Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Supergirl
    01. Veljača 2020. 18:11

Thinkpink cestitam 😍😍😍
    Meto, to je to ❤ nek bude sve dobro!
    Samo_sanja, supermama zvuci super 😊😊 ja vec jesam mama, al sa dvoje bi bas vec mijenjala nick 😉

Marta...
    01. Veljača 2020. 18:25

Curke a kako su opremljene bolnice tipa Petrova i kakvi su im biolozi. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Samo_Sanja
    01. Veljača 2020. 18:32

Blacky Jel došlo tada do trudnoće? Možda bi i meni vratili 2 blastice da sam koju godinu starija
    Supergirl baš lijepo, još samo da dođe braco ili seka 🍀 
    Meto koji si dnt radila testić? I ja vidim drugu crticu 😁😍

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

01. Veljača 2020. 18:37

Marta,  i ti razmisljas o Petrovoj?
    Cure, kako se narucuje mailom? Moram poslat odmah uputnicu?  I ako da, da li odmah saljem onu d1? Mislim da vec negdje imam uputnicu koju nisam iskoristila iz 09.mjeseca, vrijedi li mi ta jos?

Supergirl
    01. Veljača 2020. 18:40

Za prvi termin u petrovoj vas moze naruciti vasa soc gin., meni je moja na kompu otvorila termine da si biram

Marta...
    01. Veljača 2020. 19:06

Marta...

Curke a kako su opremljene bolnice tipa Petrova i kakvi su im biolozi.

Da počela sam razmišljati čisto zbog financijsko stanja 🙈. Mislim da ti vrijedi uputnica godinu dana  i ja imam jednu neiskorištenu i ako fet ne uspije idem tako. 

Iskra💞
    01. Veljača 2020. 19:55

Bozma

Marta,i ti razmisljas o Petrovoj?
    Cure, kako se narucuje mailom? Moram poslat odmah uputnicu? I ako da, da li odmah saljem onu d1? Mislim da vec negdje imam uputnicu koju nisam iskoristila iz 09.mjeseca, vrijedi li mi ta jos?

Pozzzz drage žene,evo bacila sam oko na forum,i imam volju pomoći Vam svojim iskustvom,tako da što god trebate slobodno pitajte,reći ću što znam.
    P.S. ostvarila sam trudnoću u Petrovoj u 9 mj.
    Za naručit se dovoljno je poslati uputnicu na mail.u roku par sati dobit ćete termin( uglavnom se čeka mjesec dana).
    D1 uputnica vrijedi godinu dana!

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• Blacky89
    01. Veljača 2020. 20:23

Nymeria nisam ti ja tamo... ja sam bila u Os, al kad mi se prof razbolio, prešla privatno. 
    Samo sanja nisam do sada ikad vidjela plus na testu 🙈 lažem jesam, od boostera 😂

01. Veljača 2020. 20:23

Iskra, hvala i cestitam. Volim kad se jave zene koje su uspjele. 
    Imam jos 100 pitanja. Da li saljem uputnicu za pregled ili odmah D1 na mail. Pretpostavljam da najprije upisuju za prvi pregled pa onda nakon pregleda dobijemo termin za postupak?
    Koliko stari kod njih smiju biti nalazi?

Marta...
    01. Veljača 2020. 20:31

Iskra💞

Bozma

Marta,i ti razmisljas o Petrovoj?
    Cure, kako se narucuje mailom? Moram poslat odmah uputnicu? I ako da, da li odmah saljem onu d1? Mislim da vec negdje imam uputnicu koju nisam iskoristila iz 09.mjeseca, vrijedi li mi ta jos?

Pozzzz drage žene,evo bacila sam oko na forum,i imam volju pomoći Vam svojim iskustvom,tako da što god trebate slobodno pitajte,reći ću što znam.
    P.S. ostvarila sam trudnoću u Petrovoj u 9 mj.
    Za naručit se dovoljno je poslati uputnicu na mail.u roku par sati dobit ćete termin( uglavnom se čeka mjesec dana).
    D1 uputnica vrijedi godinu dana!

Super i čestitam nek sve prođe u najboljem redu, kod koga si bila na razgovoru, tko ti radio punkciju a tko transfer, jesi imala kaj za zamrznuti i koliko  stanica
    vraćaju  da li se može zamrznuti po jedan.. Da li škrtare sa lijekovima kakav si stekla dojam,folikulometrije rade samo ujutro ili.. Da li bude gužva obzirom da radim treba sve isnombinirati 🙈.Hvala ti puno 😘 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.