Grizli ma nisam ja još odbacila rijeku, tamo bi se trebala u sedmom mjesecu javiti na konzultacije da se dogovorimo oko sljedećeg postupka. Samo me malo razljutio stav doktorice da je rezultat nikakv zbog mog amh. Ok, zbog niskog amh neću dobiti 15 stanica, ali ako i ono što imam ne raste onda je to kriva terapija. Zato bi voljela otići jos negdje na konzultacije i čuti mišljenje, pa da onda do 9 mjeseca mogu odlučiti. Hvala na savjetu 🙂
Evo i ja da javim da čekam formalno za betu jer moram da mogu zatvoriti bolovanje.. Jutros na wc i vidim početak smeđeg,… Dolazi gospođa menga.. A što da kažem, eto osim osjetila sam da nije uspjelo a nitko mi nije vjerovao.. Inače ne dobijem nikada dok ne prekinem terapiju, ali evo.. Možda mi to čak malo olakšalo da se ne nadam danas.
Simba žao mi je jako 😥 ja isto vjerujem da svaka od nas dobro pozna svoje tijelo i da može osjetiti dali je uspjelo ili ne, ali ne bi bila prva koja se prevarila. Zato čekaj betu, ja se nadam da će te lijepo iznenaditi 🤞🤞 🍀🍀
Znam da je kod tebe sve na kraju bilo kao amh da je kriv, al kaze ti ni moj amh nije bajan sa menopurom rezultat los 4js nikakve, prerana punkcija, 1 embrij. Drugi put se ja fino nafilovala maticno prije i dobila elonvu i rezultat po meni za moj pojam super- 8js, 6 oplodjenih i 3 blastice. Tako da vidi sto ti predlazu u 7 mj nadam se da ce ti dat bolju terpaiju. A ako imas novaca dobro dodje i drugo misljenje s time da kad sam ja pitala ga dosta njih mi je otvoreno reklo razgovarat cemo detaljnije kad dodjete na konzultacije u postupak. Onako informativbo svi su mi rekli da treba odabrat pravu terapiju, da mi kozda nije odgovaral ona i tako dosta ogradjujuci odgovori su bili tako sam bar dojam dobila. Jer nitko od njih se nece petljat u tudji posao. Tako su isto mi odgovorili i kad sam pitala dal mi je 1.fet prekasno radjen - 8 dana nakon ovulacije. Tako da ako i ides negdje drugdje nemoj spominat drugo misljenje nego reci da zelis promjeniti kliniku i da si zato dosla. To ti je bar moj savjet. Ja nisam bila kod niti jednog od njih osobno svi su mi mailom odgovarali.
Nymeria mislim da je Marijaiva mislila na terapiju tipa progesteron, decorin i sl sto nam daju nakon transfera a ne na same lijekove za stimulaciju. Tu terapiju svakako dovis od soc gin
Jutro cure! Ja se spremam na ET, nadam se da ce ga biti, ubija me ova neizvjesnost..drzite mi fige.
Grizli znam da se nitko ne želi petljati. I moguće da bi sljedeći put bolje reagirala na terapiju, zato se sad i ja filujem matičnom 😉 iskreno, najgora mi je ova pauza između postupaka jer vrijeme ide a ja imam osjećaj da stojim na mjestu. Samoj sebi sam obećala da ću pokušati sve što mogu pa ako ne uspije da bar znam da sam probala, a u mpo stvarno godine lete.. meni ce još malo 33, stalno čitam da bi bilo dobro uspjeti do 35 a još s mojim amh bojim se da imam i manje vremena.. neznam ni sama više što bi i kako 🙄 čak sam mislila možda probat jedan prirodni u rijeci s time da bi ga morala platiti, ali nisam baš sigurna da ima smisla...
Kao i sva terapija nakon transfera imate pravo dobiti od svog gin, kao npr. utrogestan, dufaston, folacin…
Meni je rečeno da ne može terapija ići na uputnicu ak9 sam privatno. Sve sam kupovala.
Ja sam to sve dobila od svog ginekologa, tako da sve zavisi kakvog gin imate a meni je moj super.
Nymeria mislim da je Marijaiva mislila na terapiju tipa progesteron, decorin i sl sto nam daju nakon transfera a ne na same lijekove za stimulaciju. Tu terapiju svakako dovis od soc gin
Da, tako je, lijekovi tipa klomifen, utrogestan, folacin, decortin, duphaston, kao sto sam i napisala to dobivate od svog ginekologa lijekove za stimulaciju ne.
Jenn 🤞🤞🤞🤞 da bude transfer i to uspjesan. Ja sam svoj puls dozivila na 33 rodjendan pa eto zelim i tebi isto da dodzivis uskoro plus pa da 33. docekas trudna!
MimicaRi ne znam koliko ti ima smisla ici u prirodnjak bolje mozda da se posvetis sebi, opustis, das tijelu vremena da predahne i udjes u 9 mj unposgupak sprema. Ajmo rec da odradis visinske pripreme za ovaj postupak sto te slijeduje! Ne znam ja bi tako barem. Znam da ponekad 3 mj izgleda kao vjecnost al zabis se s necime, radis stvari za koje si svjesna da u trudnoci vise nece moci i prepustis se tome. Brzo ce to proci i vjeruj ne stojis na mjestu jer ces do onda bildat svoje js!
Hvala Grizli! Mimici zelimo da doceka svoj 33.trudna, meni je vec kasno za to 😂. Ja se nadam docekati 40.trudna 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji