Joj Vaki, oprosti ali meni je ovo grozno, da se blago izrazim. 7 godina u mpo vodama i on ne zeli nista piti jer ne vjeruje u tablete??? Pretpostavljam da vjeruje u injekcije i da mu nije problem tvoje pikanje? Sorry 😕
Nymeria, Grizli hvala curke!
Sto se tice muskih, ima stvarno svakakvih situacija. Cula sam cak slucaj da je, nakon godina borbe u mpo vodama, par dobio blizance, ali im brak nije izdrzao .... ja po tom pitanju nemam problema, hvala Bogu (za sada
). M mi je stvarno pun razumijevanja, ponekad pita vise puta istu stvar, ali uvijek strpljivo saslusa, razumije i nervozu, tugu, ljutnju, sve....pred postupak. Stariji je od mene 8 godina (43 god), ali ima odlican spermiogram....problem sam ja
. Znam ja ponekad natuknut da mi je zao, ali ne da ni da zavrsim...kaze da su karte mogle biti drugacije poslozene, da je u njemu mogao biti problem i da zna da bi tada ja bila uz njega.
Ovo je bas jedna velikaa borba, pretesko je sve sto prozivljavamo, ali nekako je u dvoje ipak malo lakse.... Svima nam je cilj isti
Cure hvala vam,zaista mi je lakse sad kad cujem vase price,ovdje bar znas da nikad nisi sam i da te ima tko utjesit 💗💖💕
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Joj Vaki, oprosti ali meni je ovo grozno, da se blago izrazim. 7 godina u mpo vodama i on ne zeli nista piti jer ne vjeruje u tablete??? Pretpostavljam da vjeruje u injekcije i da mu nije problem tvoje pikanje? Sorry 😕
On ti je baš čudan po tom pitanju. Ne znam u kojem je on svemiru, stalno govori da nam fali samo zrno sreće. Optimističan je totalno i prilikom svakog neuspjeha njemu nije jasno kako nije uspjelo kad je sve išlo po planu do vraćanja embrija. Eh, kad bi barem svaki transfer bio dobitan...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mislim da se moj oprostite na izrazu sasrao i poceo stvari dozivljavat u pravom smislu kad me vidio doma nakon punkcije kad sam skapavala od bolova prvi put je nisam znala dal smijem ista popiti pa me neka od cura ovdje prosvjetlila i spasila me. Ja onako naivna na prvu mislila ne smijem nista piti nisam niti nalaz citala di je pisalo da smijem. Znaci njegova faca je bila 5 sekundi do infarkta. Ja sam mu puno puta prigovarala jer je tu i tamo popio casu vina, hvala bogu ne pusi, al ima visak kila dosta. Na kraju sam rekla ok ako se ti ne odričes nicega i ne "zrtvujes" niti ta druzenja s deckima, ignoriras zdravu prehranu i koje savjete koje ja pokusavam iskopat za nase dobro, onda i ja dizem ruke i idem dalje sa zivotom po starom. Traziti cu kontracepciju jer ne zelim opet imat spontani i to je to. I to sam mu izgovorili onako lagano bez vike kao sasvim normalno moja odluka je takva i to je to. Ne moram ni govoriti da nakon toga se trgnuo i ppceo voditi racuna. Pa nisam ja sama u tome niti je to samo moj problem oboje moramo dati hrpu sebe za zajednicki uspjeh i dok to oni ne shvate teško je nositi teret za oboje. Nika kozd ada zamolis svog mpo da munobjasni situaciju, kazem ti nama je puno pomoglo kad mu je dr objasnila i rekla sto i kako.
Nakon šta mi mjesecnica kasni 4 dana, zaradim i neku upalu, mislim da će mi wc školjka biti glavna destinacija cijelu noć :(
Nika mislim da oni prvo ne shvate ozbiljno (vecina njih) pa da su zato takvi. Moj je cuo doktora da nama predlaze inseminaciju i njemu je to bilo to. Dodjes i trudan si. Onda su krenuli ti problemi s doktorima koji ga salju 500x urologu, a on nije u stanju ni uputnicu dici na vrijeme. Ja sam samo cekala da se trgne i to je bila greska. Tek kad sam pukla i posjela ga, tek je onda skuzio da mi imamo pravo problem i da se mora trgnuti. Kasnije je bio fakat super, al nije to odmah bilo tako. Ne pusi i rijetko pije, ali je bio debeo i recimo po tom pitanju nista nije rjesavao do zadnjeg postupka, ali to sam stvarno skuzila da on zapravo muku muci s tim kilama i da tu s pritiskom nista ne postizem. A kolko pije svaki dan? Meni je opcenito cudno da netko pije svaki dan alkohol, a ja si stvarno volim popiti u prigodama. Znam previse primjera svaki dan par pivi kad predje u nesto gore.
