Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    01. Veljača 2020. 12:28

Cure mene boli oci od jutros usporedjujuci testice, cas kao da je tamnija, pa nije. . Jedino sto mozemo reci je da su testovi ispravni. Maloprije  mm popiskio jednog i bijel je, nema lazne sjenice.😂
    Lagala bih kad bi rekla da mi srceko ne poskoci na sam spomen al isto dobro znam da je pre, pre rano za ista rec, a ne mogu ne podijeliti sa vama. . 
    Betu svakako planiram u srijedu raditi (na 12dnt), ipak su trodnevni pa da ne bi bilo rano i za to. .
    Samo da nastavi tamniti, pa u pon kupiti "pravi" test😅

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• ZaZa
    01. Veljača 2020. 13:02

Marta...

ZaZa

Marta… udebljala si se jer…? Pa koliko imaš kilograma? Meni je doktorica rekla da pazim i da prijeđem na mediteransku prehranu što i jesam (zbog povišenog TSH), ali sam se nakon nekog vremena počela noću buditi jer sam bila pregladna. Pa sam sada malo popustila. Pazim i dalje, ali normalno sve jedem. Hvala na lijepim željama. Muž i ja pokušavamo već 2 godine i ništa pa smo se odlučili za postupak iako se baš ne nadam uspjehu, ali nisam pesimistična. Ok sam. Kako bude, bit će. Nema predaje. :) 🙏

A koja vam je dijagnoza a imam 72kg ali i trčim pa sam dosta nabijena ali imam speka po trbuhu 🙈. Mislim da ću od ponedjeljak samo voće i povrće raditi sokove i očistiti se od svega, da do idućeg postupka skinem barem 5kg i meni TSH skače. 2.49je bio na prošlom postupku sredinom Prosinca. Bila sam super krenula skinula 5 i sad već dvije vratila 🤷‍♂️. Jesi ti skinula kaj sa mediteranskom prehranom

Pa ja sam 2015. operirala endometriozu. I to je to. Nalazi su nam svi u redu, osim što je meni taj TSH 3,42. Naručila sam se kod endokrinologa, ali sam na listi čekanja. 🤔 Proći će mi i 1. postupak,  a ja još neću doći na red. Pijem  jedino kelp alge (jednu svako jutro). Ali ja sam 164 cm visoka i imam 54 kg. Imala sam 57 kg i sad sam smršavila. Nisam više kontrolirala TSH. Mislim da to nekako sa debljinom nema veze. Ne znam. 

Samo_Sanja
    01. Veljača 2020. 13:25

Meto držim 🤞🤞🤞😊

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• Mrva1986
    01. Veljača 2020. 13:39

Meto mene ne bole oci. Vidim pravu pravcatu sjenu. Cestitam🥰💞

Simba 1989
    01. Veljača 2020. 14:43

Bozma

Marta, i mi upravo cugamo na trosjedu 🍻.
    Sljedeci tjedan se narucujem u petrovu….mislila sam u postupak tamo krajem 3.mj jer sam planirala u 04.mj dat otkaz, pa ako slucajno zatrudnim da ga ne dajem 😂😂😂

Kod koga ideš u Petrovu?? Eto možda se budemo druzile 😊

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Lemon
    01. Veljača 2020. 14:59

Meto pa ti imaš crticuuuu 👏 možeš radi sebe kupiti neki drugi test, ali ja nisam nikad ništa drugo koristila osim kineza, i nikad krivo nije pokazao. 
    Ponovi i sutra, vidjet će se još bolje. Tako mi je drago zbog tebe! 😍

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• avama
    01. Veljača 2020. 15:33

Marta...

avama

Marta ja idem u pon na fet. I sve me strah jer je od 8 ostao samo taj 1 za smrznuti. Kao nisu bili kvalitetni. A i bojim se ici u novi postupak, uopce ne znam da li da opet idem ovdje. Najvise me brine ako mi ostane za smrznuti da mi nece htjeti smrznuti po 1.

