Nalaz bete je stigao, beta je 84,68.
Meni se čini ok kaj mislite?
Niska je al je rano pa me to malo tješi da možda ina šanse da bude sve ok. 🙏
19.dan ciklusa je LH trakica bila pozitivna, a danas mi je 32.dan ciklusa, menga po FF treba biti sutra.
Zvala sam ginekologa i u petak trebam ponoviti betu.
Čestitam od ❤!!! Samo neka lijepo i pravilno raste...🍀🍀🍀
Meni se isto cini beta ok, nije nista niska. Zasto u petak, a ne u četvrtak vaditi betu? Jel te pokrio s th.odmah?
Evo ti slikica sa prosjecnim betama.
Nymeria beta ti je izvrsna! A s matičnom mliječi bi ja prestala, iako ne može škoditi ali nebi si bas riskirala! Čestitam ti od srca!
Nikitta vi ste super par i bas vas dvoje trebate biti zajedno, s djecom ili bez. I ja sam imala dan/dane kad sam isplakala dusu jer nikad necu biti mama. Iako sam si kao poslozila u glavi da nije sve u djeci, meni stvarno nije, nisam nikad bila taj tip, opet boli. I ja sam uzela pauzu prije zadnjeg postupka, pauzu necitanja o Mpo (samo malo jer ipak sam ovisnik), odlaska na godisnji koji uopce nisam znala jel financijski pametna odluka, ali sam rekla fucka mi se, cugala, druzila se i uzivala u zivotu. I sad to ti napravi i nadam se da ce pilule pomoci da u potpunosti uzivas bez bolova. Poslije ces vidjeti da li si i kad spremna za dalje. Treba tijelu i glavi odmor od ovoga. A ne bi vjerovala, ali ima prova i gdje zena moli muza za sex, a on je nezainteresiran.
Nymeria meni se ovo cini kao lijepa beta.
Čestitam od ❤!!! Samo neka lijepo i pravilno raste…🍀🍀🍀
Meni se isto cini beta ok, nije nista niska. Zasto u petak, a ne u četvrtak vaditi betu? Jel te pokrio s th.odmah?
Evo ti slikica sa prosjecnim betama.Thinkpink1 četvrtak je praznik 🤦♀️ pa moram čekat petak.
Dogovorila sam s svojim ginekologom (običnim) da ću uzimat terapiju kao i nakon transfera 3x1 duphastone i 3x2 utrogestan vaginalno.
Jel to ok ili je previše? Kaj vi cure mislite?
Po mom mišljenju progesterona nikad dosta. Ja se slazem s tom th.
Kaj se tice dodataka i pripravaka, ja bi samo uzela neki dobar Prenatal i folnu.
Ne znam kakva si s koagulacijom u trudnoći, tj.dal su ti rađeni faktori trombofilije?
Nikitta draga, saljem ti najveći mogući virtualni zagrljaj! 💓💓💓💓 Sto god odlučila, sigurno si odlučila najbolje za sebe. Nekad stvarno treba znati kada stati i uzeti predah. I svaka čas osobama koje to mogu. Mislim da za to moras biti jako stabilan i čvrst. Najlakše je lupat glavom u zid, iznova i iznova, iako znas da ga ne mozes probit. Treba smislit način kako ga zaobići 😉
Zelim ti da u ovom periodu dok si u pauzi od zatrudnjivanja, pronađeš način kako preskočiti taj jebeni kineski zid zvan endometrioza. 🍀🍀🍀🍀🍀
Nikitta draga, mislim da je svaka od nas bar jednom imala krize di je vristala, plakala i nezz ni ja sta. Treba izbacit iz sebe svu tugu sto se nakuplja. Ja sam se jucer rasplakala pa mi je mm odrzao lekciju. Rekao je da je on sa mnom zbog mene, da me ne zeli izgubit ovakvu kakva jesam, a ako nastavim na silu neke stvari radit da cu se izgubit i vise necu biti ona ja. Da je lijepo ako dijete dodje ali da je on sa mnom zbog mene i nece dopustit da to ode u krivom smjeru. Vjerujem da je i tvoj dragi tako nesto tebi rekao. Znas da si mu sve na svijetu a kad ti bude tesko slobodno izbaci osjecaje sto njemu, sto nama ovdje. Tako bi te dosla sad zagrlit ☺️
Meni se cini pametno krenit s pilulama pa vidit kako ce to tijelo prihvacati i tek onda kada budes spremna istinski bez pozurivanja, odlucit se za postupak. I taj ce biti uspjesan! 💖
Zelim svu srecu ovog svijeta tebi i svim curama!
Ja sam bila kod dr. Nema hematoma, sve je cisto a u busi kuca jedno malo srceko. 😍 Rsplakala sam se ko luda. . Ne zna otkud smedjarenje, dobila injekcije progesterona za sad i opet u utorak, mirovanje pa kontrola za 2 tjedna.
Nymeria cestitke! Prekrasno iznenadjenje🤗😊
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Nymeria moja frendica ima nekih zdr.problema i trošila je dosta matične. Da bi igrom slučaja dosla do broja dr. koja je suradnica jednih proizvodjaca matične i onda ju je pitala za matičnu u trudnoći. Rekla je da se moze ali pola doze (znaci pola grama dnevno).
I jos joj je rekla da 1 g dnevno piju osobe koje su zdrave i samo žele zadržati ili popraviti malo imunitet, a osobe koje imaju nekih zdravstvenih tegoba trebaju piti 2 grama dnevno (duplu dozu).
Nymeria cestitam draga, beta je sasvim dovoljna za sada, drzim fige da nastavi pravilno rasti!! Uzivaj!!!!
Draga Nikitta, smatram te izuzetno inteligentnom osobom koja jakoo dobro poznaje svoje tijelo i moze procijeniti kojim putem nastaviti. Mislim da si vrlo snazna zena koja moze podnijeti veliku bol, ali isto tako i vrlo hrabra da znas kada treba stati na loptu i ne forsirati. Mnoge zenice ovdje ostvarit ce svoje majcinstvo, ali nazalost, neke i nece....mozda sam i ja među njima, ali nakon svega, znamo da smo dali sve od sebe. Od srca ti zelim da se psihicki odmoris i da uspijes pilulama smanjiti bol koju podnosis. Vjerujem da ces nakon toga u nove borbe.....cini mi se da smo vrsnjakinje, sto znaci: jos je snage u nama, jos mi nismo dale svoj maksimum
Nikitta nadam se da ces u toj pauzi malo nadoci, opustiti se, kad budes spremna skupiti snage za dalje i napokon docekati najuredniju mogucu trudnocu i ono za sto se svi borimo!
Sortiraj odgovore
Najstariji