Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    17. Lipanj 2019. 13:11

Curke moje, nosim dobre vijesti. Javljam da smo upravo dosli s prvog pregleda tj.UZV, 6+1!!!!
    GV 14,5 s ŽV 2,8 i embrionalinim odjekom 2,1. Cirkulacija pozitivna! Ne vidi hematom, valjda se iscjedio, ali ne u potpunosti jer je vidio na sondi smeđarenje pa se odlucio dati mi i primolut nor i.m. Th.i dalje ista uz mirovanje.
    Kontrola je 1.7.
    Hvala vam na pozitivnim vibrama🙏🥰😘❤❤

• Jenn
    17. Lipanj 2019. 13:22

Thinkpink bravo za dobre vijesti, neka i dalje budu samo takve i nikakve drugacije 🍀😍😘

• Medo2711
    17. Lipanj 2019. 13:51

Nikitta hvala ti.

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Terra
    17. Lipanj 2019. 15:01

Thinkpink1 Bravo, neka je sve ok... sad miruj, i da sve bude dobro... 
     Nika5555 Morala sam se i ja nadovezati na temu oko muževa... Baš mi je žao da ti je tako, nadam se da će pomoći ako netko od doktora popriča s njim... ja sam skužila da mom mužu treba neki "autoritet" reći stvari i onda je to tako, a ako ja meljem (i nema veza što citiram istraživanja i postotke) onda ja to "vjerojatno nagađam"...
     Kod mene je situacija da podršku imam, tetošio me stvarno nakon transfera i nije mi ništa dao da radim... ali recimo ja kažem što sam tu od vas naučila: "E moram piti ciklu, ona pomaže za endometrij... " a njegov odg. je: "e pa znao sam ja to"...  E pa ono, pobogu, ako već nešto guglaš daj podijeli... Jednostavno valjda nije taj tip... on se kao informira za sebe...  
    I dodatno, mi ti nijedno nemamo nikakvu dijagnozu, i s obzirom da je njegov spermiogram superiška, a ne uspijevamo to ostvariti ja ti to onda svaljujem na sebe sve, i svaki put kad dobijem mengu ga molim da me ostavi i da si ide ostvarit obitelj s nekom drugom s kojom neće bit problema... svjesna sam da nije razumno, ali kad dobijem mengu stvarno nisam uračunljiva pa onda svakakve te najcrnje misli izlaze naglas... 
    nymeria Kužim te za to oko trudnica, odjednom su svuda, i hrpu drugih stvari... tipa: nova ruta do posla uključuje ogrooooman dućan sa stvarima za djecu (nikad mu kraja pobogu) i vrtić... Što ti kažeš, naravno da mi je drago zbog svih i sretna sam zbog njih, ali sam sve bliže suzama kako ti kažeš: a šta je s nama?... Baš te kužim... 

Meto
    17. Lipanj 2019. 15:01

Jenn bravo, cestitam! 💖
    Mm je od pocetka uz mene, smiriva me i par puta je rekao da ja svu zrtvu podnosim. Isto mu moram par puta ponovit neke stvari ali se trudi pohvatati sve te pojmove. Malo su tupasti dok to shvate, ali trude se :) na svakom pregledu je sa mnom unutra, on mi je davao injekcije. Uostalom, to je najmanje sta moze napravit.
    Thinkpink tila sam se javit ranije al sam cekala tvoj pregled. Jel jos imas smedjarenje? 
    Meni je krenilo ima par dana i bas se bojim. Ujutro sam kod dr. ali taj iscjedak kao da ima i mrvice nekakve. . Mozes mi malo vise rec o tvom, da se bar umirim do sutra. Nista mi ne curi a stalno je prisutno to smedjarenje. 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    17. Lipanj 2019. 15:55

Nikitta i ja se nadam da ce sve biti ok. Mislis da si presao preko najvece prepreke i onda naletis na jos vecu. . Igranje zivaca. 
    Jel tebi proslo ono ljubicascenje? Kreces s pilulama iduci mj? 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Jenn
    17. Lipanj 2019. 16:10

Hvala cure! Jos ne vjerujem da nam je uspjelo iz prirodnog, iako mi cijelo vrijeme odzvanja u usima kako je biologica odusevljeno i sa smjeskom rekla da je embrij odlican, to mi je bila nada.
    Meto sretno sutra i nadam se da nije nista, da su neki zaostaci kao sto Nikita kaze!

