Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    08. Svibanj 2019. 10:28

Grizli tako su mi rekli, privatna polikl. i takva im je praksa. Sve cure su lezale na trbuhu ali meni iskreno nije pasalo niti malo. . Eto, mislila sam da je svugdje tako. . Hm

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Wau
    08. Svibanj 2019. 10:31

Grizli  u Pragu se lezi oko 30min na stomaku s tim da mozes na wc nakon nekih cc 15 min.ovaj put je bila zena sa mnom i ona je lezala na lijjevom boku.kao da joj je dr rekao da joj je maternica malo okrenuta pa zato.sretno danas

Wau

• Kengurica
    08. Svibanj 2019. 10:45

Lezis cca pola sata i u privatnoj, ali sam ja pitala da li smijem nakon 10min na wc i rekli su da smijem. Ja svaki put odem jer se prenapunim.

isabelagregorijan
    08. Svibanj 2019. 11:01

ja sam ležala po pola sata, piškenje, oblačenje i doma, nisam nešto mirovala, i primilo se dva puta 

[/url

08. Svibanj 2019. 11:05

rita7

isabelagregorijan hvala na odg
    medo 2711 također hvala za preporuku, mi skupljamo nalaze za dv.duh, otici cu svakako i privatno na konz samo eto ne znam još gdje-gledala sam kliniku repromed možda, ima tko iskustva?….mm oligoasthenozoospermia ja prosiren jajovod, koja je tvoja dijagnoza?
    grizli sretno! iako nisam pisala pratila sam vas sve redovno na drugoj temi

Ja sam bila u Repromedu.. Eto ne znam sto pametno reci... Mi nemamo dijagnoze, dobila sam 13 stanica od tog 4 blastice... Bete 0..potrosili 3000eura....

Grizli
    08. Svibanj 2019. 11:32

E pa svasta pojma nemam za di mi je maternica i uvijek sam lezala na ledjima. Svasta! Ja inace spavam na trbuhu al svaki put nakon transfera se "mucim" sa time da se ne okrenem tokom noći. E pa ovaj put cu se leci na trbuh bas da vidimo. 

• Jenn
    08. Svibanj 2019. 12:44

Nikitta

Jennma nema frke, ja i Grizli smo ionako forum-sisterice, a i imamo ovdje mislim najviše staža 😂 Imaš 39,5, a koliki ti je AMH? Treba dobru terapiju pogoditi, za cure s nižim AMH i bliže 40 godina - boljim se pokazuju Menopuri ili recimo Pergoveris. Znam da je sve lutrija, ali evo meni su Menopuri sad dali 6 stanica, a u prošlom stimuliranom s Gonalima niti jedna. Pa ti reci 🙉 Ja imam 35 godina, ali endometrioza mi je pojela rezervu i dvije operacije oba jajnika, tako da je AMH 3,6 ili tako nešto.

Nikitta, AMH mi je 2,19..ma mislim ok mi je bila stimulacija,  bila sam na menopuru 150 jedinica od 2.dc..dobili 5js..jasmo mi ke da me nece prvi puta nasopati sa nekom pretjeranom dozom jer se ne zna kako cu reagirati. Za drugi put mi je vec rekla da ce mi pojacati dozu da dobijemo malo vise js..
    Ne bunim se zasada, pogotovo kad vidim kakvih problema i komplikacija vi imate 😔

• Jenn
    08. Svibanj 2019. 12:45

Grizli ja sam lezala sat vremena, na wc su mi rekli da mogu odmah. Jeste obavili? 😍🤞

Grizli
    08. Svibanj 2019. 12:50

Nikita ne nikad nitko nije komentirao polozaj maternice mi a obavila 2000 uzv valjda. Evo fet obavljen! Dobila i andol 100 od danas. I beta nenormalnog 29.5. 🙄 A docekat cu ja i njega! Evo dobila da lezim 1 h, opet nisam pitala za wc al nema veze bude potrpila malo. Danas bila neka nova dr nikad ju vidila uopce od kad dolazim, al ajde ne mogu rec jista protiv dosta ok je sve bilo pa necu biti nezadovoljna. A i ja doma furam svog malog pingvina i rekla sam embriologici da se nadam da se ako da vidimo za 2-3 godine! 

isabelagregorijan
    08. Svibanj 2019. 12:57

nemate baš nikakvu dijagnozu, koje ste sve pretrage radili? 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.