Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • perla
    07. Lipanj 2019. 12:52

Jenn

perla

Jenn

Perla ti si isto u Ri? U kojoj si fazi?

Bila sam u Ri dva postupka. Sad sam u fazi prelaska u Beta plus, ja ionako sve plačam zbog godina tako da idem probati. Inače nemam zamjerki na Riječku humanu. E i bravo za transfer. Neka bude dobitan 👍

Sretno onda, nadam se da ce ti Beta plus donijeti srecu 🍀🤞💕

Tnx 

07. Lipanj 2019. 13:15

Nikitta znam da to nema veze s amh, ali kad moja doktorica je stalno njega spominjala kao razlog. Lakše mi je puno od kad sam s vama tu podijelila kako je bilo i kad vidim da i vi imate mišljenje kao i ja. Stvarno je ovaj forum zlata vrijedan 💞 inače zvala ja Lučija ponovo jutros oko 9 i nije se javio i sad me maloprije zvao da se ispriča što se nije javio ali da je ovih dana van Hrvatske. Rekao mi je da mu se javim u ponedjeljak da se dogovorimo za termin. Idem da baš čujem njegovo mišljenje o nalazima.
    Grizli vidjelico kako si samo pogodila da imam rođendan 01.09. 😅😅 kažem ti ja da mogu se samo nadati prirodnom čudu 😄
    Jenn odlično!! Sretno i ima da se primi 😜

• blink123
    07. Lipanj 2019. 13:18

Pozdrav svima, nova sam i prvi put sam u postupku. Aspiracija uz lokalnu prosla skoro bezbolno, 12js.
    Sutra me čeka transfer.
    Jenn jeli transfer bolan i koliko traje? Da popijem nesto?
    Sretno svim velikim i hrabrim zenama ❤️

Lilypie
    07. Lipanj 2019. 13:22

blink123

Pozdrav svima, nova sam i prvi put sam u postupku. Aspiracija uz lokalnu prosla skoro bezbolno, 12js.
    Sutra me čeka transfer.
    Jenn jeli transfer bolan i koliko traje? Da popijem nesto?
    Sretno svim velikim i hrabrim zenama ❤️

Transfer apsolutno nije bolan i ne trebaš ništa piti. Traje svega par minuta. To ti je kao ginekološki pregled. Ne znam rade li ti ga s ultrazvukom jer onda trebaš imati mjehur pun.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Nita9999
    07. Lipanj 2019. 13:25

pozdrav svima, citam vas vec neko vrijeme i  sad sam odlucila pisati da mozda pokrenem novi niz sreće. 
    naime, odrađen postupak icsi, danas 14. dan od transfera, 2 zametka vraćena i danas beta 425,18 😀😀
    nadamo se duplanju u ponedjeljak i svima iskreno želim svu sreću svijeta

Boa35
    07. Lipanj 2019. 13:33

Simba

Evo iskreno ovako se još nisam nikada osjećala.. Znam da je to to i kada sam vidjela jutros da je krenulo nisam suzu pustila, samo me jako smeta žaljenje.. Idem zatvoriti bolovanje, sestra me tužno gleda, 100 poruka dobila..a ja kao santa leda,kao da se ovo ne događa meni.. Neznam hoću se slomiti kada uzmem nalaz u ruke, možda kada večeras muž stigne doma i zagrli me.. A možda sam sve to već prihvatila skroz još na negativan test.. Ali bez obzira na to, poslije labosa sam otišla u crkvu, pomolila se i rekla hvala…
    Cure od srca želim da se sve ostvarite kao majke, naravno da ću svratiti pogledati novosti, sve vas ću uvijek imati u svojim molitvama.Nebi vjerovale koliko mi lakše kako sam ovdje s vama.. Čuvajte se, volite i vjerujte

Žao mi je stvarno 😢😢 ali glavu gore i idemo dalje..sve smo to prošle, nažalost.  
    Mi upravo zbog tih poruka i svega nikome, osim mojoj najboljoj prijateljici nismo rekli da smo u postupcima..tako nam je puno lakše..mislim da bi mi svi samo dodatno stres stvarali s pitanjima, a i mi njima.. ovako nitko ništa ne zna i ne pitaju..

Grizli
    07. Lipanj 2019. 13:41

Simba evo iz mog iskustva isto nakon 3 neuspjela transfera svasta sam htjela pitala sam svoju mpo u Ri sto od nalaza da radim rekla je nista jos. Molila sam da me poslaje na histeroskopiju cisto zbog kog mira no ništa i dalje je njen odgovor bio tek iza 4.neuspjela se krece sa daljnjom obradim. Ok ja odradila histero privatno prije 4.transfera. Povadila hrpu nalaza preko krvi za koje mi je uputnicu dala moja dr opce jer sma dosla k njoj i rekla da moram molit soc gin da mi ih da jer da ne znam sto cu da me psihicki ubija sve to a da su mi rekii sto jos od nalaza moze posluziti da se utvrdi problem i sto je prakticki ili rijesivo sa nekom terapijom ili jednostavno pomiris se sa svime i stajes jer nema pomoci, a ne da sebe filujem hormonima 5 godina 20 neuspjeha i onda zakljuce da imam neku bolest zbog koje ne mogu iznjet trudnocu. I zena mi dala sve uputnice koje sam trazila. Sve obavila prije 4.postupka s njom dobila los nalaz vitamina D nakrcala se njime. Ostalo sam ako nista bila mirna. 4.nije uspio, al zato 5.je kad su uveli decortin mi. Nekako mislim da je meni on igrao presudnu ulogu uz opusteno moje psihicko stanje + skolski ciklus koji je taj mjesec bio.
    Neka cura je javila betu pa cestitam! Nisam zapamtila ime oprosti l. 

• Jenn
    07. Lipanj 2019. 13:43

Blink kao sto je Lilypie rekla, transfer nije niti malo bolan, ne znam da li su ti rekli, trebas doci sa punim mjehurom, ne znam sto su ti prepisali za poslije transfera, ja sam dobila Crinone gel i njega sam ponijela da stave nakon transfera. Sretno!!

• blink123
    07. Lipanj 2019. 13:56

Jenn

Blink kao sto je Lilypie rekla, transfer nije niti malo bolan, ne znam da li su ti rekli, trebas doci sa punim mjehurom, ne znam sto su ti prepisali za poslije transfera, ja sam dobila Crinone gel i njega sam ponijela da stave nakon transfera. Sretno!!

Hvala, propisan mi je cyclogest 400mg 2x1 od dana punkcije.

• Terra
    07. Lipanj 2019. 14:05

Cure moje, evo i kod mene negativnih rezultata...Jutros test (isplakala se ko idiot, znate već i same kako to ide) i vadila krv. Sad stigao nalaz, negativan. Zvala sam sad, kažu odmah prestati s terapijom i čekati da dođe vještica. Zamolila sam za konzultacije s doktorom da vidim jel mogu ikakve dodatne pretrage napraviti, ali već mi je sestra rekla da nemam ja ništa drugih pretraga za raditi... Pa sam htjela vas pitati, šta se dobije sa kariogramom? 
    @Nymeria, tebi je to tvoj liječnik preporučio ili si sama tražila? Ne znam što još mogu zatražiti, jer meni su samo one osnovne hormonske napravili + prohodnost jajovoda i to je sve... za trombofiliju sam sama tražila i to tek će tek sad doktor vidjeti jer sam čekala nalaz skoro dva mjeseca... a ostali što spominješ (kariotiop, mikrodelacija hromozoma y, cistička fibroza) jesi to već odradila?
    I da, što se tiče lijekova, i ja sam privatno, i kupovala sam lijekove za stimulaciju, ali ove za poslije mi je sestra preko HZZO dala recept za Cyclogest. 
    @Simba: Meni ti je aspiracija bila 22.5., transfer blastice 27.5., danas mi je dakle 11 dan nakon transfera (ako je sam dan transfera 0). Eto skupa žalujemo, ali držim fige opet za sljedeće pokušaje.Razumijem ti osjećaje u potpunosti, meni je isto tako, mrtva nekako iznutra, samo što evo plačem u naletima cijeli dan... 
    @Karla, super za oplođenih 5! Držim fige da ih bude dovoljno i za zamrznuti... 
    @Nita9999: bravo, svaka čast! sretno dalje!
    @Nikitta: gdje si išla na akupunkturu? I koji folat uzimaš? Mislim da je i moja mutacija takva, stavim sliku dolje... 
    @Balonka: statistike bolnica sam i ja tražila ali je nemoguće naći... ono što objavljuje ministarstvo je čisto pro forme da nešto objave ali nije ništa korisno i na osnovu čega bi se mogla donijeti odluka. Tako da ako itko ima više detalja javite svakako... 
    @Grizli: jel imaš onda neke prijedloge tih dodatnih pretraga koje si ti odradila? Moj je stav baš identičan kao tvoj... ne da mi se filati lijekovima ako je već jasno da neće ni ići... samo da nitko to ni ne pogleda dok se ne dođe u godine kad ionako ne bi išlo... platit ću (ako treba i dići kredit) ali da mi je jasno unaprijed i realno kakve su šanse. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.