Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Siječanj 2020. 19:38

Mala_Martina

Joj bas super
    Pitaj jeli skroz spavala ili bila samo malo onamljena
    I jos kakva korisna info dobro bi dosla 🤗
    Ja sam tremaš teški, trbuh me boli vec par dana od muke
    Imam 7 folikula pa cemo vidjet koliko ce jajnih stanica bit

Marta...
    18. Siječanj 2020. 19:39

Cure nove sretno vidim da ima dosta novih sretno 😊 
    Meto kako si mi ti kakvo je stanje
    Pinki kaj ima kod tebe ima li kakvih novosti
    Nymera hoćeš ti u postupak kod dr A ili ćeš sad prirodno odnosno kad smiješ...
    Nadalice kako uho, pokušat ći taj tvoj sistem ishrane,
    Gelice kako si mi ti gdje si na kraju kupila matičnu i koliko kn.
    Vuky ti ćeš još ovaj put u Cito jel je.
    Ako sam koga zaboravila ne zamjerite svima želim sreću i da se što prije maknem svi sa ove teme 😘🤗

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Mala_martina1990
    18. Siječanj 2020. 20:30

piccola1208

Mala_Martina

Joj bas super

Ma ne sekiraj se,kaze dosla u salu stavili masku na lice i rpobudila se u sobi,tako da nenoras se uopxe sekirat,vise se ja sekiram mene punktiraju bez anestezije,tj. Samo nesto proziv bolova i za smirenje dobijem...🙈🙈🙈🤨

vuky
    18. Siječanj 2020. 21:04

Marta da, jos cemo 1x u Cito... i ako bude smrzlica cemo po njih, ali kod njih su koliko vidim sve po 2-3 stanice, nista za smrznuti nema... ili je to taktika, prvi put nema, pa drugi bude da ostanes .... evo mene sa teorijom urote! Ne zamjerite, svega sam vec vidjela je radim u zdravstvu 😒 Uglavnom, ovaj put idem bez ocekivanja, ali naravno da se nadam... nadam se i sad da smo uspjeli prirodno 🤣 

A za dijetu, ja ovaj tjedan na rezimu, treninzi 4x, uz to brzo hodanje i bas mi nekako teze nego inace pratiti prehranu... voljela bi naglo smrsaviti, ali zaboravila sam biti gladna 🤣 Citala sam da ih dosta kad naglo smrsave zatrudni - nisam debela, ali me ima... pa nece biti lose da padnem koju kilu....
    Samo_Sanja e tu kutujicu cu si morati nabaviti, jer mi se sve zbrka 🤣🤣🤣
    Piccola nemoj se toliko bojati, ja sam imala toliko folikula, samo protiv bolova injekcija i za smirenje i nije bilo strasno .... znam da bude trema, pogotovo sve prvi put... ali biti ce dobro... pogotovo ako- a zelim da ti bude- beta bude visoka ❤️🤞🏻 Od svega, najvise me bolilo kad je bio minus na testu i beta 2... to boli hebeno... ali prezivis i ustanes jaca...

18. Siječanj 2020. 21:12

Vuky
    Da imas pravo, evo suprug mi dao štopericu bez problema.
    Nadam se da nece bit drugog puta, ali ako bude vec neke stvari znas pa je lakse.
    Hvala na podrsci 😘

Mala_Martina
    Cujemo se u ponedjeljak, zelim ti srecu kao i svim curama tu.💓

Marta...
    18. Siječanj 2020. 21:23

vuky

Martada, jos cemo 1x u Cito… i ako bude smrzlica cemo po njih, ali kod njih su koliko vidim sve po 2-3 stanice, nista za smrznuti nema… ili je to taktika, prvi put nema, pa drugi bude da ostanes …. evo mene sa teorijom urote! Ne zamjerite, svega sam vec vidjela je radim u zdravstvu 😒 Uglavnom, ovaj put idem bez ocekivanja, ali naravno da se nadam… nadam se i sad da smo uspjeli prirodno 🤣

A za dijetu, ja ovaj tjedan na rezimu, treninzi 4x, uz to brzo hodanje i bas mi nekako teze nego inace pratiti prehranu… voljela bi naglo smrsaviti, ali zaboravila sam biti gladna 🤣 Citala sam da ih dosta kad naglo smrsave zatrudni - nisam debela, ali me ima… pa nece biti lose da padnem koju kilu….
    Samo_Sanja e tu kutujicu cu si morati nabaviti, jer mi se sve zbrka 🤣🤣🤣
    Piccola nemoj se toliko bojati, ja sam imala toliko folikula, samo protiv bolova injekcija i za smirenje i nije bilo strasno …. znam da bude trema, pogotovo sve prvi put… ali biti ce dobro… pogotovo ako- a zelim da ti bude- beta bude visoka ❤️🤞🏻 Od svega, najvise me bolilo kad je bio minus na testu i beta 2… to boli hebeno… ali prezivis i ustanes jaca…

Urota hm kužim te i ja imam svoje teorije i zavjere 😂🤪. I meni je teško u zadnje vrijeme dosta sa prehranom  🙈ali pokušat ću ovo kaj radi Nadalica jedan jedeš sve  a drugi dan samo čaj voda. 

• Mala_martina1990
    18. Siječanj 2020. 21:54

piccola1208

Vuky
    Nadam se da nece bit drugog puta, ali ako bude vec neke stvari znas pa je lakse.
    Hvala na podrsci 😘

Mala_Martina

Također,sreetnooo!!!😘😘

Marta...
    18. Siječanj 2020. 21:58

Mala_martina1990

piccola1208

Vuky
    Hvala na podrsci 😘

Mala_Martina

Također,sreetnooo!!!😘😘

Sretno nek bude puno js i nek se sve oplode ❤️😘

• Orci
    18. Siječanj 2020. 22:26

Meto

Orcinikakav testic, ha? 🙃
    Vukyja uzela Better You vit D u spreju, od kapi Plivit me jako boli zeludac i hormoni su ti u redu🙂
    Mrvaznas da mi je padalo na pamet ganjat karijeru i raditi na humanoj i jednog dana otvorit polikliniku😎
    Makikakva ti se cini akunpunktura? I ja sam je bila uzimala. Planiras radit testic ili cekati betu?
    Kavu cemo piti onda sa trbusicima, ako Bog da🙂
    Zamisli twinsici🙈 Mozda se tvoja dijeli upravo🙈
    Nemam nista protiv, samo da bude sve u redu.
    Martymoguce je itekako, prekrasno. Otidji u pon kod gin i izvadi betu. Zelim ti sve najbolje, javi nam svakako🤞
    Lala koliki ti amh? Sam fsh ne mora znaciti nista ako postoje antralni folikuli, a opet moze biti problem.

Ne ako izdrzim....mislim da cu cekat betu
    ..test me samo drprimira...😘

H

Hannica0 👧
    18. Siječanj 2020. 23:39

Mala_martina1990

piccola1208

Mala_Martina

Joj bas super

Ma ne sekiraj se,kaze dosla u salu stavili masku na lice i rpobudila se u sobi,tako da nenoras se uopxe sekirat,vise se ja sekiram mene punktiraju bez anestezije,tj. Samo nesto proziv bolova i za smirenje dobijem…🙈🙈🙈🤨

Ja sam to dobila. Samo bocku kao za smirenje i protiv bolova. Nista nisam osjetila nit se cega sjecam. Odlicno 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.