Oprosti nisam upamtila gdje si ti u postupku jel jesi na vv, kako si zadovoljna pristupom… ma nešto mi čudno od 8 da je samo jedan ostao 🙈mora da su nešto zeznuli…

Sv.duh. uglavnom amh 8.8 i mislili su da nemam bas jajnih stanica, a kad ono bilo 12 i imala sam hiper (blagi na kraju). Dr se cudila odkud 12 folikula s tim amh i rekla da kod mene nema sanse za hiper. Primala sam bemfolu, menopur, cetrocide. Na kraju od toga svega nista. Sad ako idem tu, idu drugi lijekovi. Ali nekako ni sama ne znam sta bi sad dalje.

• avama
    01. Veljača 2020. 15:38

marijaiva

avama

Marta ja idem u pon na fet. I sve me strah jer je od 8 ostao samo taj 1 za smrznuti. Kao nisu bili kvalitetni. A i bojim se ici u novi postupak, uopce ne znam da li da opet idem ovdje. Najvise me brine ako mi ostane za smrznuti da mi nece htjeti smrznuti po 1.

Zasto ti ne bi smrznuli po 1? Mene su i na vv i R. uvijek pitali kako zelim da nam zamrznu embrije, oni mogu predložiti tipa ako je jedan losiji pa onda znaju predložiti da se 2 stave u 1 slamki da se ne ostane bez transfera… Vase je pravo tratiti da vam zamrznu po 1 pogotovo jer ako se netko boji blizanacke trudnoce.. Mene je na vv doktorica ispocetka i nagovarala da mi po 1 zamrznu…. No ja sam htjela uvijek 2…

Evo to sad ne mogu vjerovati! Ja sam trazila vracanje 1, jer sam imala carski i trombofilija i manjak plodne vode u prvoj trudnoci, pa me je bilo strah. I to sam se jedva uspijela izborit. Ali kad sam mislila da ce ostati vise za smrznuti pitala sam da li moze po 1 ( ne doktoricu, jer do nje tada nisam mogla), pa je odgovor bio da jel ja znam koliko to kosta. Pa ono platit cu ako treba. I kad sam na pocetku ispunjavala sve one papire rekli su mi u laboratoriju da ostavim prazno, sad ne bi ostavila prazno nego odmaz trazim vracanje 1 i smrzavanje po 1. 

• avama
    01. Veljača 2020. 15:49

Metoja imam one step i tocne su 100%. Isto te od 10. Meni je na injekcije pokazivalopozitivno 7,8dan, a onda vise nije
    Marijaiva cuvaju u bolnici, ali ja sam mislila trazit smrzavanje po 1, pa ako 8m je to tako skupoda platim. I sad ako cu kod njihprije svega cu to pitati, ak one moze ne idem.vise kod njih sigurno.
    Ma ja bi i otisla nekamo, mozda kod Skvorca, ali mislim sta ako cu morati opet kod njih kad budem trudna, zbog trombofilije i to. Ne znam kako to sad ide kod skvorca, jos se placa onaj prvi pregled? A opca? I da li on daje fragmin recept od transfera dok ne prokuca srce? Jer ja nisam isla hematologu, reklisu mi na Sv.duhu da cu to obaviti kad prokuca srce. 

• Blacky89
    01. Veljača 2020. 17:06

Thinkpink čestitam ❤️❤️
    Meto i ja vidim sjenu koja je tamnija nego prethodni test!!!!! Aaaaaaaaa 🍀🤞🎉💓❤️
    PinkFairy definitvno odaberi onu za koju ti osjećaj kaze da trebaš... a MPO je ionako sam po sebi rulet, tako daaaa, nikad ne znas 🤞😘
    Samo Sanja odličan rezultat imas... vidiš, kad sam bila u Os vratili su mi 2 blastice. Taman bila punila 30. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.