Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PinkFairydust
    31. Siječanj 2020. 16:13

marijaiva

PinkFairydust

Evo cure, ja odradila telefonske konzultacije s obje klinike. Pricala s doktorima iz obje. Na kraju je ispalo da mi je ona koja mi je od starta bila debeli favorit sad ostavila losiji dojam. Ali ta ima puno bolju koordinatoricu. I sad opet ne znam kamo da se pakiramo, uopce ne znam kako to odluciti :/

Nazovi sutra ponovno🤦‍♀️🤔😂😂
    Joj uzas razumijem te, i sama se nisam mogla odlucit i onda sam poslusala muza iako mi nije sjela klinika i sad mi zao sto se nisam vodila prvim dojmom…

Da, i frend ginic mi je rekao da se vodim za feelingom. Ali ono, uzasno mi je to velika odluka. Pogotovo ako na TESE nademo materijala, nije da cemo imat za 10x  pa kao ako nakon 2-3 ciklusa nismo zadovoljni otici cemo negdje drugdje. A fali mi objektivnih stvari za koje se mogu primiti. Drugo osim feelinga zapravo ni nemam :/

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Mara234
    31. Siječanj 2020. 16:13

Pozdrav cure! Evo mi sad u siječnju bili u postupku tese/icsi. Imamo zamrznute dvije morule. Zanima me jel znate da je netko zatrudnio kad su mu vracene morule? Imamo li sansee? Hvala

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

PinkFairydust
    31. Siječanj 2020. 16:18

Mara234

Pozdrav cure! Evo mi sad u siječnju bili u postupku tese/icsi. Imamo zamrznute dvije morule. Zanima me jel znate da je netko zatrudnio kad su mu vracene morule? Imamo li sansee? Hvala

Znam puno slucajeva trudnoce iz morula, doduse ne iz TESE, al ako je doguralo do morule vec obecaje :) Navijamo svakako :) Gdje ste u postupku?

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Samo_Sanja
    31. Siječanj 2020. 16:45

marijaiva

marijaiva

Samo_Sanja

marijaiva

Samo_Sanja

Hej ženice mene nema par dana a vi ispisale 20 stranica 😀
    Ugl sve sam vas pročitala, al neznam koliko sam zapamtila..
    Sve koje čekajubetupuno sreće želim!
    Haniccaone gubi nadu, držimo fige za malog borca 🤞🍀
    Supergirl i Blackyi ja sam pušač, samo neznam koliko na dan spada pod normalnu granicu.. ja ne bi mogla 3 na dan..toliko ujutro uz kavu popušim 🤷‍♀️
    Eh sad da vam se pohvalim.. bila ja na transferu.. vraćena mi je jedna blastica jer kažu s obzirom na godine jedna je dovoljna.. mada ja i dalje navijam za blizance 😂 od onih 10 oplođenih j.s imali smo 5 blastica i 4 su zamrznuli..i tak sam bila sretna što ih ima za zamrznuti jer mi je užasno bilo ono pikanje za anesteziju.. Beta 11.2.. Uhh tko će je dočekati

Ajme odlican rezultat! Super super!
    A koliko imas godina pa nisu htjeli vracat 2? Onda su i ova 4 zamrznuli po jedan u slamki ili?
    Sretnooo!
    Marijaiva
    24 godine.. 25 ću napunit za mjesec ipo dana.. zamrznuli su ih 1, 1, 2.. i to me je biologinja pitala kako hoću pa ja se u to nisam kužila, onda je uskočila doktorica i rekla tako.. da ovaj zadnji stave po dvije.. Jel to sad znači da imam još za 3 transfera? Jer ako zamrznu 2 zajedno onda i moraju 2 vratit jel tako?
    Supergirl jesi ti bila na transferu?

Da da za jos 3 transfera imas.. Ajme tako mlada suuper, ja, sam 11+🤭🤭🤦‍♀️😂😂
    To ti je velika prednost na ovom putu…
    Sretno❤️

I sad si bas razmisljam, s 27 smo se prestali pazit i htjeli djecu, a evo me vec na 35🤔
    OMGG kako sam stara🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Kud je to vrijeme proletjelo 🤷‍♀️🙄

Ma nisi stara, to su ti najbolje godine 🙂
    Ja sam se sa 23 prestala paziti, evo još malo pa 2 godine.. 
    Nadam se da ću s 25 postat mama.. tako da se svake godine nešto desi 😁🤞

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Samo_Sanja
    31. Siječanj 2020. 16:52

Supergirl

Samo_Sanja

marijaiva

Samo_Sanja

Supergirl i Blackyi ja sam pušač, samo neznam koliko na dan spada pod normalnu granicu.. ja ne bi mogla 3 na dan..toliko ujutro uz kavu popušim 🤷‍♀️
    Eh sad da vam se pohvalim.. bila ja na transferu.. vraćena mi je jedna blastica jer kažu s obzirom na godine jedna je dovoljna.. mada ja i dalje navijam za blizance 😂 od onih 10 oplođenih j.s imali smo 5 blastica i 4 su zamrznuli..i tak sam bila sretna što ih ima za zamrznuti jer mi je užasno bilo ono pikanje za anesteziju.. Beta 11.2.. Uhh tko će je dočekati

A koliko imas godina pa nisu htjeli vracat 2? Onda su i ova 4 zamrznuli po jedan u slamki ili?
    Sretnooo!
    Marijaiva
    24 godine.. 25 ću napunit za mjesec ipo dana.. zamrznuli su ih 1, 1, 2.. i to me je biologinja pitala kako hoću pa ja se u to nisam kužila, onda je uskočila doktorica i rekla tako.. da ovaj zadnji stave po dvije.. Jel to sad znači da imam još za 3 transfera? Jer ako zamrznu 2 zajedno onda i moraju 2 vratit jel tako?

Nisam jos bila na transferu, danas smo imali odmrzavanje js i oplodnju…u nedjelju ujutro zovem da kazu koliko ih se oplodilo….🤞🤞

Super! Neka bude puno blastica i da promjeniš nickname u Supermama 😁🤞🤱

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Mara234
    31. Siječanj 2020. 16:56

PinkFairydust

Mara234

Znam puno slucajeva trudnoce iz morula, doduse ne iz TESE, al ako je doguralo do morule vec obecaje :) Navijamo svakako :) Gdje ste u postupku?

Joj hvala ti, sad imam malo vise nade. U postuplu smo u Petrovoj. Nismo isli ovaj mj na transfer zbog hipera. Vracat ce mi obje morule najvjerovatnije. Samo da prezive odmrzavanje. 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

• avama
    31. Siječanj 2020. 17:26

Samo_Sanja

marijaiva

Samo_Sanja

Sretnooo!
    Marijaiva

Gdje si bila u postupku? Mene na sv duhi nisu pitali. Jos su mi rekl ida je smrzavanje skupo, pa ono platit cu ako treba da smrznu po jedan.

Marta...
    31. Siječanj 2020. 17:47

Nymeria, draga hvala ti nadam se da će tako i meni biti da budem sve zbavila jedi bila kod dr Bašić. Pa ne znam kaj bi ti rekla za ovu beštiju znači dvije tufe antibiotika sam popila,sad mi ga dr nije ni dala kaže da nema smisla jao nije u velikoj koncentraciji ali je prisutan nek pijem puno tekućine, a frendica mi kaže da je najbolji čaj od brusnice tipa dvije litre dnevno pa ću i to probati joj. A vrijeme mi leti kako sad stvari stoje prije ožujka neću na fet 🙈a već se sad bojim da neće uspjeti pa onda opet u novi postupak i već bude ljeto 🤷‍♂️. Razmišljala sam ako ne uspije da idem u Petovu preko hzzo-a pa se opet bojim da mi je gubljenje vremena ono baš kaos od svega. Mislim da je super da si odbacila sve  dodatke ja mislim da je meni matična puno pomogla jer u prvom postupku sam imala 6js i ništa zamrznuti, a sad sam imala isto 6 i zarzbute dvije... Tak da vjerujem da će i tebi pomoći. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    31. Siječanj 2020. 17:53

Smilea žao mi je
    Meto kako je kod tebe hoće bit testić 😬.avama  kakvo je stanje kod tebe. Svima puno  uspjeha želim curke drž te mi se 🤗

Marta...
    31. Siječanj 2020. 17:58

nymeria

Marta ja sam opet imala problema s upalom mjehura i ešerikijom. Uglavno sad stalno pijem Cranactin tablete od brusnice. 4 tablete dnevno je doza. A sad kad sam se nadam se riješila beštije pijem 2 dnevno preventivno. Probaj s tim. Lakše je nego čaj od brusnice, a i puno veća koncentracija. 60tableta je 150kn.

Hvala ti super budem ih kupila sutra nadam se da će ih ubiti. Ovo sa čajem mi je nezgodno od kad sam krenula u mpo imam osjećaj da mi mjehur oslabio stalno moram na wc ono kaos još sad kad sam krenula piti puno tekućine samo šibam na wc 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.