Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    17. Lipanj 2019. 19:46

Grizli

Thinkpink mislis zrak na pocetku ili na kraju sprice ne istisnut. Na pocetku prije nego se ubodes ili kad ga ubodes pa da ne stisnem do kraja?
    Oprostite cure sad sam na temi koja nema veze mozda u starstu sa mpo al moram zagnjaviti ove koje znaju mi nesto o tome. Iako dr mi je objasnjavala al toliko sam uzbudjeno gledala onaj ekran i srce da nisam pola toga cula. Jel ostaju modrice, pece ili tako sta?

Odaberes si ubodno mjesto, svaki dan drugo (ja si dajem naizmjenično jedan dan lijeva strana trbuha, drugi dan desna). Dajem si ga jako polako, jer kad si dajes brzo, postoji mogucnost da ce te jako peći i pojava masnica. Kad odabereš ubodno mjesto, premazes s alkoholom, uzmes spricu i iglu okrenes ju i istreses malo prema dolje kako bi zrak koji se nalazi u šprici povukao prema klipu kojim ubrizgavas lijek (suprotna strana od igle) i taj zrak usao poslije ubrizganog lijeka. Pikaš se pod kutem od 45-90°, ovisno o masnom potkoznom tkivu🙃😂  I rekli smo bez masiranja.
    Ako si mrsavija i nemaš baš špekeca, više si onda za varijantu od 45°, i obrnuto...
    Nadam se da sam ti dovoljno dobro objasnila i da si me pohvatala😊
    Evo ti jos link za svaki slučaj:
    https://www.youtube.com/watch?v=--W4MS8Cvwc&feature=share

• thinkpink1
    17. Lipanj 2019. 19:49

Grizli
    https://www.youtube.com/watch?v=--W4MS8Cvwc&feature=share

Beba
    17. Lipanj 2019. 20:00

Grizli ne razumijem zašto moraš kupovat heparin,pretpostavljam da  nije jeftino.di si išla
     kod dr u Ri ili Pu? Meni u Ri nisu nikako htjeli dat ,iako smatraju da mi je potreban,  na humanoj su mi čak rekli kao ne smiju jer ide na proračun nekog drugog odjela,zamisli. Kad sam već bila odustala našla sam dr u Pu koja mi ga je dala bez problema,to ide na one njihove komisije. Šta se tiče pikanja iz mog iskustva mogu reć da je najbolje u salo na trbuhu😄 ja nisam od toga imala modrice

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Lemon
    17. Lipanj 2019. 20:04

Nymeria ovo je prekrasan plus, baš me obraduju ovako nenadano pozitivni testovi  mogu misliti kakav šok i sreća! 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Jenn
    17. Lipanj 2019. 20:05

Ajme Nymeria koji plus 🤩 cestitam i nek beta bude visoka!

Grizli
    17. Lipanj 2019. 20:13

Joj curke hvala vam puno na savjetima. Meni je dr rekla nikako ppd 90 stupnjeva jer sam mrsava  pa da cu pogodit misic nego da ppd kutem od 45 cak i manjim no tako nekako sam i stimulaciju si davala pa racunam da cu pogoditi kut. Beba u Ri isto ne daju po njima je dosta andol/aspirin, a u Puli u rodilistu bila danas kod ginekologice i hematologica su me primile istovremeno i preporucile da je to bolje fragmin iako zato sto sam samo pai1 hetero nemam pravo na injekcije preko njihove komisije, a s obzirom na info koje su mi dale posebno ta hematologica ja sam pristala kupovat ih. 14.50kn je jedna sprica nije jeftino kad moram to koristiti iducih ne znam ni ja koliko. Pise na nalazu za ranu placetaciju ga koristiti i nakon nje ex. Ne znam do kad je to. A andol sam kao trebala do 20tt.ma kako god da je ako moram i cijelu trudnocu kupovat kupovat cu samo da je beba dobro. 

Beba
    17. Lipanj 2019. 20:30

Grizli

Joj curke hvala vam puno na savjetima. Meni je dr rekla nikako ppd 90 stupnjeva jer sam mrsava pa da cu pogodit misic nego da ppd kutem od 45 cak i manjim no tako nekako sam i stimulaciju si davala pa racunam da cu pogoditi kut. Beba u Ri isto ne daju po njima je dosta andol/aspirin, a u Puli u rodilistu bila danas kod ginekologice i hematologica su me primile istovremeno i preporucile da je to bolje fragmin iako zato sto sam samo pai1 hetero nemam pravo na injekcije preko njihove komisije, a s obzirom na info koje su mi dale posebno ta hematologica ja sam pristala kupovat ih. 14.50kn je jedna sprica nije jeftino kad moram to koristiti iducih ne znam ni ja koliko. Pise na nalazu za ranu placetaciju ga koristiti i nakon nje ex. Ne znam do kad je to. A andol sam kao trebala do 20tt.ma kako god da je ako moram i cijelu trudnocu kupovat kupovat cu samo da je beba dobro.

Malo mi je čudno da ti ne daju preko komisije s obzirom na prethodne spontane. Meni isto hematologica u Puli nije htjela dat,ali zato gin je. Ne znam di vodiš trudnoću,ja sam u bolnici i dr koji mi je prvi vodio trudnoću također mi  ga nije htio propisati ,a onda sam prešla kod druge dr i ona ga je odmah propisala,tako da sam stekla dojam da sve ovisi od osobe. Drago mi je da sve dobro napreduje ,brzo će sve to proći,a ne brini za te injekcije,brzo se čovjek navikne ,meni ih je muž davao,kad ga nije bilo onda sama ,nije to ništa naspram svemu ostalom,meni je puno gora bila dijeta😊.

DANTE

Vaki
    17. Lipanj 2019. 20:35

Nymeria - ja sam sve pomiješala. Jesi li sad imala FET ili si prirodno ostala trudna? 

🤞❤️🙏

• Nika5555
    17. Lipanj 2019. 20:53

Googlala malo o tom proxeedu,nasla sam na iherbu dosta jeftiniju verziju,sastav je koliko vidim isti

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Grizli
    17. Lipanj 2019. 20:54

Beba ma meni davanje tih injelcija nije problem sve stimulacije i stoperice sam si sama bola tako da nemam frke s time. Trudnocu vodim kod svoje gin, a u bolnici sam danas bila samo zbog pregleda. Ma kazem ti nema veze prezivit cemo ona zapravo je zeljela mene sad u toj ranoj placentaciji maknut sa andola jer su zakljucile da je fragmin kvalitetniji i primjereniji. Kod mene po njima nije slucaj da ja bez njega ne mogu iznjet trudnocu. Tako da je ovo bas puhanje na sladoled. Od koliko i.j. si imala injelcije? Na kojoj dijeti si bila? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.