Meto ja vidim sjenicu.. Jel to 8dnt blastice ili? Kad si dobila injekciju prije koliko dana, choragon injekcija koja je to? Ja znam da samo brevactid ima hcg
Marijaiva 8dnt trodnevnih (2 embrija). Je, mi uvijek dobivamo Choragon, takodjer hcg😫 Primila na dan transfera jednu i to je to.
Bas mi je tesko mob uhvatiti sjenicu, jedino sto mogu je cekati jos koji dan😅 Uf 🙈

👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Marijaiva8dnt trodnevnih (2 embrija). Je, mi uvijek dobivamo Choragon, takodjer hcg😫 Primila na dan transfera jednu i to je to.
Bas mi je tesko mob uhvatiti sjenicu, jedino sto mogu je cekati jos koji dan😅 Uf 🙈
Ako si ga primila prije 8 dana ja mislim da je vec trebao izbaci..
Ponovi ujutro test...
Vidim sjenu a buduci da je na 8dnt tamnija nego 7dnt, rekla bih da je za sad dobro
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Meto čestitam trudna si ❤️❤️❤️❤️👏 🎊 🎊 🎊 🎊 🎊
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Vidim sjenu a buduci da je na 8dnt tamnija nego 7dnt, rekla bih da je za sad dobro
Da to sam i ja sad htjela komentirati, da je od injekcije bila bi 8 dan svijetlija a ne tamnija..
Ne kuzim se u taj test ali izgleda obecavajuce❤️
Meto, pa ti si trudna. Da je od boostera ne bi bila tamnija 8 dan, meni je prosli put tocno nakon 7 dana od boostera bio cist test. To je TO 👍
Beta u pon, hm?
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Ajme Meto držim fige da je to to
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
Beba No.2
9/24 B+ ❌
12/25 IVF poliklinika
Ej cure meni danas 10dnt ja pišnula test on negativan…a za vadenje bete pise tek 7.2 dali ja to mogu
izvadit i ranije?🤨🤨🤨
Mozes i ranije, ja, sam uvijek vadila 10 dan ali blastice ako su kod tebe dvodnevni bili to je kod tebe kao 13 dan nakon transfera...
No ponovi jos test sutra, preksutra...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji