Cure, danas me baš boli lijevi jajnik pa sam skratila trening za pola sata. Bojim se da nije (puj, puj) cista. Mada sam sigurna da sam imala ovulaciju pa ne znam kako je to moguće. Neće mi se valjda pred FET nešto zakomplicirati...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sunshine sretno, lijepo uzivaj i opusteno, ipak si sad trudnica 🤗
Grizli sretno sutra ☺️😊
Cure, pa ja cu poluditi. 5 dana mi kasni menga, ujutro cu napraviti test cisto onako jer ne mislim da sam trudna. Mislim da nisam imala ni ovulaciju ovaj mjesec jer nista nisam osjetila, a inace su jako bolne 😫
Trebali smo poceti s Estrofemon da mozemo po nase smrzlice. . Mislila sam da sam prilicno cool, ocito moje tijelo osjeca drugacije. .
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Grizli sretno danas🙂😘
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Nikitta - već mi je 23. dc, a 27. dc ili 28. dc očekujem dolazak mjesečnice. Baš su bolovi kao kod ovulacije, ali sad je prekrasno za još jednu. Na pripremu za FET bih trebala čim dobijem. Ah, samo da se nije ništa zakompliciralo...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hvala curke na zeljenoj sreci! Evo bas mm i ja odlucili ici ranije danas u Rijeku pa malo prosetat prlije i laganini izletnicki ici. Sinoc smo mm i ja nazdravili pivcem za zivce i komentirali ok sad to popijem i onda iduce pijem za za rodjendan 2020. 😜 Tako da nadam se da ce sve biti ok danas. Jos samo pitanjce curke jel vi nakon transfera idete odmah piskiti ili cekate neko vrijeme, ako cekat3 onda koliko cekate?
Grizli sretno... mi u os nakon transfera moramo ležati 2 sata, al mi je bilo rečeno da nakon sat mogu ic piškit ako bas jaaako moram.... prvi put kad sam bila na transferu sam imala toliko pun mjehur (prepun 😂) pa su mi uveli kateter i ispustili pola... instrumenti su bili izletili iz mene 😂😂🙈
Grizli sretno… mi u os nakon transfera moramo ležati 2 sata, al mi je bilo rečeno da nakon sat mogu ic piškit ako bas jaaako moram…. prvi put kad sam bila na transferu sam imala toliko pun mjehur (prepun 😂) pa su mi uveli kateter i ispustili pola… instrumenti su bili izletili iz mene 😂😂🙈
2 sata lezati nakon transfera?
OMG 😂😂😂
Ja zadnji put lezala 10 min🙄🤣🤣
I nakon tog piskila
I zatrudnila🤪...
Sortiraj odgovore
Najstariji