Jutro cure😊
Ja uskoro krecem na folikul. pa cemo znati kad je punkcija.
Nadalica i mene je prehlada capila, opet😟
Nymeria hvala ti draga, ja ti sa dodacima ne mogu pomoc jer nista osim Novalaca ne koristim. .
Bozma, Vuky poslije cu sve znati, imam bas veliku tremu💪 Ovaj put nisam nista napuhana, a jajnike osjetim lijepo, a bome i grudi od jucer😅
Malamartina i kod mene sluz vec par dana, to je normala. Moj dr AMH na papiru bas i ne vjeruje, uvijek govori da ocima i uzv vidi stvarno stanje i po tome regulira lijekove. Sretno nam🤞🙃
MakiST gdje si zeno, pratis nas? Kakvo je stanje?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
nymeria - ja sam na kraju uzela svoje sveto trojstvo (Q10, l-karnitin, DHEA) sa iHerba, od proizvodaca za koje iskreno nisam cula nikad. Nemam ti pojma jel sto od tog toliko bolje da moze napraviti revolucionarnu razliku. Iskreno, sumnjam. Mislim, kad pogledas uopce istrazivanja za te suplemente dosta su niske razine dokaza za sve njih da uopce to sto pametno napravi, ali dok ide u kategoriju "ne moze stetiti" -ok je probati. Jedino sto stvarno ima smisla bas paziti je da se folat uzima u aktivnom obliku ako imas MTHFR mutaciju.
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Nymeria ja uzimam Q10 od Solgara, nekako imam najviše povjerenja..Nutri nano Q10 3x ga bolje organizam iskoristi nego običan, tako su mi rekli u ljekarni. 480kn . E s aad, Pinkfairydust je dobro rekla, pitaj boga da li išta pomaže. Ja sve uzimam od Solgara jer ima u ljekarni pa me manje strah uzimati 😁
Heeej cure,evo mene sa zadnje folikulometrije! 3 folikula na desnom jajniku i jedan na ljevom,jos danas dobila 3 ampule menopura i centrotide,veceras štoperica u ponedjeljak punkcija...uh....
Ja sam uzela D vitamin u ampulama,to uzimam 1x tjedno jer mi je vitamin D nizi ( 66 a trebao bi biti vise od 75) i uzimam folacin od Solgara i Tyromax sam uzela ( ima cinka i selena u njemu ) pijem omega 3, 2x na dan po 300mg EPA/DHA... I Q10, od dieptharma, nije velika doza... i jedem ciklu i mrkvu u salati svaki ili svaki drugi dan, te limuna dosta... i ujutro pijem eutirox... imAm osjecaj da sam stalno na nekim kapsulama 😊
Maki bila sam u srijedu, mogle smo i kavicu popiti🤗
Imam fobiju od utrica😱
Zelim ti srecu da ovaj put bude uspjesno🤞😊
Kaze da ih ima dosta, sad ih i na lijevom ima puno vise. Ja racunam na 10-15, ( skromno 😅) samo da budu zrele. I idem u polu-opcu. Nezz kakva je to, rekla sam da me strah samo omamljivanja i samo ako imaju dobre droge😂 Rece da mu vjerujem i da ce anesteziologica biti tu da me dobro omami i pusta lijek. . Da me ne bi skroz u opcu. Bio mi je slatki skroz😁🙈
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Meto meni su dali 2 injekcije, gotovo nista nisam osjetila, ono, malo lijevo zbog te ciste nije mogao doci do folikula svih pa je stiskao... ali nista strasno...
I nisam cak bila nesto omamljena, samo mirna...
E, cure, se neka kuzi u hormone? meni je LH 4.7 U/L a FSH 8,5 U/L je to u redu?
Evo ma danas 7dt.prsa napumpana,nesto osjecam u trbuhu,sad dal pms ili sta drugo vodjet cemo...lagano me pocinje nervoza pred betu😘
H
Meto meni su dali 2 injekcije, gotovo nista nisam osjetila, ono, malo lijevo zbog te ciste nije mogao doci do folikula svih pa je stiskao… ali nista strasno…
I nisam cak bila nesto omamljena, samo mirna…
E, cure, se neka kuzi u hormone? meni je LH 4.7 U/L a FSH 8,5 U/L je to u redu?
ok je
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Evo ma danas 7dt.prsa napumpana,nesto osjecam u trbuhu,sad dal pms ili sta drugo vodjet cemo…lagano me pocinje nervoza pred betu😘
E da, sad malo kidanje živaca do bete. A simptomi mogu biti od svega..pms, hormoni.. Držim 🤞da su od mrvice u trbuhu! 🥰🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji