Nikitta - najžalosnije ili paradoks je da bi ti upravo trudnoća olakšala ove bolove. Kao što i sama kažeš, sutra će biti bolje.
Ja sam do jučer bila totalno ukomirana. Danas sam se sabrala i sve mi je ružičasto. Odlučila sam da ću u 7. mjesecu ostati trudna i baš me briga. 😁😉❤️
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nikitta jako mi je zao, ne znam sta bih ti rekla, mogu ti samo poslati jedan virtualni zagrljaj 😢
Zar su stvarno tako male sanse da se ostvari trudnoca kod tebe? I uz stimulacije?
Nikita moja 😟 bas mi je tesko procitat kako se neke od vas pate i muce! Kao i ti Vaki! Bas vam zelim uskoro svu srecu i da se uskoro ukomiravate samo zbog toga jer necete znat koje prenatale kupiti ili sto smijete a sto nesmijete jesti ili kako si olaksat mucnine. 🤞❤️
Nikitta necu te puno tjesiti jer danas to trebas izbaciti iz sebe i smijes biti jadna, imam i ja jedan frustrirani post na ovom forumu, ali cu baciti jednu salu. Kaj bi te muz ostavljao, pa ti se s njim seksas i ima strasti, neki muzevi zaborave i kaj je sex. ;)
Ma ontebe obozava upravo ovakvu kakva jesi. Shvati to.
Googlala malo o tom proxeedu,nasla sam na iherbu dosta jeftiniju verziju,sastav je koliko vidim isti
Meni se ipak cini da ne proxseed bolji.. ma necu kemijat da kasnije ne lupam glavom u zid.. sto ke dok. Rekao uzet cemo... hvala ti 💖
Meto ma stala je menga, već gazim plodne dane, ide ovulacijska sluz uz smećkaste ostatke, tako to ide kod mene svaki ciklus. Baš sam sad došla s poslovnog puta i umirem od bolova. Mene bole plodni dani skroz do bolne ovulacije, ma pizdim, mislim da ću morati na pilule opet. Muka mi je više od začaranog kruga svaki jebeni ciklus. Opet sam pala u raspoloženju i stavu prema svemu. Trebam doživotno ubit svaki ciklus, neću ionako nikad imati djece očito, stvarno mi je bolesno da moram trpiti bolove 15-20 dana svaki ciklus i živit normalno par dana mjesečno, a za šta? Za ništa. Trudnoće nema niti će je bit. Trebam zaboravit više i postupke i sve, zacementirati se lijekovima da ubiju sve u meni i da živim normalnije od ovog. Već sam rekla mužu da me ostavi, nikom nije gušt imati bolesnu ženu koju boli svaki seks i pičke materine ovog svijeta, non stop neki k. i tako godinama, a za šta? Za 1% šanse da se prirodna trudnoća dogodi… a znam da neće… znam da nikad neću ozdraviti niti imati dijete. Duboko u sebi to znam, zato i pizdim što sama sebe uvjeravam u suprotno ovim jadnim pokušajima. Jadno… jadno se osjećam sada, bit će bolje sutra. Tebi i svim trudnicama želim sretnu trudnoću, neka vas sreća pomazi i neka bude sve u najboljem redu…
Duso tako mi je tesko procitati ovaj post... voljela bi ti pomoci a znam da nemogu... nekada ni sama sebi nemogu... ali imas pravo na takav dan svi ih mi imamo... nadam se da ce jutro biti lakse i da ces okrenuti na pozitivu... a muz te voli takvu kakva jesi.. da nije tako vec bi on otisao bez borbe i icega, nebi cekao da mu ti to kazes... ne mogu ni zamisliti kroz kakve ti boleve prolazis jer kod mene je dolje sve oke ali menge me ubiše... kao da netko nesto čupa iz mene... zbilja se nadam da ces bjti oke.. znamk si da ee u potpunosti izljeviti ne moze, necemo se zavaravati, ali se nadam da ce se naci neka alternativa pa da ne koras zivjeti u tolikim bolovima...
Saljem veliki zagrljaj 💗 i vjerujem da neces odustat vec da cemo zajedno u 9 mj gledati crte kako tamne i bete koje se duplaju 💖
Nymeria sretno s betom danas. I opcenito nije dobro usporedjivat testove razlicitih proizvodnjaca. Tako da ja vjerujem da je to to i da je beta lijepa. 🤞Cekam dobro vijesti.
Ima koja cura ovih dana punkcije ili ET/FET? Nekako mi se cini da su ovdje se curama sinhronizirali ciklusi pa svaki mjesec imamo hrpu postupaka u isto vrijeme i iščekivanja plusica u malom razmaku. Sad ko neko zatisje? Ili mi se samo cini?
Nymeria mogu potvrditi za ovu lijevu knjigu sto ocekivat u teudnoci da je bas dobra. Meni ju sestra dala i puno zanimljivih stvari ima. I u njoj je dio o neplodnosti, zacecu, dodacima, prehrani, cak je i dio o mpo, endometriozi, miomima i tako to... Svemu sto prethodi uspjesnoj trudnoci pa vrijedi ti i to procitat.
Nymeria sretno s betom danas. I opcenito nije dobro usporedjivat testove razlicitih proizvodnjaca. Tako da ja vjerujem da je to to i da je beta lijepa. 🤞Cekam dobro vijesti.
Ima koja cura ovih dana punkcije ili ET/FET? Nekako mi se cini da su ovdje se curama sinhronizirali ciklusi pa svaki mjesec imamo hrpu postupaka u isto vrijeme i iščekivanja plusica u malom razmaku. Sad ko neko zatisje? Ili mi se samo cini?
Evo ja čekam svoj FET
Danas mi prvi dan ciklusa i 26.6. imam prvi pregled..nadam se da početkom srpnja idemo po svoja dva smrzlića
Cure s plusićima - čestitaaaaam!!!
Nymeria - pa ovo je stvarno lijepo iznenađenje! držim palčeve za lijepu betu danas!
Moja trenerica je isto tako ostvarila trudnoću.. u pauzi između stimuliranih ostala prirodno trudna, evo prije 5mj rodila malog dečkića..tako da se nadam da ćeš i ti doživjeti tu sreću!
Nikita draga svi mi poznajemo jako dobro taj osjećaj koji ti trenutno prolaziš, ti si dovoljno pametna i svjesna svega i glupo je sad pričati nešto sto i sama znaš ali daj malo digni glavicu i misli pozitivno i razmišljaj da nas sve čeka naša sreca, ja nekako iza svakog neuspjeha sebi objasnim da to nije bilo za mene i eto zato se tako završilo, križ koji nosim težak je al polako bit će i on lakši i usljedit će nagrada jednom za sve, jer sam dobra osoba nikom ne želim loše i to Bog jednostavno mora nagraditi i nije fer ako ne nagradi...i malo se isplačem odtugujem svoje i idemo dalje!!!! Nemoj dozvoliti da padneš, jednostavno ide se dalje i bit će sve super!
Sortiraj odgovore
Najstariji