Mimica ja vjerujem da bi ti u Ri promijenili terapiju ili bi nesto drugacije napravili, prvi puta nikat ne znaju tko ce kako reagirati. Po meni su ovi prirodnjaci cupanje zivaca i jos je jako mali postotak uspjesnosti..
Grizli baš visinske pripreme 😄 mm je predložio da možda probamo prirodni, ja isto mislim da baš nema smisla, a i treba mi lagani predah jer sam već umorna od svega. Cijelu godinu hodočastim po ginekolozima, a ne mogu ni do transfera doći 🙄 hvala ti na savjetima 😘
Jenn s obzirom mi je rockas u 9 mjesecu trudna ću ga dočekati samo ako se desi čudo nad čudima da ostamem prirodno trudna 😁😄
Sretno danas!! Bit će sve ok, ja vjerujem u tvoju stanicu pa biš trebala i ti 😜
Cure hvala vam svima.. Evo ja vas molim ako možete odvojiti minutu vremena i pomoliti se za naše mrve.. Hvala vam puno, nervozna sam više nego prije testa, jer znam da je to to.. Nema više onda nadanja
Naravno da se molimo ja molim svaki dan za sve nas koji imamo ovih problema koji tako jako zelimo dijete i itd treba moliti vjetovati i biti uporan 🙏🙏❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure hvala vam svima.. Evo ja vas molim ako možete odvojiti minutu vremena i pomoliti se za naše mrve.. Hvala vam puno, nervozna sam više nego prije testa, jer znam da je to to.. Nema više onda nadanja
Naravno da se molimo ja molim svaki dan za sve nas koji imamo ovih problema koji tako jako zelimo dijete i itd treba moliti vjetovati i biti uporan 🙏🙏❤
Belaa nije dobro ni kod mene.. Jutros prije labosa na wc a ono smeđe.. Znači krenulo je..
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Evo i ja da javim da čekam formalno za betu jer moram da mogu zatvoriti bolovanje.. Jutros na wc i vidim početak smeđeg,… Dolazi gospođa menga.. A što da kažem, eto osim osjetila sam da nije uspjelo a nitko mi nije vjerovao.. Inače ne dobijem nikada dok ne prekinem terapiju, ali evo.. Možda mi to čak malo olakšalo da se ne nadam danas…
Simba sta god da bude glavu gore i samo jako jer moramo biti jake i hrabre ako treba isplaci se saljem jedan veliki virtualni zagrljaj!!❤, drage moje cure moramo moliti vjetovati i nadati se i molite jako molite i vjerujte 🙏🙏🙏😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure evo meni su javili da je u nedjelju transfer znaci trodnevni.. malo me to brine, bolje je nakon 5 dana ili? 🤞🏼 Nadam se da ce bit ok
Kad ih je vise pustaju do 5 dana da vrate blasticu a nekad 3dan zna bit bolji jer ona unutra u prirodnom okruzenju raste
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Znam da zvuči otrcano i nije od prevelike koristi ali stvarno, svim curama koje nisu uspjele, žao mi je i šaljem vam zagrljaj.
Čini mi se, neka Hani kaže zadnju ali bit će da nam ovaj mjesec nije pretjerano uspješan bio. Tu ne ubrajam cure koje samo navrate da kažu da imaju plus.
Stigao i moj PAPA test. Imam upalu i dobila sam vaginalete Suprugu je stigao ejakulat, uredan. Čekam još njegovu urinokulturu pa ću vidjeti što će mi u Beti reći na sve to. Sad nemam pojma idem li ili ne idem u postupak. Na konzultacijama mi je rekla da njoj brisevi nisu od velike važnosti jer i ako uspijem, svejedno moramo ponavljati briseve. A što se tiče PAPE i upale, identična situacija je bila pred prvi postupak ali Škvorc nije pravio problem oko toga. Naravno, prije postupka sam bila već završila s vaginaletama. I sad ću završiti ali neću imati rezultate novog PAPA testa. Što vi mislite?
I da...samo da još nešto kažem. Prije nekoliko stranica pisala je neka cura koja bi se prebacila kod Škvorca jer negdje nije zadovoljna pretragama koje su joj tražili. Dakle, iz iskustva; kod njega sam bila preko HZZO. Pred prvi postupak je tražio klasično kao i svi. Nije uspjelo. Dovoljno jajnih stanica, nikakva oplodnja. Za drugi postupak tražio opet briseve i štitnjaču i propisao identičnu stimulaciju. Nije uspjelo. Još više stanica, oplodnja nikakva. Za treći postupak tražio briseve i štitnjaču. Mi odustali od njih.
Htjela sam reći da ne treba očekivati puno od njih kad se ide preko HZZO-a, ne znam kakva je procedura privatno.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Znam da zvuči otrcano i nije od prevelike koristi ali stvarno, svim curama koje nisu uspjele, žao mi je i šaljem vam zagrljaj.
Čini mi se, neka Hani kaže zadnjuali bit će da nam ovaj mjesec nije pretjerano uspješan bio. Tu ne ubrajam cure koje samo navrate da kažu da imaju plus.
Stigao i moj PAPA test. Imam upalu i dobila sam vaginaleteSuprugu je stigao ejakulat, uredan. Čekam još njegovu urinokulturu pa ću vidjeti što će mi u Beti reći na sve to. Sad nemam pojma idem li ili ne idem u postupak. Na konzultacijama mi je rekla da njoj brisevi nisu od velike važnosti jer i ako uspijem, svejedno moramo ponavljati briseve. A što se tiče PAPE i upale, identična situacija je bila pred prvi postupak ali Škvorc nije pravio problem oko toga. Naravno, prije postupka sam bila već završila s vaginaletama. I sad ću završiti ali neću imati rezultate novog PAPA testa. Što vi mislite?
I da…samo da još nešto kažem. Prije nekoliko stranica pisala je neka cura koja bi se prebacila kod Škvorca jer negdje nije zadovoljna pretragama koje su joj tražili. Dakle, iz iskustva; kod njega sam bila preko HZZO. Pred prvi postupak je tražio klasično kao i svi. Nije uspjelo. Dovoljno jajnih stanica, nikakva oplodnja. Za drugi postupak tražio opet briseve i štitnjaču i propisao identičnu stimulaciju. Nije uspjelo. Još više stanica, oplodnja nikakva. Za treći postupak tražio briseve i štitnjaču. Mi odustali od njih.
Htjela sam reći da ne treba očekivati puno od njih kad se ide preko HZZO-a, ne znam kakva je procedura privatno.
S tim se slažem u potpunosti.. ja sam imala dvije inseminacije (11.mj i 4 mj) i sad stimulirani ivf.. samo je nakon prve inseminacije tražio da ponovim briseve, jer sam imala kiretažu..ništa drugo od nalaza..
Od naših 5js koje su se jučer oplodile, danas su izdržale 3. Tako da sutra idemo po dvije (3.dan) 🤞🤞a jednu će pustit do ponedjeljka da se vidi hoće li izdržati i ako hoće ona ide na smrzavanje. Rekla je biologica da su ove tri odlične, baš kakve danas trebaju biti, ako se dobro sjećam rekla je četverostanične.. 🤗🤗
Karla - sretno!
Ja sam uvijek vagala Radočića i Lučingera, kao opciju ako mi slučajno zatreba. No, ja sam čula baš obratno, da je Lučinger skuplji od Radočića... Mislila sam poslat e-mail pa da pitam za "grebanje" endometrija prije FET-a? Rade li to oni?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji