Jutro cure! Ja se spremam na ET, nadam se da ce ga biti, ubija me ova neizvjesnost..drzite mi fige.
Jenn sretno, uf znam kako je dok čekaš tamo, meni je srce lupalo na 500..
radi, meni je R. radio histeroskopiju i grebanje i taj mjesec sam isla u FET, procurila prije bete.
Znam da zvuči otrcano i nije od prevelike koristi ali stvarno, svim curama koje nisu uspjele, žao mi je i šaljem vam zagrljaj.
Čini mi se, neka Hani kaže zadnjuali bit će da nam ovaj mjesec nije pretjerano uspješan bio. Tu ne ubrajam cure koje samo navrate da kažu da imaju plus.
Stigao i moj PAPA test. Imam upalu i dobila sam vaginaleteSuprugu je stigao ejakulat, uredan. Čekam još njegovu urinokulturu pa ću vidjeti što će mi u Beti reći na sve to. Sad nemam pojma idem li ili ne idem u postupak. Na konzultacijama mi je rekla da njoj brisevi nisu od velike važnosti jer i ako uspijem, svejedno moramo ponavljati briseve. A što se tiče PAPE i upale, identična situacija je bila pred prvi postupak ali Škvorc nije pravio problem oko toga. Naravno, prije postupka sam bila već završila s vaginaletama. I sad ću završiti ali neću imati rezultate novog PAPA testa. Što vi mislite?
I da…samo da još nešto kažem. Prije nekoliko stranica pisala je neka cura koja bi se prebacila kod Škvorca jer negdje nije zadovoljna pretragama koje su joj tražili. Dakle, iz iskustva; kod njega sam bila preko HZZO. Pred prvi postupak je tražio klasično kao i svi. Nije uspjelo. Dovoljno jajnih stanica, nikakva oplodnja. Za drugi postupak tražio opet briseve i štitnjaču i propisao identičnu stimulaciju. Nije uspjelo. Još više stanica, oplodnja nikakva. Za treći postupak tražio briseve i štitnjaču. Mi odustali od njih.
Htjela sam reći da ne treba očekivati puno od njih kad se ide preko HZZO-a, ne znam kakva je procedura privatno.
Kod koga si u Beti? Meni nije spomenula ništa za supruga. Spermiogram je ok inače. Ali nije tražila nikakve druge pretrage kod njega.
Evo me, transfer obavljen 🎉🎉👍 rekla je biologica da je embrij ocijenjen odlicno, sad cekam i nadam se🤞
MimicaRi nemoguce je prakticki samo ako imas rodjendan 1.9.🤣 Ja sam transfer imala 8.5. a 33. rodendan 14.5. I dobila plus prema tome vidis da se moze! Nek i tebi to bude poklon za rodjendan!
Jenn super draga moja! Nek je sa srecom i da bude uspjesno! Sad ovo ludo cekanje 21 dan 🤞🤞🤞
Perla ti si isto u Ri? U kojoj si fazi?
Super za transfer!!! Bila sam u Ri, dva postupka, sad se spremam u Beta plus. Ja sam ti privatno zbog godina. Tako da ću probati još to. Inače nemam zamjerki na Riječku humanu.
Cure s negativnim testovicima i betama... zao mi je... al hrabro naprijed! 💪
Jenn držimo 🤞🤞 i na nogama i na rukama 😊
Karla sretno!!!
Perla ti si isto u Ri? U kojoj si fazi?
Bila sam u Ri dva postupka. Sad sam u fazi prelaska u Beta plus, ja ionako sve plačam zbog godina tako da idem probati. Inače nemam zamjerki na Riječku humanu. E i bravo za transfer. Neka bude dobitan 👍
Perla, ja sam kod Dr. Dmitrović
Jen sretno draga, držimo ti fige.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji