MarijaIva žao mi je da si imala loše iskustvo. Ja sam mislila da su cijene manje više slične među klinikama iako se očito još dosta toga dodatno naplaćuje na osnovnu cijenu…
Sad se tek dvoumim di ići, baš nije lako izabrati 🤔
Ja sam isto razbijala glavu di ću. A kako mi je preporučena histeroskopija odabrala sam Betu. Bila na konzultacijama i tamo ću i ostati. Nije da ne mislim jesam li dobro odlučila, ali šta ću valjda ću imati onu dozu sreće koja nam fali.
Perla hvala. I prije sam se dvoumila između Lučingera i Radončića pa ću ako mi L. ne odgovori probat se naručiti u Repromed. Kod nas je problem smanjena pokretljivost i moj nizak amh, i da terapija mi nije nikako pogođena..
MarijaIva šta nisu svi skupi? Ili je Radončić posebno? 😜
Više manje cijene su iste, sve je to skupo, ali 500 kn gore dolje mislim da nije bitno ako se netko baš zauzme za slučaj. Imaš cijenik na njihovim stranicama. Nemoj da te to vodi. Nastoj sve šta možeš napraviti na uputnicu (briseve hormone i sl). Tako sam i ja u Ri. Postupak sam platila. A ljekovi su ti jeftiniji u Sloveniji. Elonva npr više od 1000 kn manje.
Nije bas 500kn razlika, primjera eto:konzultacije su kod R 800 kod L. moju prijateljicu niti kune trazio nije, jos kaze da joj bilo neugodno on je rekao da ce platiti ako se odluci na postupak.i njoj je napravio isto sto i meni R. Pogledao nalaze pogledao mene i rekao sto bi on, ja sam to platila 800kn ona ista, kod R. Stimulirani 10000 kod Lucija je mislim 1000 manje ako ne i vise od 1000kn, zatim fet kod R je 3500kn kod L 2500..itd...dalo bi se jos nabrojati
I naravno da necete papu, briseve, spermiogram, markere itd raditi privatno to sve radite normalno na uputnicu.
Kao i sva terapija nakon transfera imate pravo dobiti od svog gin, kao npr. utrogestan, dufaston, folacin...
Perla hvala. I prije sam se dvoumila između Lučingera i Radončića pa ću ako mi L. ne odgovori probat se naručiti u Repromed. Kod nas je problem smanjena pokretljivost i moj nizak amh, i da terapija mi nije nikako pogođena..
MarijaIva šta nisu svi skupi? Ili je Radončić posebno? 😜
Više manje cijene su iste, sve je to skupo, ali 500 kn gore dolje mislim da nije bitno ako se netko baš zauzme za slučaj. Imaš cijenik na njihovim stranicama. Nemoj da te to vodi. Nastoj sve šta možeš napraviti na uputnicu (briseve hormone i sl). Tako sam i ja u Ri. Postupak sam platila. A ljekovi su ti jeftiniji u Sloveniji. Elonva npr više od 1000 kn manje.
Nije bas 500kn razlika, primjera eto:konzultacije su kod R 800 kod L. moju prijateljicu niti kune trazio nije, jos kaze da joj bilo neugodno on je rekao da ce platiti ako se odluci na postupak.i njoj je napravio isto sto i meni R. Pogledao nalaze pogledao mene i rekao sto bi on, ja sam to platila 800kn ona ista, kod R. Stimulirani 10000 kod Lucija je mislim 1000 manje ako ne i vise od 1000kn, zatim fet kod R je 3500kn kod L 2500..itd…dalo bi se jos nabrojati
I da nije 10000 nego 11000kn ako imate vise zametaka, ja sam stimulirani platila 11000kn dok kod Lucija koliko znam neovisno koliko imate zametaka ne naplaćuje se dodatna kultivacija 1000kn kao kod R.
Perla, MarijaOva, Nikitta hvala cure na informacijama. Ja sam nekako još na početku liječenja odlučila da ako ne bude išlo u rijeci da ću probati kod Lučingera. Stvarno bi voljela otići za početak na konzultacije i čuti bar njegovo mišljenje. Za lijekove sam čula da su jeftiniji u sloveniji pa mi je to super jer mi nije tako daleko. Što se tiče cijena- gledala sam cjenike i stimulirani postupak je od 9.500-11.000 ali očito da onda Radončić više toga naplaćuje dodatno...ne ostaje mi drugo nego probati danas zvati ponovo, bit ću dosadna 😄 hvala curke još jednom 😘
MimicaRi sjeti me na koliko postupaka si ti bila u Ri? Mozda da probas ako nisi ih sve iskoristila prvo kod nekog u Zg od privatnika ko ima na hzzo.
Simba mislim n teb3 i da javis lijepu betu!
Tko je jutros rekao raditi testic? Ima li takvih?
Drage moje evo da vam javim jutros na testu blijeda crtica! Tako je bilo i prošli put 11dnt blijeda crtica pa je idući dan bila puno tamnija. Sad mi ostaje samo da se nadam da neće završiti kao prošli put. Moram priznati da sam ja jučer već odustala i mislila da je sve gotovo ali evo izgleda da ne treba odustajati. Ni sada se neću previše nadati da ne bi bila biokemijska ili nešto, a betu vadim tek u srijedu tako da ću se do tada moliti da beta bude ogromnaaa.
Grizli prošla sam do sada u rijeci 4 inseminacije, 2 prirodna ( od toga jedan bez stanice) i 1 stimulirani ovaj ciklus koji me totalno ubio u pojam 😕 ostala su znači još 3 stimulirana.. palo je i meni napamet da možda ne bi bilo loše iskorisiti postupke preko hzzo i privatnoj klinici, ali to su koliko znam samo betaplus i škvorc. Moj bi izbor tu bio betaplus ali znam da oni imaju malo postupaka preko hzzo i mislim da je kvota već popunjena..
DorisOs super!! Želim ti da crtica bude sve deblja i deblja, a beta sve veća i veća 😁 Probaj ostati smirena i ne razmišljati puno o prošlom neuspjehu jer svaki ciklus je za sebe i vjeruj da je ovaj tvoj dobitni 🙂🙂
MimicaRi ako si imala smao 1 stimulirani ja zaista bi ti preporucila da probas u Ri jos jednom jer oni koliko znam mjenjaju terapiju ako je prva bila neuspjesna ili loseg uspjeha. Meni je prva bila nikakva, a sad drugom odlicno pogodili i super rezultat. Tesko im je od prve pogoditi stimulaciju. Doduse nisam imala inseminacije, al sam isto tako imala 2 prirodna od toga 1 bez transfera. A do tada se upises mozda u beta plus pa ako ti ne uspije ides tamo ako uspije otkazes. Mozda se i tako moze. Pitaj makar.
DorisOs odlicno super! Neka crtica lijepo deblja i beta bude velika. 🤞🤞🤞🤞
Evo i ja da javim da čekam formalno za betu jer moram da mogu zatvoriti bolovanje.. Jutros na wc i vidim početak smeđeg,... Dolazi gospođa menga.. A što da kažem, eto osim osjetila sam da nije uspjelo a nitko mi nije vjerovao.. Inače ne dobijem nikada dok ne prekinem terapiju, ali evo.. Možda mi to čak malo olakšalo da se ne nadam danas...
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji