Curke, jel se smiju za vrijeme postupka konzumirati neki lijekovi (tipa Lupocet Flu forte šumeće tablete, Lekadol, sirup protiv kašlja)? Nešto me uhvatilo ovih dana. I šmrčem i kašljem, glava boli.
Ili da probam s kuhanim vinom? Prije će mi to pomoći, a i volim to. 😂
Tehnicki smiju, iako bih se ja drzala najmanje moguce doze s kojom mozes prezivjeti. 1 mali lekadol, 1 salica kuhanog vina i za svaki slucaj 1 shot medice (jer u hrvata rakija sve lijeci i med sve lijeci, pa 2u1). :)
Ok, hvala ti. Tako sam i mislila jer sam prije tjedan dana popila i onda sam stala na loptu i malo razmišljala. Pa od onda nisam. Ali ni neću. Bolje mir.
I ono što me zanima i htjela sam danas pitati doktoricu kada sam bila na pregledu i zaboravim .Jel smijemo muž i ja imati odnose? Ne znam?
A u kojoj si ti sad fazi? Generalno koliko znam u fazi stimulacije za IVF je okej osim ako nisu jajnici toliko uvecani da ti je nelagodno. Jedino mozda ne bi bilo zgoreg koristit kondom za slucaj da imas neki ultra peh i da folikuli rano popucaju, iako stvarno ne bi smjeli. A nakon transfera koliko znam je preporuka uzet pauzu bar tjedan dana, iako i tu ima oprecnih misljenja.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Ej cure meni danas 10dnt ja pišnula test on negativan...a za vadenje bete pise tek 7.2 dali ja to mogu
izvadit i ranije?🤨🤨🤨
Pinki teška odluka, imaš na fejsu grupu IVF prag možda tamo ima kaj pametno.zaza nemoj pretjerati malo se šalim 😉sretno sa bockanjem. Đumbir limun med i propolis to meni pomogne ako se pogorša probaj.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Curke, sorry na upadu, al htjela bi zahvaliti svojim "starim curkama" sa ove teme na cestitkama na zimskim. Nemate pojma koliko to znaci…sa nekima se kod svakog dopisivanja rasplacemo međusobno, one znaju koje su to😉😘❤
Htjela bi svima poželjeti srecu u postupcima te da se cim prije presele na veselije teme. Budite homogene kao i do sada i drzite se zajedno, jer smo stvarno potpora jedna drugoj, kako i psihicki tako i savjetima koje nekad ne dobijemo od svojih liječnika, a trebale bi. Redovno sam vas citala, ali zadnja 2 dana ne stizem s obzirom na ovu malu mrvu ljubavi koja nam je dosla. Al nadoknadit cu ja to, cim uhvatimo ritam. Ljubim vas sve redom i zelim ubrzo cim vise pozitivnih beta koje ce se skolski duplati, te ujedno da bude sto vise školskih trudnoca ❤❤❤❤❤
Ja se rasplakala 🙈. Cestitam ti, uzivajte ❤
Curke, jel se smiju za vrijeme postupka konzumirati neki lijekovi (tipa Lupocet Flu forte šumeće tablete, Lekadol, sirup protiv kašlja)? Nešto me uhvatilo ovih dana. I šmrčem i kašljem, glava boli.
Ili da probam s kuhanim vinom? Prije će mi to pomoći, a i volim to. 😂
Tehnicki smiju, iako bih se ja drzala najmanje moguce doze s kojom mozes prezivjeti. 1 mali lekadol, 1 salica kuhanog vina i za svaki slucaj 1 shot medice (jer u hrvata rakija sve lijeci i med sve lijeci, pa 2u1). :)
Ok, hvala ti. Tako sam i mislila jer sam prije tjedan dana popila i onda sam stala na loptu i malo razmišljala. Pa od onda nisam. Ali ni neću. Bolje mir.
I ono što me zanima i htjela sam danas pitati doktoricu kada sam bila na pregledu i zaboravim .Jel smijemo muž i ja imati odnose? Ne znam?
A u kojoj si ti sad fazi? Generalno koliko znam u fazi stimulacije za IVF je okej osim ako nisu jajnici toliko uvecani da ti je nelagodno. Jedino mozda ne bi bilo zgoreg koristit kondom za slucaj da imas neki ultra peh i da folikuli rano popucaju, iako stvarno ne bi smjeli. A nakon transfera koliko znam je preporuka uzet pauzu bar tjedan dana, iako i tu ima oprecnih misljenja.
Meni je 7. dan ciklusa. Sa današnjim danom mi je 15 dana korištenja po jednu ampulu Decapeptyla, 4 dana korištenja po 2 praška Gonala i jutros mi je povećala na 3 praška Gonala nastavljajući i sa Decapeptylom. U utorak slijedi kontrola. Tako da mislim da bi spolni odnos mogli imati, ali idući tjedan možda više ne. Uvijek imam 100 pitanja i onda kada tamo dođem zablokiram.
Pinki teška odluka, imaš na fejsu grupu IVF prag možda tamo ima kaj pametno.zaza nemoj pretjerati malo se šalim 😉sretno sa bockanjem. Đumbir limun med i propolis to meni pomogne ako se pogorša probaj.
Aahhaahahahah. Hvala ti. :) Neću onda kuhano vino. Budem lickala meda malo i propolis na med i to je to. Baš te uhvati kada ne treba. I čuvaš se i sve i opaca!
Meni je ovo 1. postupak i mali muto sam po tom pitanju. Ništa ne znam. Čitam ja vas sve ovdje i onda googlam pojmove da se malo obrazujem. 😂 Koma. 😂
Cure, evo me sa prve folikulometrije... desno 2 folicula od 12mm, lijevo 1 od 10mm i par manjih, endometrij 1mm, pd sutra 225 menopura, u pon 225menopura i cetrotida i u utorak folikulometrija ... Da se uopce nadam icemu?
Aahhaahahahah. Hvala ti. :) Neću onda kuhano vino. Budem lickala meda malo i propolis na med i to je to. Baš te uhvati kada ne treba. I čuvaš se i sve i opaca!
Meni je ovo 1. postupak i mali muto sam po tom pitanju. Ništa ne znam. Čitam ja vas sve ovdje i onda googlam pojmove da se malo obrazujem. 😂 Koma. 😂
Budeš sve plovila iako ti želim da se što prije makneš sa ove stranice kao i svima nama. Ja se udebljala dva kg i sad sam se zbedirala a kao pazim 🤷♂️🙈.
Vuky kako si mi ti kaj ima Meto kad je beta 😘 kad će testić
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta… udebljala si se jer...? Pa koliko imaš kilograma? Meni je doktorica rekla da pazim i da prijeđem na mediteransku prehranu što i jesam (zbog povišenog TSH), ali sam se nakon nekog vremena počela noću buditi jer sam bila pregladna. Pa sam sada malo popustila. Pazim i dalje, ali normalno sve jedem. Hvala na lijepim željama. Muž i ja pokušavamo već 2 godine i ništa pa smo se odlučili za postupak iako se baš ne nadam uspjehu, ali nisam pesimistična. Ok sam. Kako bude, bit će. Nema predaje. :) 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji