Sve vi sta sutra beticu vadite i sretno i molim za vas da bude visokooo obavezno se javite ja se uopce necu sada operecivat cak ni s ovim sta cu pit , ovo sta imam i sta Bog da mislim da je i optimizam jako bitan😁🙏💪❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaaa baš mi je žao da je negativna beta, ali svaka čast na pozitivnom stavu. Tako treba 👍😊
Ostale cure koje sutra vadite sretno i 🤞 da nam javite lijepe vijesti pa da prekinemo ovaj loš niz!
Terra evo ja sam baš jutros počela sa matičnom mliječi. Naručila sam od pčelarstva veber, njih je Grizli tu preporučila. Uzimati ću je sad dva mjeseca, nije baš neki okus ali nije ni tako grozno.. glavno da pomogne 😊
Nikitta molim te ako znaš možda kad je najbolje zvat dr. L? Poslala sam jutros poruku sa imenom i prezimenom kako piše na stranici, ali mi se doktor nije naknadno javio. Onda sam ga zvala oko 15.30 ali isto ništa.. probala bi se naručiti za kraj sljedećeg tjedna jer taman početkom trebam dobiti, a zbog posla do danas nisam bila sigurna da ću moći uzeti slobodan dan za ići u zagreb...
Belaaa baš mi je žao da je negativna beta, ali svaka čast na pozitivnom stavu. Tako treba 👍😊
Ostale cure koje sutra vadite sretno i 🤞 da nam javite lijepe vijesti pa da prekinemo ovaj loš niz!
Terra evo ja sam baš jutros počela sa matičnom mliječi. Naručila sam od pčelarstva veber, njih je Grizli tu preporučila. Uzimati ću je sad dva mjeseca, nije baš neki okus ali nije ni tako grozno.. glavno da pomogne 😊
Nikitta molim te ako znaš možda kad je najbolje zvat dr. L? Poslala sam jutros poruku sa imenom i prezimenom kako piše na stranici, ali mi se doktor nije naknadno javio. Onda sam ga zvala oko 15.30 ali isto ništa.. probala bi se naručiti za kraj sljedećeg tjedna jer taman početkom trebam dobiti, a zbog posla do danas nisam bila sigurna da ću moći uzeti slobodan dan za ići u zagreb…
Ja sam mu bila i mail poslala, pa nisam dobila odgovor. Javio mi se onaj drugi što radi sa njim. I to odmah sad neznam kako oni to.
Nikitta molim te ako znaš možda kad je najbolje zvat dr. L? Poslala sam jutros poruku sa imenom i prezimenom kako piše na stranici, ali mi se doktor nije naknadno javio. Onda sam ga zvala oko 15.30 ali isto ništa.. probala bi se naručiti za kraj sljedećeg tjedna jer taman početkom trebam dobiti, a zbog posla do danas nisam bila sigurna da ću moći uzeti slobodan dan za ići u zagreb…
Hvala puno, ja svaku večer kada se molim za mrvice spomenem i sve žene koje isto prolaze
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Napokon dobili nalaze mikrodelecije y kromosoma. Pise da mikrodelecije nisu pronađene. To je ok ne?
Da sve je ok..Tako i mm pise
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Belažao mi je zbog negativne bete 😔
Dok čekam postupak i 9mj. planiram napraviti još neke pretrage. Za kariogram sam nabavila uputnicu od ginekologa. Ovih da se idemo naručiti.
A tko mi daje uputnicu za test za hemofiliju?
S obzirom na neuspjehe i godine napravila bi i njega da ne daj Bože ne uspije sljedeći put neka imam spremne sve nalaze. Ide mi to malo na živce što tek nakon nekoliko neuspjeha traže dodatne pretrage.
Evo što u Pragu traže uz ostale standardne pretrage:
"Bilo bi poželjno da uradite i pošaljete nam jos:
-Genetiku Vašu i od supruga (kariotiop, mikrodelacija hromozoma y, cistička fibroza)
-Trombofilni mutacije "
Slala sam im mail informativno prije nekih godinu dana i to su mi odgovorili.
Kaj mislite o tome?
Mikrodelacija kromosoma y i cistična fibroza ne kužim ni kaj je to ni gdje se to radi? Tko daje uputnicu za to?
Za sve nalaze sto se tice supruga daje njegov dr opce prakse...jer te nalaze je radio i mm i sve mu dala dr opce prakse
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
MakiSt super super rezultat! Sretno!
Belaa zao mi je za negativnu betu.
Terra na kojima pise heterozigot? Ima vise mutacija makar baci sliku na fo4um da vidimo pa cemo znat ovako moze biti svadta i nista! Maticnu mlijec izmedju postupaka najbolje prekinut uzimat mjesec prije postupka jer jako dize imunitet, dobra je za kvalitetu jajnih stanica, uzima se ujutro nataste cca 1 mala zlicica ispod jezika koja se dobije s njime. I da najbolje je ne koristiti ostale dodatke jer onda ima najbolji ucinak. Aspirin je terapija za cirkulaciju i u slucaju nekih mutacija. Folacin se mora uzimat opet ako imas mutaciju neku znaci opet je vezano na trombofliju. Q10 nije dobro uzimat nakon transfera.
Samara to je uredan nalaz.
Ja sam mu bila i mail poslala, pa nisam dobila odgovor. Javio mi se onaj drugi što radi sa njim. I to odmah sad neznam kako oni to.
Aha, dr. Grbavac? Si se naručila nakraju kod njega na konzultacije ili kod Lučingera? Jer stvarno ne kužim kako to kod njih funkcionira i kako da uspijem stupiti u kontakt i naručiti se 🙄
Simba baš lijepo od tebe 💞
Terra meni je na Sv. Duhu bilo ok. Ali sbi mi vele da u posljednje vrijeme nemaji dobru statistiku i da nisi kao prije. Ja nisam bila u drugoj bolnici pa ne mogu uspoteđivati. Ni sama ne znam kud da odem. Muž i ja imamo problema, tak da znam da sve ide teže. Ali se nadamo.
Jel zna netko statistike bolnica?
Sortiraj odgovore
Najstariji