Jenn crtica se definitivno vidi 🤩🤩 Samo neka bude sve deblja i deblja!! Sretno!! 🤞🤞
Mirjana32 propuhivanje ne utječe na menstruaciju. Možda bi stvarno bilo najbolje da provjeriš da nisi trudna 😉
Jenn crtica se definitivno vidi 🤩🤩 Samo neka bude sve deblja i deblja!! Sretno!! 🤞🤞
Mirjana32propuhivanje ne utječe na menstruaciju. Možda bi stvarno bilo najbolje da provjeriš da nisi trudna 😉
Cekat cu još par dana pa ću k ginekologu ali sad mi je čudno niti me svrbi niti boli (kako se u narodu kaže) a obično prije mene me grudi i ledja ubijaju. Ovaj put ništa.
Jenn crtica je tu! Mene bi takva obradovala 😁 Samo optimisticno i da se crtica deblja...🤞🤞
Jenn crrrtica je tuuu! Bravo!
Nikita i Nada slazem se da neki to jedu, al ja sam agronom i gledam to sa malo drukcijeg aspekta. Ako nekom ne smeta neka koristi, al koliko znam metabolizam i ono sto su me culi o iskoristivosti na vocu i povrcu to sam rekla. Ista prica je sa sjemenkama marelice i jabuke, kore oraha itd. Puno toga sto mi agronomi smatramo lose tj. neupotrbivo ljudi koriste.
Dobar dan drage žene, nova sam ovdje i imam jedno kratko pitanje pa ako je neka voljena odgovoriti…. Imala sam HSSG 21.5 i ovaj mjesec mi menstruacija kasni 3 dana.. Da li neka radila propuhivanje jajovoda i da vam je menstruacija došla kad treba? Hvala
Pozdrav ja sam nakon HSG krvarila 3 dana i imala uzasne bolove.. neznam kako je tebi bilo.. a sljedeca M mi je kasnila oko 3 dana ( ali meni nisu uspjeli propuhati) kakav je tvoj rezultat?
Jenn cestitke na plusu 💖 zelim ti lijepu i poduplanu betu i snazno srckeo 🤞
Dobar dan drage žene, nova sam ovdje i imam jedno kratko pitanje pa ako je neka voljena odgovoriti…. Imala sam HSSG 21.5 i ovaj mjesec mi menstruacija kasni 3 dana.. Da li neka radila propuhivanje jajovoda i da vam je menstruacija došla kad treba? Hvala
Pozdrav ja sam nakon HSG krvarila 3 dana i imala uzasne bolove.. neznam kako je tebi bilo.. a sljedeca M mi je kasnila oko 3 dana ( ali meni nisu uspjeli propuhati) kakav je tvoj rezultat?
Ja nisam imala neko krvarenje, tek toliko u tragovima, a bolilo me užas taj dan i više ne, jajovodi prohodni, svi nalazi ok osim šta imam blagu trombofiliju
Sortiraj odgovore
Najstariji