Grizli
    17. Lipanj 2019. 16:27

Toooo Jenn! Moram samonkomemtirat da si ti 7 cura bez mene za koju sam saznala da je u Ri uspjela od 1.5. do danas! Bravo bravo bravo! I da bude sretno dalje!
    Evo samo da vam javim da sam bila danas kod fetalnog uveden mi je fragmin preventivno s time da ga moram kupovati jer po novom je moguce ga dobiti na recept samo za teze slucajeve. Bebac raste i na 2 cm je vec 😊

• perla
    17. Lipanj 2019. 16:31

Jenn čestitam. Grizli imaš pravo i ja sam skužila da je u zadnje vrijeme puno plusiča sa Riječke humane. Neka je krenulo 😉

• thinkpink1
    17. Lipanj 2019. 16:34

Meto

Jennbravo, cestitam! 💖
    Mm je od pocetka uz mene, smiriva me i par puta je rekao da ja svu zrtvu podnosim. Isto mu moram par puta ponovit neke stvari ali se trudi pohvatati sve te pojmove. Malo su tupasti dok to shvate, ali trude se :) na svakom pregledu je sa mnom unutra, on mi je davao injekcije. Uostalom, to je najmanje sta moze napravit.
    Thinkpinktila sam se javit ranije al sam cekala tvoj pregled. Jel jos imas smedjarenje?
    Meni je krenilo ima par dana i bas se bojim. Ujutro sam kod dr. ali taj iscjedak kao da ima i mrvice nekakve. . Mozes mi malo vise rec o tvom, da se bar umirim do sutra. Nista mi ne curi a stalno je prisutno to smedjarenje.

Jenn cestitam! Sad cekamo betu koja ce se lijepo i po školski duplati!🙏🍀
    Meto meni definitvno nije od ranice nakon punkcije jer sam imala FET trodnevnog embrija 19dc. Prvi puta mi se smeđarenje pojavilo 29 i 30 dc, kao što je i Grizli rekla implantacijska i zaostala krv. Nakon toga mi se pojavilo opet smeđarenje 37, 38, 39dc. 
    40dc nakon rucka mi se pojavila bol i grcenje u podrucju maternice tako da sam se odmah legla i mislila da ce proci. Otisla sam ispraznit mjehur jer je taman bilo vrijeme za utrice kad ono cista, svježa, bistra krv u školjci i nakon brisanja. Po naputku mpo odmah sam popila odjednom 4 duphastona i kasnije nastavila 3x2. S obzirom da sam u 1.trudnoci imala 2xhematome, znala sam proceduru, relacija mi je krevet i wc, i redovito uzimanje th., reducirala sam tekucinu jer mi svaki odlazak na wc izazivao strah i nemir. Do večeri se cisto krvarenje smiruje, ali je prisutan smeđi iscjedak, ponekad nakon brisanja, ponekad na dnevnom ulosku, a ponekad u školjci. Proučavajući ih, uglavnom su imali kao sitne mrvice, tamnije od iscjetka, poput sitno mljevenog badema (najblize opisano), tako da ne brini, i meni su bile prisutne te mrve i sve je u najboljem redu. On je na sondi vidio smeđi trag, dao mi odmah primolut nor za svaki slucaj i dalje th.duphastonima 3x2, a hematomu više nije bilo traga (neka tako i ostane🍀). Kad prestane smeđarenje, rekao je vratit se na utrogestan jer ako ga se stavlja vaginalno za vrijeme bilo kakvog krvarenja, to je idealan medij i podloga za infekciju. Danas nakon pregleda imam takvo olakšanje, kao da mi je ne kamen, vec stjena pala sa srca, jer je moje srceko treperilo na UZV ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.