Dobili smo js 👏🎉 nadam se da ce se oploditi i da cemo u petak imat sta vratiti 🙏
Prosli put mi je punkcija bila macji kasalj, sada je folikul bio na desnom jajniku, visoko a ispred njega snop krvnih zila pa je to morala zaobilaziti i nije bas bilo bezbolno ali brzo je bilo gotovo pa se izdrzi!
Cure zao mi je zbog minusa 😕😕😕
Nemam ni ja smrzlica.
E i buduci da sam sad isla privatno i nisan nikad koristila postupke priko HZZO-a, i zelim sad ih koristit, jeli uvjet da prvo moram proc odredjen broj ineseminacija i prirodnih ivf-a ili mogu odma na stimulirani Ivf?
Ovisno o tome kakva vam je dijagnoza. Mojem mužu je loš spermiogram i nitko nam nije ni predložio ništa drugo osim IVF-ICSI stimuliranog postupka.
Jen supeeeer neka bude jedna ali vrijedna. Hoće li biti IVF ili ICSI oplodnja?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
ICSI, bas sam i ja pitala..pretpostavila sam da tako rade kd je losiji spermiogram i kad je prirodni..ipak je sigurnije da ce doci do oplodnje na taj nacin
ICSI, bas sam i ja pitala..pretpostavila sam da tako rade kd je losiji spermiogram i kad je prirodni..ipak je sigurnije da ce doci do oplodnje na taj nacin
Super, odlično! S obzirom na to da je samo jedna stanica ICSI je odličan izbor. Držim ti fige. Kad će te zvati? Sutra?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Citam malo za godine, kaj sam ja najstarija ovdje? 🤔
Ja se nadam ostati trudna do 40-e, ako ne sada onda u slj.stimuliranom koji bi trebao ici sa vecom dozom menopura pa da dobijemo smrzlice..iako sam ova dva prirodna isla odraditi bez velikih nadanja dok cekamo stimulirani sad sam malo dobila vjetar u ledja sa ovom js..strah me previse se nadati.
Nece me zvati, kod nas u Ri te naruce i kazu ti kad dodjes hoce li biti transfer ili ne. Grozno mi je to ali tako ke..u petak odem a do tad sam na iglama
Lilypie ja imam endometriozu i nizak AMH (29 god, amh 13), a muz je uredan.
Jeli to dovoljan razlog da se moze odma ic u stimulirani ivf? Mislila sam da ti HZZO uvjetuje prvo inseminacije i prirodnjak.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Maja zao mi je da je i kod tebe minus. 😔 Kako je Lilypie napisala sve ovisi o dijagnozi, nama nisu ji predlagali iui jer nismo kandidati za to. Ako si vec prosla iui kod privatnika napomenes im to da ne vrijedi, isto fako ako si starija od 35 znam da znaju prvo odmah stimulirani pa ako ne uspije u pauzama prirodnjake ili iui ako pukne folikul prije punkcije.
Jenn ajme bas mi je drago da je punkcija bila uspjesna! Suuuper super super! 🤞🤞🤞 Da bude oplodnja, transfer i beta 21 dan 😁. Rijeka uvijek radi icsi kad je 1 js u pitanju, osim ako je spermiogram idealan se ne radi. Sretno! Sad odmaraj i spremi se dobro za svoju mrvicu. Navijat cu na najjace u petak!
Maja frendici su prvo preporučili folikulometriju pa prirodni ivf, s tim da je tad imala 38 god i suprug je pol godine van Hr, pokušavali si par godina i onda su se odlučili ići u Češku, tamo su odmah stimulirani ( prvi neuspješno) Sad uskoro idu drugi put! To je ono sto ja znam... suprug sve ok, ona ima policistične jajnike!
Marijaiva sada si u postupku potpomognute? Kada si krenula?
Grizlihoću sigurno! Pitala sam doktoricu informativno i hladno mi je odgovorila da nakon godinu dana, ali kad sljedeći put odem neću se dati, stvarno je glupo čekati toliko vremenski kad imaš preko 35! A tad sam imala 36, pa joj je to valjda malo! Još 2 ciklusa budemo ovako, i napraviti će on pretrage da vidimo kako su sada pokretni spermici, da imamo sto vise info! Hvala svima na savjetima!
P.s. Frendica ( 2 česku na postupak, jer su tu htjeli procedure najprije folikulometriju, pa u prirodnom ciklusi itd. a suprug joj pol godine uopće nije u hr)
Ajme draga bolje da te ne bediram no..
Na bebi radimo od moje 27 god. S 31 krenula u ivf, iskoristila sam sve postupke preko hzzo i bila jedan privatno.. Kod nas nema ni dijagnoze, obavila sam 1001 pretragu.. Rezultat od ukupno 11 transfera( 5 stimuliranih postupaka je bilo) je 3 spontana i 8 beta 0...
Sortiraj odgovore
Najstariji