Evo ma danas 7dt.prsa napumpana,nesto osjecam u trbuhu,sad dal pms ili sta drugo vodjet cemo…lagano me pocinje nervoza pred betu😘
E da, sad malo kidanje živaca do bete. A simptomi mogu biti od svega..pms, hormoni.. Držim 🤞da su od mrvice u trbuhu! 🥰🤰
Zato i čekam cetvrtak...
H
Nymeriaja uzimam Q10 od Solgara, nekako imam najviše povjerenja..Nutri nano Q10 3x ga bolje organizam iskoristi nego običan, tako su mi rekli u ljekarni. 480kn . E s aad, Pinkfairydust je dobro rekla, pitaj boga da li išta pomaže. Ja sve uzimam od Solgara jer ima u ljekarni pa me manje strah uzimati 😁
https://hr.iherb.com/pr/Solgar-Nutri-Nano-CoQ-10-50-Softgels/12792
je li to ovaj? je li moguće da je ovolika razlika u cijeni?
Cure u nalazima za trombofiliju mi je pronađen PAI-1 heterozigot 4g/5g a na koagulaciji mi je povecana rezistencija na aktivni protein c, nirmalno je do 1,80 meni je 4,19.
Jel to znaci da sam kandidat za aspirin/heparin ili nesto? Jel moguce da mi i to koci implantaciju?
Inace, u srijedu mi je termin kod endokrinologa za stitnjacu pa cekam pocetak lijecenja da dovedem to u red.
Cure u nalazima za trombofiliju mi je pronađen PAI-1 heterozigot 4g/5g a na koagulaciji mi je povecana rezistencija na aktivni protein c, nirmalno je do 1,80 meni je 4,19.
Jel to znaci da sam kandidat za aspirin/heparin ili nesto? Jel moguce da mi i to koci implantaciju?
Inace, u srijedu mi je termin kod endokrinologa za stitnjacu pa cekam pocetak lijecenja da dovedem to u red.
Meni je hematologica rekla da bilo koji poremecaj u koagulaciji nemaju dokazano veze sa samim zacecem ili implantacijom vec kasnije u trudnoci moze biti uzrok spontanih.. No buduci da sam ja npr. Imala vec nekoliko neuspjesnih transfera prije nego sam dosla kod nje odobrila mi je fragmin jer kao odmoci ne moze no da ne vjeruje da je to uzrok sto do implantacija ne dolazi...
Jutro cure😊
Ja uskoro krecem na folikul. pa cemo znati kad je punkcija.
Nadalicai mene je prehlada capila, opet😟
Nymeriahvala ti draga, ja ti sa dodacima ne mogu pomoc jer nista osim Novalaca ne koristim. .
Bozma, Vukyposlije cu sve znati, imam bas veliku tremu💪 Ovaj put nisam nista napuhana, a jajnike osjetim lijepo, a bome i grudi od jucer😅
Malamartinai kod mene sluz vec par dana, to je normala. Moj dr AMH na papiru bas i ne vjeruje, uvijek govori da ocima i uzv vidi stvarno stanje i po tome regulira lijekove. Sretno nam🤞🙃
MakiSTgdje si zeno, pratis nas? Kakvo je stanje?
Joj I ja se osjecam nesto kao da cu da se I razbolim, ne znam sta da uzmem pa da kao otjeram tu gripu dok nije dosla.. Zelim ti Puno savrsenij js I jos savrsenijih zdravi bebica 💋
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Meni je hematologica rekla da bilo koji poremecaj u koagulaciji nemaju dokazano veze sa samim zacecem ili implantacijom vec kasnije u trudnoci moze biti uzrok spontanih.. No buduci da sam ja npr. Imala vec nekoliko neuspjesnih transfera prije nego sam dosla kod nje odobrila mi je fragmin jer kao odmoci ne moze no da ne vjeruje da je to uzrok sto do implantacija ne dolazi…
I da se sad sve vise 'nas' hvata za trombofiliju i misle da je fragmin/heparin caroban lijek🤦♀️ no da on ne pomaze implantaciji vec sprijecava pobacaj ako je poremecaj u koagulaciji jedini razlog...
Ja se vise hvatam za stitnjacu, nekako mislim da mi ona radi veci problem..a ovo za trombofiliju pitam ukoliko dodje do implantacije, znaci li taj heterozigot usputne lijekove ili opasnost od spontanog?
Da se nadovezem na preparate. Ja uzimam prenatal od almagea 2x1,q10 120mg,dhea 75mg dnevno po preporuci drA, reko je da i to probamo. K tome vitD onaj plivin 4-5 kapi dnevno (ovisi kolko mi kapne), smokve i sok od cikle. Ako ne pomogne odustajem od svega, upisat cu faks i ko ga je... Okrenut cu se karijeri ako mi nije sudeno
E da, imam neki zeleni med sa maticnom mlijeci koji nam je poklonio covjek koji radi super med pa mm i ja uzimamo zlicicu na dan
Ja se vise hvatam za stitnjacu, nekako mislim da mi ona radi veci problem..a ovo za trombofiliju pitam ukoliko dodje do implantacije, znaci li taj heterozigot usputne lijekove ili opasnost od spontanog?
Kad dodje do trudnoce rade se razne krvne pretrage pa tako i faktori koagulacije i ukoliko je nesto poviseno uvede se fragmin/heparin...
To samo znaci da si u rizicnijoj skupini od nekog kome je taj faktor uredan i da u jednom trenu moze doci do trombofilije no i ne mora...
Ne znam koliko si imala do sad neuspjesnih transfera no ukoliko bi ti bilo lakse nadam se da imas razumnog ginekologa ili doktora mpo i on ti moze dati recept za fragmin, tako sam ja dobila iako mi je hematologica rekla da se on daje nakon 'nekoliko spontanih' dakle strasno🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji