Cure kako se ono staviti sliku? Sad sam vam htjela zaljepit zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji dio o zamrzavaju embrija gdje jasno pise da se embriji zamrzavaju na teret hzzoa 5 godina…
https://imgbb.com/
evo link, pa nam samo copy paste kad učitaš sliku
Cure kako se ono staviti sliku? Sad sam vam htjela zaljepit zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji dio o zamrzavaju embrija gdje jasno pise da se embriji zamrzavaju na teret hzzoa 5 godina…
https://imgbb.com/
evo link, pa nam samo copy paste kad učitaš sliku
Hvala! Vec sam to jednom pitala ali izgubim taj link, prije je bilo to jednostavnije😂
Curke, sorry na upadu, al htjela bi zahvaliti svojim "starim curkama" sa ove teme na cestitkama na zimskim. Nemate pojma koliko to znaci...sa nekima se kod svakog dopisivanja rasplacemo međusobno, one znaju koje su to😉😘❤
Htjela bi svima poželjeti srecu u postupcima te da se cim prije presele na veselije teme. Budite homogene kao i do sada i drzite se zajedno, jer smo stvarno potpora jedna drugoj, kako i psihicki tako i savjetima koje nekad ne dobijemo od svojih liječnika, a trebale bi. Redovno sam vas citala, ali zadnja 2 dana ne stizem s obzirom na ovu malu mrvu ljubavi koja nam je dosla. Al nadoknadit cu ja to, cim uhvatimo ritam. Ljubim vas sve redom i zelim ubrzo cim vise pozitivnih beta koje ce se skolski duplati, te ujedno da bude sto vise školskih trudnoca ❤❤❤❤❤
Curke, jel se smiju za vrijeme postupka konzumirati neki lijekovi (tipa Lupocet Flu forte šumeće tablete, Lekadol, sirup protiv kašlja)? Nešto me uhvatilo ovih dana. I šmrčem i kašljem, glava boli.
Ili da probam s kuhanim vinom? Prije će mi to pomoći, a i volim to. 😂
PinkFairydust to si zvala Prag? Mislim da detalji odlučuju, tko ti bolje legne, a već dugo cure pišu po drugim temama da je to sve postalo kao po traci nažalost. Nadam se da koju god da odaberete bude bio uspjeh.
Brita mislim da ima nade i za 6 mm, meni je bio 7 mm 8 dana prije feta i rekli su na FETu da je dobar i primilo se. Samo i dalje pij ciklu imaš još dosta dana i bude još debljao se
Da, odnosno iz Praga su zvali mene:) Mislim da gdje god da dodes na kraju bude ko na traci. Ne znam, bas mi se tesko odluciti. A dragi oprao ruke, kao ja se vise kuzim pa nek ja odlucim. Ne pomaze mi to bas :/
Da teška odluka, ima tamo dvije tri razvikane klinike jer se može s njima na hrv ali treba vidjeti i ostale i odlučiti prema dojmu. Netko će negdje uspjeti pa hvaliti baš tu a tko ide prvi put treba napraviti težak izbor
Bas to. A nema objektovnih podataka. Sad sam vec pocela uzimati u obzir gluposti tipa "ovi imaju ljepsu web stranicu" Ne znam stvarno za sta da se ulovim:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Curke, jel se smiju za vrijeme postupka konzumirati neki lijekovi (tipa Lupocet Flu forte šumeće tablete, Lekadol, sirup protiv kašlja)? Nešto me uhvatilo ovih dana. I šmrčem i kašljem, glava boli.
Tehnicki smiju, iako bih se ja drzala najmanje moguce doze s kojom mozes prezivjeti. 1 mali lekadol, 1 salica kuhanog vina i za svaki slucaj 1 shot medice (jer u hrvata rakija sve lijeci i med sve lijeci, pa 2u1). :)
Curke, sorry na upadu, al htjela bi zahvaliti svojim "starim curkama" sa ove teme na cestitkama na zimskim. Nemate pojma koliko to znaci…sa nekima se kod svakog dopisivanja rasplacemo međusobno, one znaju koje su to😉😘❤
Htjela bi svima poželjeti srecu u postupcima te da se cim prije presele na veselije teme. Budite homogene kao i do sada i drzite se zajedno, jer smo stvarno potpora jedna drugoj, kako i psihicki tako i savjetima koje nekad ne dobijemo od svojih liječnika, a trebale bi. Redovno sam vas citala, ali zadnja 2 dana ne stizem s obzirom na ovu malu mrvu ljubavi koja nam je dosla. Al nadoknadit cu ja to, cim uhvatimo ritam. Ljubim vas sve redom i zelim ubrzo cim vise pozitivnih beta koje ce se skolski duplati, te ujedno da bude sto vise školskih trudnoca ❤❤❤❤❤
Cestitam!!!! Uzivaj sa svojim smotuljkom
Tehnicki smiju, iako bih se ja drzala najmanje moguce doze s kojom mozes prezivjeti. 1 mali lekadol, 1 salica kuhanog vina i za svaki slucaj 1 shot medice (jer u hrvata rakija sve lijeci i med sve lijeci, pa 2u1). :)
Ok, hvala ti. Tako sam i mislila jer sam prije tjedan dana popila i onda sam stala na loptu i malo razmišljala. Pa od onda nisam. Ali ni neću. Bolje mir.
I ono što me zanima i htjela sam danas pitati doktoricu kada sam bila na pregledu i zaboravim .Jel smijemo muž i ja imati odnose? Ne znam?
Curke, sorry na upadu, al htjela bi zahvaliti svojim "starim curkama" sa ove teme na cestitkama na zimskim. Nemate pojma koliko to znaci…sa nekima se kod svakog dopisivanja rasplacemo međusobno, one znaju koje su to😉😘❤
Čestitam draga uživaj u svojoj radosti i srećici 💕🤗❤️. Kad se oporaviš i uhvatiš vremena detaljno nam opiši kako je bilo na porodu😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji