Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala_martina1990
    18. Siječanj 2020. 16:51

piccola1208

MalaMartina

I meni veceras stoperica u devet
    U ponedjeljak punkcija
    Strah me svega uf

Ma i mene strah...uh...piccola u kojoj si bolnici??

• lala88
    18. Siječanj 2020. 17:03

Pozdrav cure, nova sam na forumu, a i sa dijagnozom za koju još nisam sigurna koja je..
    Ukratko moja priča, pa ako ima koja iskustvo i znanje, nadan se da ce se javiti.
    2012.endometrioza oba jajnika + zdjelica (operacija i sve prošlo ok)
    2017. Prirodno zanijela od doslovno prvog pokušaja. Danas već dječak 2.5 godine.
    Cijelu prošlu godinu pokušavamo ostati ponovno trudni i ne ide nikako. Obavila hormone gdje je fth 15.3. Ginica kaže da s tolikom vrijednošću ne mogu ni ostati trudna. Dobila D1 uputnicu za daljnje pretrage i postupke.. zanima me da li je netko imao sličan problem? Jer kako mi je gin rekla, da ce trebati medicinska pomoc kako bi se trudnoca ostvarila.
    Znate li što me čeka?
    Hvala!

18. Siječanj 2020. 17:22

Mala_Martina

U petrovoj
    Ti?

• Mala_martina1990
    18. Siječanj 2020. 17:46

piccola1208

Mala_Martina

U petrovoj
    Ti?

Ja sam na VV. Bas mi je kolegica danas imala punkciju u petrovoj i bilo je ok,uspavali ju i jos je  dobila puuino stanica...🤗

• Gelica
    18. Siječanj 2020. 18:28

Bozma

Gelica

Nymeriaja uzimam Q10 od Solgara, nekako imam najviše povjerenja..Nutri nano Q10 3x ga bolje organizam iskoristi nego običan, tako su mi rekli u ljekarni. 480kn . E s aad, Pinkfairydust je dobro rekla, pitaj boga da li išta pomaže. Ja sve uzimam od Solgara jer ima u ljekarni pa me manje strah uzimati 😁

https://hr.iherb.com/pr/Solgar-Nutri-Nano-CoQ-10-50-Softgels/12792
    je li to ovaj? je li moguće da je ovolika razlika u cijeni?

Je da, jedino na mojoj bočici još piše Pure nutri nano gore na vrhu, ali mislim da je to isto po svemu ostalom. Da, kod nas je bezobrazno skupo! Možda sam i ja luda jer ne narucujuem preko interneta, ali od kad sam gledala dokumentarac o tome stvarno me strah! A ovako ću bankrotirat samo na dodacima vitaminskim 😂😂

• Gelica
    18. Siječanj 2020. 18:31

Marty2009

Drage ženice, znate li je li moguće prirodno zanijeti odmah u prvom ciklusu nakon stimulacije i neuspjelog IVFa? Znam da se ciklus nakon toga produži, nekad nema ni ovulacije, ali danas mi je 39dc i napravila sam test i pozitivan je!! Ne usudim se nadati, pomozite do ponedjeljka kad mogu kod ginekologa..

Naravno da možeš i očito i jesi! Čestitam!! Neka sve bude u redu :) 

Meto
    18. Siječanj 2020. 18:46

Orci nikakav testic, ha? 🙃 
    Vuky ja uzela Better You vit D u spreju, od kapi Plivit me jako boli zeludac i hormoni su ti u redu🙂
    Mrva znas da mi je padalo na pamet ganjat karijeru i raditi na humanoj i jednog dana otvorit polikliniku😎
    Maki kakva ti se cini akunpunktura? I ja sam je bila uzimala. Planiras radit testic ili cekati betu? 
    Kavu cemo piti onda sa trbusicima, ako Bog da🙂
    Zamisli twinsici🙈 Mozda se tvoja dijeli upravo🙈
    Nemam nista protiv, samo da bude sve u redu. 
    Marty moguce je itekako, prekrasno. Otidji u pon kod gin i izvadi betu. Zelim ti sve najbolje, javi nam svakako🤞
    Lala koliki ti amh? Sam fsh ne mora znaciti nista ako postoje antralni folikuli, a opet moze biti problem. 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Nadalica
    18. Siječanj 2020. 19:02

Samo_Sanja

Nadalica

Marta ako zelis smrsati ja Sam radila dijetu prije icsi I Evo primilo se, ne mogu reci da je zbog toga Ali vrijedi pokusati, sa 90 kg Sam Sisla na 79 kg za mjesec I po dana
    Sunshine I samo sanja hvala vam na podrsci I ja se nadam ozdravljenju, pored svih simptoma jos Sam I gluhava 😭😢

Ma to će proći sa lijekovima, tako je to sa upalama..
    I ja sam na dijeti.. Kad sam krenula na mpo bila sam 91 kg, u 7 mjesecu sam krenula na dijetu, izbacila slatko i ugljikohidrate, u 11 mjesecu me vagao 78 kg sam imala tad.. Onda me vagao sad u 1 mj 80 kg, rekao da je to ok jer sam malo popustila zbog blagdana, sad sam se vratila na strogu dijetu i u četvrtak sam imala 77.. Sad je je rekao da gladujem 16 sati (računa se i dok spavam ponoći) i u tom vremenu smijem samo piti vodu.. U ponedeljak idem na folikulumetriju i vaganje..nadam se da će bit barem 2 kg manje… Rekao mi je "nisi ti debela, ali si na granici zbog indexa tj mase" za IVF mora biti ispod 30 a moj je 29.

Koliko se samo trudimo sve zasluzujemo bebice 😍

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

vuky
    18. Siječanj 2020. 19:16

Meto meni je ok ova ampula, visoka doza, 1x tjedno... vec ne pratim jesam li sve popila... morati cu ko nonice staviti podsjetnik i one kutijice jutro/podne/vecer i po danima 🤣🤣🤣

Samo_Sanja
    18. Siječanj 2020. 19:30

Nadalica naravno, svaka žena koja želi biti mama zaslužuje to, pogotovo mi na mpo koji se žrtvujemo, gladujemo, bockamo se, pijemo toliko svakakvih tableta ko neke bakice 🤣 i još nas čačkaju tamo dole svako toliko.. 😄
    vuky ja sam si kupila te kutijice za tablete 🤣 zapravo je jedna veća kutijica od pon do ned ali možeš vadit posebno koji dan ti treba, ja si tako ponesem kad idem na kontrolu i baš se osjećam ko bakica.. 55kn u ljekarnoj i imaš jutro, podne, večer, noć 😀

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.