Perla, ja sam kod Dr. Dmitrović
Jen sretno draga, držimo ti fige.
Ja sam se početno naručila radi histeroskopije pa su me dodjelili dr Bračun. Uskoro bi trebala to odraditi pa neznam dali da tražim da bude dr Dmitrović ili jednostavno ostavim tako. Imaš kakvih informacija u vezi dr Bračun? Znam da je mlađa ali vidim po njihovim stranicama da je stalno na nekim usavršavanjima.
Perla, ja sam kod Dr. Dmitrović
Jen sretno draga, držimo ti fige.
Ja sam se početno naručila radi histeroskopije pa su me dodjelili dr Bračun. Uskoro bi trebala to odraditi pa neznam dali da tražim da bude dr Dmitrović ili jednostavno ostavim tako. Imaš kakvih informacija u vezi dr Bračun? Znam da je mlađa ali vidim po njihovim stranicama da je stalno na nekim usavršavanjima.
Ja kad sam malo istraživala, često puta sam naletila na ime dr. Dmitrović i većina je bila zadovoljna s njom. I stvarno, na konzultacijama je baš bila opuštena atmosfera i zatražila je dodatne pretrage kako bi možda pronašli razlog maloj oplodnji. Iza toga malo sam tražila po netu iskustva s Betom i spominje se i dr. Bračun u pozitivnom smislu. I meni i tebi je prvo iskustvo s njima pa vidjet ćemo
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Mene zanima jel mi smijemo same tražiti neke pretrage?? Dodjem u petrovu i kažem želim da me pošaljete na jos to, to, to?????
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Jenn sretnoo!! 🤞 Sada si službeno trudna, dok se ne dokaže suprotno, a nadamo se da neće!! 😘😘
Ja sutra idem po svoje bebice 🤗 nadam se samo da se neće ništa zakomplicirati..
Mene zanima jel mi smijemo same tražiti neke pretrage?? Dodjem u petrovu i kažem želim da me pošaljete na jos to, to, to?????
Ne vjerujem. Možeš sama platiti ali znaš koliko koštaju određene pretrage tipa kariogram ili kariotip, tako da većina nas ćuti i trpi
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Evo iskreno ovako se još nisam nikada osjećala.. Znam da je to to i kada sam vidjela jutros da je krenulo nisam suzu pustila, samo me jako smeta žaljenje.. Idem zatvoriti bolovanje, sestra me tužno gleda, 100 poruka dobila..a ja kao santa leda,kao da se ovo ne događa meni.. Neznam hoću se slomiti kada uzmem nalaz u ruke, možda kada večeras muž stigne doma i zagrli me.. A možda sam sve to već prihvatila skroz još na negativan test.. Ali bez obzira na to, poslije labosa sam otišla u crkvu, pomolila se i rekla hvala...
Cure od srca želim da se sve ostvarite kao majke, naravno da ću svratiti pogledati novosti, sve vas ću uvijek imati u svojim molitvama.Nebi vjerovale koliko mi lakše kako sam ovdje s vama.. Čuvajte se, volite i vjerujte
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Ne vjerujem. Možeš sama platiti ali znaš koliko koštaju određene pretrage tipa kariogram ili kariotip, tako da većina nas ćuti i trpi
Pa zar je moguće da nakon 3 neuspješna nitko ništa???
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Perla ti si isto u Ri? U kojoj si fazi?
Bila sam u Ri dva postupka. Sad sam u fazi prelaska u Beta plus, ja ionako sve plačam zbog godina tako da idem probati. Inače nemam zamjerki na Riječku humanu. E i bravo za transfer. Neka bude dobitan 👍
Sretno onda, nadam se da ce ti Beta plus donijeti srecu 🍀🤞💕
Sortiraj odgovore
Najstariji