To sam i mislila. Pretpostavljam da će ti biti nešto niža beta jer je to tako u prirodnim trudnoćama, tako da nemoj brinuti ako se to desi. Bitno je da se dupla...🤞
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Beba ma meni davanje tih injelcija nije problem sve stimulacije i stoperice sam si sama bola tako da nemam frke s time. Trudnocu vodim kod svoje gin, a u bolnici sam danas bila samo zbog pregleda. Ma kazem ti nema veze prezivit cemo ona zapravo je zeljela mene sad u toj ranoj placentaciji maknut sa andola jer su zakljucile da je fragmin kvalitetniji i primjereniji. Kod mene po njima nije slucaj da ja bez njega ne mogu iznjet trudnocu. Tako da je ovo bas puhanje na sladoled. Od koliko i.j. si imala injelcije? Na kojoj dijeti si bila?
Ja sam bila na 2500 ,pa jedno vrijeme na 5000,a nakon krvarenja me vratila na 2500. Bila sam na dijabetičkoj dijeti od 12 tjedna,smršavila 12 kg u trudnoći .to mi je teže palo jer volim papati ,ali eto preživjelo se.
DANTE
Svim curama cestitam na lijepim plusicima i betama da se duplajuuu❤😘😍 samo neka se niz nastavlja daljeee💪💪👏😁❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Beba meni isto dal od 2500 za sada. I isto sam na dijabetickoj jer mi je guk bio sa povisen 5.5, al ponoviti cu ovih dana nalaz jer postoji opcija da je nalaz takav zbog kasne i jako oblilne vecere prije vadjenja. Jesi ti bila na decortinu isto? Jet meni su rekli i od toga pa da postoji sansa da ad ga prestanem da ce pasti i secer.
Nymeria prirodno se nesto primilo... 😂😂😂 Brba se zlato primila! Sretno sutra na vadjenju bete
Grizli ja imam genetske predispozicije a i godine isto na to utječu,ja nisam bila na Decortinu. Meni je bio 5.7prvi puta, a OGTT baš loš,ne sjećam se više vrijednosti. Moguće je da ti je povišen zbog kasne večere ,probaj još jednom napravit pretragu i pokušaj ne sekirati se previše jer i stres utječe na šećer. Ne znam da li si štitnu provjerila jer je povezano .
DANTE
Jenn, Thinkpink i Nymeria bravo! Sretno dalje. Nymeria ovo je stvaarno presuper iznenadjenje. Od srca ti zelim da je prava trudnoca!
Jen, thinkpink1, Nymeria čestitam cure od srca 🥰🥰🥰
Divne vijesti... samo neka se nastavi pozitivan niz.
MakiSt, sutra čekamo tvoj testic 🤞🤞🤞
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
MakiST mogla bis da sutra pisnut testic koji vidis da sretni niz je krenuo...
Nikkita mila 😢 zao mi je sto se tako loše osjećaš. Neka, izbaci to iz sebe. Svima nama dodje taj dan kad se usrano osjećaš, ne vidiš smisao u ničemu. A mogu samo pretpostaviti kako je to još uz bolove koje ti trpiš. Stvarno užas 😔
Nadam se da će ti sutra biti bolji dan. Šaljem ti zagrljaj. Drži se!
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Hvala cure 😘
Maki cekamo i tvoj test 🍀🤞
Nymeria meni beta 28.6. 😂 ali imam hrpu testova pa cu pratiti crtice 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji