Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nika5555
    16. Lipanj 2019. 17:23

Cure moje,ne znam kako vasi muzevi podnose,dozivljavaju ovu borbu koju svi vodimo,jesu li upuceni,ispituju li,predlazu li sami ista,razmisljaju li o svemu tome na isti nacin kao i mi zene? Pitam to jer ja sam danas dozivjela šok kad sam u razgovoru odn svadji,saznala da mm koji ima oligo, 40posto zivih i svega 18 posto prog.brzih spermija,uopce ne kuzi da je u njemu problem. Ja imam 39,izvadila jedan jajovod,ostalo sve super,imam jaja,nemam tak nizak amh za svoje godine,znaci nekim normalnim putem ja bi mogla ostat trudna da imamo normalan spermio,ali jbt danas u toj prici ja vidim da lik pojma nema,a onda dernjava,galama,ludilo na mene,jer kao wtf on nije kriv,ja sam svjesna da ga nisam uputila bas u sve,nisam mu svaki dan dosadjivala pricama al brate mili da ovako netko moze bit neupucen,a mladji od mene,inteligentan lik,ja sam bila na rubu da sve ostavim i odem u p.m,oprostite na ovakvom dugom postu,nekom mozda i nebitnom ali ja sam se morala negdje pojadat😖

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

mirjana32
    16. Lipanj 2019. 17:44

Nika5555

Cure moje,ne znam kako vasi muzevi podnose,dozivljavaju ovu borbu koju svi vodimo,jesu li upuceni,ispituju li,predlazu li sami ista,razmisljaju li o svemu tome na isti nacin kao i mi zene? Pitam to jer ja sam danas dozivjela šok kad sam u razgovoru odn svadji,saznala da mm koji ima oligo, 40posto zivih i svega 18 posto prog.brzih spermija,uopce ne kuzi da je u njemu problem. Ja imam 39,izvadila jedan jajovod,ostalo sve super,imam jaja,nemam tak nizak amh za svoje godine,znaci nekim normalnim putem ja bi mogla ostat trudna da imamo normalan spermio,ali jbt danas u toj prici ja vidim da lik pojma nema,a onda dernjava,galama,ludilo na mene,jer kao wtf on nije kriv,ja sam svjesna da ga nisam uputila bas u sve,nisam mu svaki dan dosadjivala pricama al brate mili da ovako netko moze bit neupucen,a mladji od mene,inteligentan lik,ja sam bila na rubu da sve ostavim i odem u p.m,oprostite na ovakvom dugom postu,nekom mozda i nebitnom ali ja sam se morala negdje pojadat😖

Mm pita sve, ali ne kuzi ništa i onda se čudi kad ja nakon apar pokušaja da objasnim na najjednostavniji mogući način puknem i pošaljem s k vragu, i njega i
    dan kad sam krenula na humanu skupa s njim... Naši su nalazi ok, ja imam blazi trombofiliju

Grizli
    16. Lipanj 2019. 18:00

Nika mm isto nije bas bio zainteresiran za hrpu info, do sam ja bas o svemu vodila racuna. Kod nas bas nema neki problem i zaista je njegov spermio najveci problem. Vodila sam borbu s njime dok nisam ga posjela i objasnila da je to zajednicki problem, ni moj ni njegov jer to je zajednicka zelja i problem. Suocila sam ga sa video snimcima o punkciji i uvukla ga i svaki dio postupka. Morao je stajat uz mene za svaku injekciju. Prvo je sebe sazaljevao kao jadan mora obaviti to u nekom sugavom wc-u. Na kraju kad je shvatio sto ja prolazim za nas cilj promjenio se full. Doduse njemu je moja mpo objasnila koji je tocno problem u njemu pa mi je s te strane bilo lakse boriti se na pocetku. 

Grizli
    16. Lipanj 2019. 18:01

Ninna ja nakon histero sam 1 dan krvarila malo samo. 

