Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    17. Lipanj 2019. 08:47

Jutro cure, drage trudnice, jeste dobro?
    Danas nam je malo zahladilo, pa se odmah lakše diše..
    Nego, ja izgleda dobila m 6 dana ranije, odmah nakon stimuliranog.. vjerojatno mi se sve poremetilo, inače nikad nisam tako rano dobila m, još ste neke pisale da vam je znala kasniti nakon stimuliranog, pa sam se nadala da će i meni tako.. a kad ono jutros veliko smeđarenje, sad hoće li krenut danas ili sutra, vidjet ćemo..ali stiže..
    Da komentiram ovo s muževima.. ja sam dosta foruma i svega pročitala prije nego smo krenuli u postupak, pa sam bila upoznata s detaljima.. ali kad smo došli kod Škvorca na prve konzultacije on nam je sve lijepo objasnio i doslovno crtao čovjek na papir svaki korak detaljno..mislim da nam je tu puno pomogao i ja stvarno s mužem nemam nikakvih problema, sve shvaća i brine o svemu..ja sam znala zaboravit na injekciju, pa mi me sjetio..stvarno mi je velika podrška

• Kengurica
    17. Lipanj 2019. 09:09

Lilipye ti si u pravu. Meni je bilo zao da nisam odmah otvoreno sjela sa svojim pa da uopce nemamo to ‘neozbiljno’ razdoblje. Nakon toga je to druga prica bila, sam guglao oko spermiograma, oko oplodnje, svega. A sama sam kriva da nisam odmah kad sam vidjela da on misli da je to dodjes i trudan si s njim obavila razgovor. 
    No eto nemamo svi iste odnose u vezama i tesko je govoriti sto drugome reci.
    Inace ja sam prije postupka ako mi se pilo pivo popila pivo, nisam pazila na to, ali rijetko u zadnjih par godina pijem.

• Jenn
    17. Lipanj 2019. 09:14

Lilypie lijepo napisano, slazem se! Tocno tako i ja razmisljam!

Lilypie
    17. Lipanj 2019. 10:12

Cure, jedno pitanje; prvi put uzimam Estrofem. Utječe li on na neki način da odgodi mjesečnicu ili nema nikakve veze?
    Danas bi trebala dobiti ali inače dva dana najmanje prije dobijem grčeve. Ovaj put ništa. Osim sto me želudac ubija zadnja tri dana 😔

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Medo2711
    17. Lipanj 2019. 11:26

Bok cure moze pitanje.Kasni mi vec 5 dana m,test je negativan.Meni rijetko kasni m.Da se javim svojoj mpo dr? Jer idem ovaj mj u postupak prirodni.

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Simba 1989
    17. Lipanj 2019. 12:12

nymeria

Btw sad sam u Petrovoj-zavod za transfuziju jer jedna pretraga se radi baš kod njih i svuda oko mene trudnice 🙈🙊
    Drago mi je zbog njih i svu sreću im želim…al uvijek me to tak zbedira…a zakaj mi nemremo 😫
    Ne znam dal je to što prije valjda nisam primjećivala trudnice al imam osjećaj da su posvuda…svi su trudni osim mene. 😂🤦‍♀️

Kod kojeg doktora si u petrovoj? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    17. Lipanj 2019. 12:38

Hani  normalno da sam mu rekla i da me 9d guzve nije dozivio, samo je svoje govorio ispisa i amo dalje ,mi njima ne oduzimamo vrijeme !! Jer niko od nas tu nije iz djira tu smo jer imamo problrm!
    A vidis moja je jutros bila i imala 4 aspiracije i 3 transvera i nas 20 zena za folikumetriju i taman sam dosla doma a nije bila ni nerozna ni ista lipo mirno i sve objasnila ona je nasla folikul koji on nije ni vidijo u sridu sam opet samo da jos naraste kazala sam joj da dva dana oduzme tako da mi je danas tek 10 dan ciklusa , cila bila super i ako ovo i ne uspije rekla je odma krajem osmog ce me priremat za novi i promjenit lijekove! 
    Vidis opet da i puno znaci kad je tvoj doktor je svi sta minjaju formalno obave i nista ne zele u detaljw ko onaj koji te vodi! 
    Mozda smo se srele dole hani dragi mi je da si i ti kod nje!!🙂

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• thinkpink1
    17. Lipanj 2019. 13:03

Lilypie

Cure, jedno pitanje; prvi put uzimam Estrofem. Utječe li on na neki način da odgodi mjesečnicu ili nema nikakve veze?
    Danas bi trebala dobiti ali inače dva dana najmanje prije dobijem grčeve. Ovaj put ništa. Osim sto me želudac ubija zadnja tri dana 😔

Estrofem sprijecava sazrijevanje i rast folikula. Ja sam ga koristila kad sam isla na FET 3x1. Ne odgađa mjesečnicu.

• Jenn
    17. Lipanj 2019. 13:04

Cure, moja sjena se pretvorila u lijepu crtu, dobila je boju, ne moram ju traziti povecalom i cekati 20 min da se pojavi ili da se test osusi, lijepo se vidi cak i popodnevna 🤩

• Jenn
    17. Lipanj 2019. 13:06

Evo necu vas vise maltretirati slikama, jos ova. Za 10.dan bi trebalo biti ok? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.