Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    05. Veljača 2020. 14:40

Cure bile sam kod hematologa na rebru preporučam dr Bašić stvarno je divna, upitila me na dosta toga e sad na Rebru ne rade ovaj PAI što mislite da idem u Petovu. Da li je ova uputnica ok jer sam slala u Vinogradsksku pa su mi rekli da im pošaljem kontakt očito nekaj ne valja,sad ću učitati slike 🤦‍♂️

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    05. Veljača 2020. 14:42

https://ibb.co/ChrvvtW

https://ibb.co/1q7b6Bh

PinkFairydust
    05. Veljača 2020. 14:47

Marta...

Cure bile sam kod hematologa na rebru preporučam dr Bašić stvarno je divna, upitila me na dosta toga e sad na Rebru ne rade ovaj PAI što mislite da idem u Petovu. Da li je ova uputnica ok jer sam slala u Vinogradsksku pa su mi rekli da im pošaljem kontakt očito nekaj ne valja,sad ću učitati slike 🤦‍♂️

ne mozes vaditi krv s tom uputnicom u vinogradskoj. na nju ti kinda moze ispisati internu uputnicu pa s njom vadis an rebru, ili ti internist u vinogradskoj moze ispisati internu uputnicu za vinogradsku. ako ces vaditi na vinogradskoj a pregled je bio na rebru, treba ti crvena A3 uputnica za med. biokemiju sa ispisanim svim tim sto je kinda rekla vaditi

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    05. Veljača 2020. 14:49

Bozma, nasla sam neki Genom doo, vidla da rade genetske testove pa ih nazvala. Imaju i neku zenu koja s njima suraduje i drzi savjetovanja, pa su mi rekli da dodem, rjesit cemo:) Nisam pitala uooce koliko to kosta, samo nek mi daju papir

vuky
    05. Veljača 2020. 15:01

Pink a jesi mozda provjerila ako u Pragu imaju geneticara kad cete ionako tamo, da tamo to odradite?

Bozma ja cu se naruciti pvt kod dr Vrcica na konzultacije, isto cu sigurno trebati sve nalaze ponoviti, to cu gin zamoliti uputnice odmah ako mi sad ne bude dobitno... Mozda odem na dve strane na konzultacije, kod Škvorca razmisljam... meni nema logike da ponavljam isto bez ikakvih rezultata, ali necu unaprijed govoriti! Malo je cudno da nemam los amh, ( mislim nije dobar, ali nije ni grozan ) da su mi svi hormoni uredni, a da ne mozemo dobiti vise js...  ne znam, mozda sam ja luda, ali ja bi da se to malo istrazi sto i zasto...

PinkFairydust
    05. Veljača 2020. 15:08

vuky nasa klinika nema, imaju neke druge, ali opet moramo platiti pa nas dode isto na kraju. Ako mogu cu radije to rjesiti tu, pa po Pragu ganjati pivo umjesto nalaza😁

Nadalica
    05. Veljača 2020. 15:09

Danas opet povracanje, al sad je kriv muz... Naso budala na Internetu da se pomijesa luk I med I sirce u galon I da se pije kad te boli grlo.. Ja uzela cistit frizider, otvorim taj galon I povracanje Odma, on se crko od smijeha.. Evo sad lezim, lose Mi, onaj miris Mi osto ko trauma svega mi

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Marta...
    05. Veljača 2020. 15:10

PinkFairydust

Marta...

ne mozes vaditi krv s tom uputnicom u vinogradskoj. na nju ti kinda moze ispisati internu uputnicu pa s njom vadis an rebru, ili ti internist u vinogradskoj moze ispisati internu uputnicu za vinogradsku. ako ces vaditi na vinogradskoj a pregled je bio na rebru, treba ti crvena A3 uputnica za med. biokemiju sa ispisanim svim tim sto je kinda rekla vaditi

Aha hvala ti a mogu li na Rebru sa ovom uputnicom 

I ovim što mi je Kinda napisala nalazom

PinkFairydust
    05. Veljača 2020. 15:24

Marta...

PinkFairydust

Marta...

Aha hvala ti a mogu li na Rebru sa ovom uputnicom

I ovim što mi je Kinda napisala nalazom

S tom uputnicom odes sestri na salter tamo di si bila na pregledu, njoj si se zapravo trebala javiti prije nego si isla doma al to ti vjerojatno nitko nije rekao:) Ona ce ti na temelju ove D1 uputnice i nalaza od doktorice  ispisati dodatne uputnice (interne, dobis na obicnom komadu papira) za vadenje toga svega i usput za kontrolni pregled kod dr da ti ona napise preporuku za lijecenje kad svi nalazi budu gotovi. Ova uputnica koju sad imas ti vrijedi godinu dana i u principu sve sto treba vezano za ta zgrusavanja sad obavljas preko nje, ali sve u istoj bolnici

PinkFairydust
    05. Veljača 2020. 15:26

Nadalica

Danas opet povracanje, al sad je kriv muz… Naso budala na Internetu da se pomijesa luk I med I sirce u galon I da se pije kad te boli grlo.. Ja uzela cistit frizider, otvorim taj galon I povracanje Odma, on se crko od smijeha.. Evo sad lezim, lose Mi, onaj miris Mi osto ko trauma svega mi

ajme meni je muka od ove kombinacije🤢 ako ga boli grlo nek popije caj ko normalan covjek, od ovog moze samo proljev dobiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.