Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    31. Siječanj 2020. 18:05

Budem  kako ih uz imaš odjednom 4 ili. Puno ti hvala nadam se da će me spasiti 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Lemon
    31. Siječanj 2020. 18:10

PinkFairydust to si zvala Prag? Mislim da detalji odlučuju, tko ti bolje legne, a već dugo cure pišu po drugim temama da je to sve postalo kao po traci nažalost. Nadam se da koju god da odaberete bude bio uspjeh.
    Brita mislim da ima nade i za 6 mm, meni je bio 7 mm 8 dana prije feta i rekli su na FETu da je dobar i primilo se. Samo i dalje pij ciklu imaš još dosta dana i bude još debljao se 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

31. Siječanj 2020. 18:53

MakiST, vec si u postupku, super. Je li ovaj sad u bolnici ili opet Cito?
    Vuky, ima li novosti?

PinkFairydust
    31. Siječanj 2020. 19:16

Lemon

PinkFairydust to si zvala Prag? Mislim da detalji odlučuju, tko ti bolje legne, a već dugo cure pišu po drugim temama da je to sve postalo kao po traci nažalost. Nadam se da koju god da odaberete bude bio uspjeh.
    Brita mislim da ima nade i za 6 mm, meni je bio 7 mm 8 dana prije feta i rekli su na FETu da je dobar i primilo se. Samo i dalje pij ciklu imaš još dosta dana i bude još debljao se

Da, odnosno iz Praga su zvali mene:) Mislim da gdje god da dodes na kraju bude ko na traci. Ne znam, bas mi se tesko odluciti. A dragi oprao ruke, kao ja se vise kuzim pa nek ja odlucim. Ne pomaze mi to bas :/

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• SmileA
    31. Siječanj 2020. 19:17

PinkFairydust

SmileA,a jebemu, bas mi je zao :( Nista, u borbu dalje, nema predaje <3 Drzi se !

Hvala ti puno! 🤗❤️ Takoder mislim da se kod odabira klinike moras voditi za osjecajem i vjerujem da ces biti zadovoljna i da ce ti donijeti zeljeni plusic!😃 Sretno!🤞🍀😘😘

🌈💙👣🙏

31. Siječanj 2020. 19:21

MakiST, mislim da ću i ja sad probat preko HZZO jer vidim da i tu na forumu i oko mene ima puno više trudnoća iz bolnica nego od privatnika,

31. Siječanj 2020. 19:39

Bozma

MakiST, mislim da ću i ja sad probat preko HZZO jer vidim da i tu na forumu i oko mene ima puno više trudnoća iz bolnica nego od privatnika,

Ma ima i kod privatnika samo sto bolnice ipak imaju veci broj pacijenata... No ja osobno ne bih isla privatno ako imam pravo preko hzzoa jer i sama sam se eto uvjerila da privatno nije nikakva garancija, a sto je najbitnije privatno UVIJEK stignete dok iskoristite svoja prava preko hzzoa.. Po meni je steta to ne iskoristiti jer nije da je to odes privatno i zatrudnis, ma kakvi.. Faktor srece svugdje treba, a meni osobno je nekak i bilo 'lakse' progutati neuspjeh u bolnici jer kad taj neuspjeh platis skoro 4000 eura poludis 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

• avama
    31. Siječanj 2020. 19:52

Marta ja idem u pon na fet. I sve me strah jer je od 8 ostao samo taj 1 za smrznuti.  Kao nisu bili kvalitetni. A i bojim se ici u novi postupak, uopce ne znam da li da opet idem ovdje. Najvise me brine ako mi ostane za smrznuti da mi nece htjeti smrznuti po 1. 

31. Siječanj 2020. 20:09

marijaiva

Bozma

Ma ima i kod privatnika samo sto bolnice ipak imaju veci broj pacijenata… No ja osobno ne bih isla privatno ako imam pravo preko hzzoa jer i sama sam se eto uvjerila da privatno nije nikakva garancija, a sto je najbitnije privatno UVIJEK stignete dok iskoristite svoja prava preko hzzoa.. Po meni je steta to ne iskoristiti jer nije da je to odes privatno i zatrudnis, ma kakvi.. Faktor srece svugdje treba, a meni osobno je nekak i bilo 'lakse' progutati neuspjeh u bolnici jer kad taj neuspjeh platis skoro 4000 eura poludis 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Istina, jedino što privatno imaju hatching, embryoglue i scratching, samo više ne znam pomaže li to uopće.

Marta...
    31. Siječanj 2020. 21:03

avama

Marta ja idem u pon na fet. I sve me strah jer je od 8 ostao samo taj 1 za smrznuti. Kao nisu bili kvalitetni. A i bojim se ici u novi postupak, uopce ne znam da li da opet idem ovdje. Najvise me brine ako mi ostane za smrznuti da mi nece htjeti smrznuti po 1.

Oprosti nisam upamtila gdje si ti u postupku jel jesi na vv, kako si zadovoljna pristupom... ma nešto mi čudno od 8 da je samo jedan ostao 🙈mora da su nešto zeznuli...
    Bozma baš sam se tebe sjetila stigla iz dućana i kupila si pivicu evo muž u šoku 😂😂a ja na trosjedu i 🥂. Hoćeš ti na kraju u Petrovu. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.