• Nika5555
    16. Lipanj 2019. 18:50

Njega ni na Vuku niti Skvorc nijmd posjeo i objasnio u cemu je najveci problem,niti ga je itko slao na nekdm dodatne pretrage..ja znam da je to nasa borba i pokusavam bit najnormalnija oko svegj toga ali danas sam shvatila da on bas uopce nema pojma sto to sve znaci,a tome sam ja najveci krivac,al najvise me povsrijedio tk njegov nastup danas,toliko da mislim da prije vremena odustajem od svega

Pokusavamo 3 god.

• Jenn
    16. Lipanj 2019. 18:52

Moj je upucen, nekad ima pitanja na koja sam mu vec odgovorila, u prirodnom me par puta pitao koliko js ima i tako ali ok, ja ponovim, jsno mi je da ne znaju koliko i mi. ‘Probleme’ nikada nismo spominjali kao probleme nego ‘los spermiogram’, skoro 40 god..grozno mi je o tome govoriti u stilu tko je kriv i u kome je problem sto ne dolazi do trudnoce, mislim da bi ga poslala u om da mi se na taj nacin obrati taman da je kod njega sve savrseno.

• Nika5555
    16. Lipanj 2019. 19:18

Jedino zasto sam ja dosla uopce do ovakvog razgovora je to sto se mm ne zeli odreci niti cigareta niti alkohola,nije pijandura ali je to svakodnevno bar po malo,i nisam ja bezosjecajna kuja,ako tako ispadam u ovim objavama nejo mi je vise pun k tupljenja da svoj stil zivota MORA promijenit jer on i dalje misli da ce se desit neko cudo,tolerantna sam,cak i previse smirena u ovoj situaciji ali me ubija to sto vecinu toga sama moram

Pokusavamo 3 god.

Vaki
    16. Lipanj 2019. 19:38

Nika5555

Jedino zasto sam ja dosla uopce do ovakvog razgovora je to sto se mm ne zeli odreci niti cigareta niti alkohola,nije pijandura ali je to svakodnevno bar po malo,i nisam ja bezosjecajna kuja,ako tako ispadam u ovim objavama nejo mi je vise pun k tupljenja da svoj stil zivota MORA promijenit jer on i dalje misli da ce se desit neko cudo,tolerantna sam,cak i previse smirena u ovoj situaciji ali me ubija to sto vecinu toga sama moram

Mi smo u MPO vodama od 2012. i tek je u 4. mjesecu 2019. počeo sa suplimentima jer je konačno skužio da ja mogu pokrenuti brda i doline, ali ako je njegov spermiogram loš onda nam ništa ne znači što ja svaku večer gutam hrpu tableta. On ne vjeruje u tablete, ali je skužio da to meni puno znači. Dugo mu je trebalo, ali smo došli do toga. Ne kuži se u taj "moj svijet", draže mu je da ne zna baš puno o tome. Nemoj odustajati, to vam je trenutna razmirica jer prolazite kroz teško razdoblje. Bit će bolje! 💓

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

16. Lipanj 2019. 19:45

Nika5555 ja sam jučer sa svojim imala po ko zna koji put raspravu, jer on kao sve kuži ubiti nista ne kuži i ne shvaća me onoliko koliko bi ja tila da me shvati! Meni je svaki put pred početak postupka neka tjeskoba i tuga, i onda me još veća tuga uhvati kad me on pita pa šta ti je šta si nervozna. E onda bi ja pukla!!! Oni to jednostavno ne mogu shvatiti i nikad neće!

Simba 1989
    16. Lipanj 2019. 19:55

Nika5555

Mi smo gotovo 2. 5godina se svadjali oko cigareta, kao prestao pa poskrivecki, pa piva 1 tjedno.. Točno znam što prolazite,to je grozno.. Ja sam na glavi skoro dubila ali on nije htio se odreći nekih stvari, plakala, vikala, skoro otišla po rastavu.. Na kraju  sam rekla da idemo privatno urologu i čovjek mu rekao da ako misli pusit neka zaboravi djecu.. Pio vitamine, borili se skupa, ali neki pomak smo dobili pa i on više ima volje.. Znam da je teško, sve sam to prošla ali evo još smo skupa i bolje smo nego ikada 😊

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.