Hani jesi ti matematicar po struci ili nesto srodno?
Nikamislim da oni prvo ne shvate ozbiljno (vecina njih) pa da su zato takvi. Moj je cuo doktora da nama predlaze inseminaciju i njemu je to bilo to. Dodjes i trudan si. Onda su krenuli ti problemi s doktorima koji ga salju 500x urologu, a on nije u stanju ni uputnicu dici na vrijeme. Ja sam samo cekala da se trgne i to je bila greska. Tek kad sam pukla i posjela ga, tek je onda skuzio da mi imamo pravo problem i da se mora trgnuti. Kasnije je bio fakat super, al nije to odmah bilo tako. Ne pusi i rijetko pije, ali je bio debeo i recimo po tom pitanju nista nije rjesavao do zadnjeg postupka, ali to sam stvarno skuzila da on zapravo muku muci s tim kilama i da tu s pritiskom nista ne postizem. A kolko pije svaki dan? Meni je opcenito cudno da netko pije svaki dan alkohol, a ja si stvarno volim popiti u prigodama. Znam previse primjera svaki dan par pivi kad predje u nesto gore.
Hanijesi ti matematicar po struci ili nesto srodno?
Ma nije da se ubija svaki dan ali skoro svaki drugi dan je to po piva,dve,pa povremeno vikend i vise od toga i tak,nije alkos neki ali ja vise ne znam na koji nacin da mu objasnim da to tako nejde vise,shvaca on,nije glup ali se valjda ne zeli odreci tih svojih uzitaka,a ja jbt ne sjecam se kad sam zadnji put popila nesto,sve izbjegavam i kad nismo u postupku..ma.. Sad cu ga narucit kod androloga,urologa pa da mu strucno objasne kad ja ne mogu,ja sam se nadala od Skvorca kad smo tamo krenuli da ce mu neke stvari objasnit,al nista,nula bodova
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Moj M je onako zainteresiran za sve a nema pojma 😂😂 ja mu objasnim al đaba.. evo primjer mislio je da vitamin D moram spricat dolje 😂😂 ja jucer kad mi je to rekao odvalila.... 😂😂 ugl nikada nije stvarao problem oko toga da mora nesto koristiti od tableta... sto se tice pusenja i pive nisam od njega zahtjevala nikada da prestane jer onak ljudi se nadrogiraju i ostanu trudni... jedino pred postupak mj dana se dogovorimo da alkohola nema i to je to... a cigarete.. jbg i ja sam pusila... ali nije neki da pusi nz koliko desetak cg dnevno... jedino sto potiskuje sve u sebi.. dugo je bio zivcan a nije pricao o tome jer kao problem je on.. pa dok smo pricali i dok sam ja objasnila da smo mi problem sa cije god da strane je onda je bilo ok.. i isto tako je mislio aha idemo sad vrate to i trudna sam... znali smo se samo posvađat zbog mog plakanja jer je znao rec a sta sad cvilis.. pa onda dok skuzi sto je rekao i kako me to vrijeđa ispriava se i tako..ali ja vec znam da on tako izbacuje emocije... a kada dodemo kuci sa punkcije onda me tretira ko kraljicu 💖 Mislim ja da su svi oni tuntle za to i ne shvacaju to kao mi.. sad je samo stvar koliko mi imamo tolerancije za njih takve...ja sam se pomiraila sa tim da je on po tom pitanju u neznanju i vise mi se neda ni objasnjavati.. a opet znam da ce jednog dana biti i super tata...💖
Ne znam sto bih rekla na ovo s muževima. Nemam problema oko toga ali da mi se mazi da ne bi on ovo ili ono, nisam sigurna da bi bila tolerantna i da bi si mislila; ah, on je samo muško 😏
Ovo je naša borba, a ne borba žene, jer eto žene idu tamo a oni su samo posmatrači. Na samom početku sjela sam s njim i dugo smo razgovarali o tome sto nas čeka. S obzirom na to da sam se ja prije toga dobro informirala, nisam mu nimalo okolišala niti uljepšavala. Isto tako zna da bez obzira na sve lijekove, super dobre embrije, vitamine Itd, nazalost, ne uspiju svi parovi. I pored svega sto prolazim, još da moram njega dadiljati.... ne znam bi li mogla.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji