Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jenn
    16. Lipanj 2019. 08:39
  • Jenn
    16. Lipanj 2019. 08:40

7., 8. i 9. dan, mislim da bi ova od jutros trebala biti barem malo tamnija??

Grizli
    16. Lipanj 2019. 09:46

Jenn ne ne cekaj usporedju testove na 2 dana razlike ovako na 1 dan tesko se vidi posebno zato sto od jucer je test full suh a danasnji jos mokar. Moze biti i da si imala manji razmak izmedju 2 mokrenja nocas pa je koncentracija manja. Nemoj mislit da te zelim zavaravat ili davat lazne nade samo kazem da znaju to biti problemi. Meni se isto par dana cinilo da je crtica jednaka ili slabija pa sam pocela raditi testove na 2 dana razmaka i onda tek skuzila koliko potamni. 

• Hani
    16. Lipanj 2019. 11:30

Jenn, crtice su ti odlicne! Bas mi je drago zbog tebe! Ne mogu one tamnit brzo koliko bi ti tila😁strpljivo😊 Tvoje su jos i napredne. Moja je 11.dnt dvodnevnog bila kao tvoja prva. Cekamo novi testic. Ima ih kod tebe😁😁
    Think pink1, kako si nam danas?
    MakiST, jesi li se naplesala?

• Hani
    16. Lipanj 2019. 11:43

Blacky, lilypie, balonka kad ce ta vaša menga više😊
    Ninna, kad ces ti ono u novi postupak ako nalazi dolaze tek 2.7.?
    Simba, tebi s takvim spermiogramom radili ivf, a meni s odlicnim icsi pa se oplodile 2/11??!! Sretno u sljedecem!
    Belaa, ne bi bilo lose na pocetku pregleda doktore ukratko podsjetit na dan ciklusa, tip protokola, bilo da se radi o doktoru koji te vodi, a pogotovo ako je neki drugi. Na taj nacin im stedis vrijeme, i ne moze doci do neke zabune. Ti si kod moje dr. Marušic inace? Sretno!

Simba 1989
    16. Lipanj 2019. 12:19

Hani

Blacky, lilypie, balonkakad ce ta vaša menga više😊
    Ninna, kad ces ti ono u novi postupak ako nalazi dolaze tek 2.7.?
    Simba, tebi s takvim spermiogramom radili ivf, a meni s odlicnim icsi pa se oplodile 2/11??!! Sretno u sljedecem!
    Belaa, ne bi bilo lose na pocetku pregleda doktore ukratko podsjetit na dan ciklusa, tip protokola, bilo da se radi o doktoru koji te vodi, a pogotovo ako je neki drugi. Na taj nacin im stedis vrijeme, i ne moze doci do neke zabune. Ti si kod moje dr. Marušic inace? Sretno!

Ma daj??? Izgleda da ima tu više faktora.. Pa piješ li nešto za jajne stanice??? Ja idem u srijedu na konzultacije pa da znam što da ih tražim, pitam 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

16. Lipanj 2019. 12:47

Cure trebam savjet, upravo sam dobila mengu (bas prava je krenula) i od prvog dana trebam pocet sa estrofemom hoću li pričekat još koju uru ili odmah da ga popijem??? 

Vaki
    16. Lipanj 2019. 13:00

Nado - odmah popij. On podebljava endometrij pa je dobro piti ga čim se krene ljuštit. 
    Simba - naša Hani je trudnica pa više ne treba brinuti o jajnim stanicama. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Hani
    16. Lipanj 2019. 13:56

Vaki, to trudnica mi tako cudno zvuci😊 jos se nekako privikavam, mozda zato sto jos nikom nisam rekla🙊😁 
    Simba, moja doktorica misli da nista ne moze popravit kvalitetu j.s., da se mora potrefit jedna dobra, i nije me slala na dodatne pretrage. Pila sam dodatke po preporuci embriologice koja je uvjerena da je pomoglo. Doduse, dobila sam samo jednu dobru, ali bila je dovoljna. E, sad...
    Maki, simptoma ne mora bit na stotine. Nikad ne znas... To žiganje i sise zvuce obecavajuce. 
    Ja sam uvijek mislila da ce sise nesto pokazat, posto su u dosadasnjim postupcima bile ispuhane cijelo vrijeme. Malo su otvrdnile 4. i 7. dnt, a onda nista, tako da sam se prestala nadat, (pogotovo jer sam imala i onaj zivcani pmsovski ispad ali sad mi se cini da sam vise plakala nego bjesnila😁) a napuhale su se tek onu vecer kad sam izvadila betu, 20. dp punkcije.
    Sad kad računam, ako sam u ovih 5 postupaka, od 30ak j.s. imala dvije donekle dobre, to  znaci da ja otprilike svakih 15 mjeseci imam šansu za trudnocu. Ako prosjecno zeni treba 1 godina da zatrudni, meni samo treba malo vise, tj. 15 godina😁😁 Što znači da ja najkasnije za 5 godina ostajem prirodno trudna!!!😁😋🤔 Moram vjerovat statistici😉😁

• ninna1804
    16. Lipanj 2019. 14:52

Jenn crtice se vec lijepo vide, od srca ti zelim da jos potamne i da beta bude velikaaaaa 
    Hani taman bi u tom periodu trebala dobit M, tako da bi isla po terapiju i iscitavanje nalaza. Rekli su mi da se javim ukoliko dobijem ranije....
    Grizli, nymeria jeste li vi krvarile nakon zahvata? Kod mene jos malo brljavi....danas treci dan nakon utero.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.