Marty2009pa to je divno 😍 naravno da je moguće, želim ti svu sreću ovog svijeta 🙏
Nadalicabit će sve ok sigurna sam 😊
Piccolasretno sutra 🤞
Marta moram otići kod dr.A pa ću vidjeti kaj dalje. Bio mi je reko nakon operacije pričekat bilo prirodno bilo ivf.
Pa moram vidjeti kolko dugo. Al svakako kad ćemo moć pokušavat ćemo prirodno, a za ivf ćemo onda vidjet.
Hvala cure na savjetima oko dodataka i vitamina. 😊
Ne znam ni sama kaj ću…puno je to novaca kad se sve zbroji, a upitno dal pomaže al opet bolje se osjećaš kad nešto poduzimaš.
Za sada uzimam matičnu imam od prije 1 i 1/2 i mislim još kupit taj Q10 od solgara kaj ste pisale i folnu neku.
Imam onu mutaciju MTHFR pa trebam pit drugačiju folnu?
Ima Solgar isto takvu? Znate kak se zove?
Bila sam još na ljeto kupila gynositol al nisam ga baš pila i jako mi je skup tak da ga neću nastavit uzimat.
Ostalo mi skoro pola kutije pa ak netko hoće dam mu ga, u Zg sam. Mogu i poštom poslati.
Onaj iherb kaj spominjete mene strah naručiti od tam nekaj pa ću morat plaćati više u apoteci. 🙈
Uglavnom odlučila sam se za kombinaciju Q10 Solgar, folna ta za mutaciju i matična mliječ.
Pa će nadam se stanice bit bolje 🤞
I to mi je preveć tableta uz terapiju za štitnjaču, tablete za alergiju i probiotike koje svaki dan pijem.
Brijem da će i meni trebat ona neka kutija za lijekove kaj je netko pisao da je kupio. 😂
Meto kako si ti? 😊 Kada je punkcija? Oprosti ako si već pisala al puno je cura teško mi je sve zapamtiti.
Ja sam pila sad prije ovog postupka matičnu i mislim da mi je pomogla u kvaliteti js obzirom da imam dvije smrzlice a u prvom nisam imala.. Tak da mislim da jedino matična pomaže a ovo sve drugo nisam sigurna...odmori sad pa lagano u produkciju😊 daj Bože da bude prirodno i da bude sve ok 🤗
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure ja jucer zavrsila na hitnoj zbog migrenei vrtoglavice, opet mi je palo zeljezo. Sad sam dobila da napravim pretrage vezano uz zeljezo. I cekam nalaz od stitnjace i antitijela. U cet idem na folikulometriju i na dogovor za fet.
O Bože mili koliko ti je željezo i ja ti imam taj problem, a znaš da je moguć i spontani zbog željeza 😥meni su zalihe i oni kaj vežu željezo su koma.. Ovaj tjedan idem kontrolirati da vidim gdje sam i inače pijem kendural C i on je ok ali čim stigne menga kod mene je kaos.. Kako si danas
Zna li netko zasto preko hzzo-a ne primaju u stimulaciju ako je povisen FSH, nego ga spustaju pa tek onda stimulacija, dok privatnicima taj poviseni FSH ne smeta, cak mi se cini da se ni ne obaziru njega?
Cure koje ste sutra na punkciji, zelim vam puno kvalitetnih stanica
nymeria - Solgar ti ima tu aktivnu folnu, kod njih se zove metafolin. To je zapravo metil-tetrahidro-folat. Tablete 400 mikrograma, ja imam tu njihovu
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Zna li netko zasto preko hzzo-a ne primaju u stimulaciju ako je povisen FSH, nego ga spustaju pa tek onda stimulacija, dok privatnicima taj poviseni FSH ne smeta, cak mi se cini da se ni ne obaziru njega?
Meni se čini da privatnicima ništa ne smeta... 🤦♂️
Meni se čini da privatnicima ništa ne smeta… 🤦♂️
A bas me zanima cemu on smeta kad ovi prvi ne primaju u stimulaciju dok se ne spusti, jer valjda necem smeta?
Pink, znas li ti mozda?
Meni se čini da privatnicima ništa ne smeta… 🤦♂️
A bas me zanima cemu on smeta kad ovi prvi ne primaju u stimulaciju dok se ne spusti, jer valjda necem smeta?
Pink, znas li ti mozda?
A gle, cim je visi FSH, manja je sansa za uspjeh. Pretpostavljam da drzavni na taj nacin pokusavaju selekcionirati slucajeve i sparati, buduci da mjesecno imaju odredenu svotu love koju mogu potrositi, pa daju vjerojatno prednost onima kojima je vjerojatnije da postupak uspije. Dok je privatnicima svejedno jer im platis u svakom slucaju.
Mislim, ne znam za 100%, ali to mi zvuci najvjerojatnije
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pozdrav! Nova sam.na ovom forumu. U postupku sam u Petrovoj. Zanima me kakav je postupak kod aspiracije folikula. Mooolim vas recite mi da se dobje opca anestezija 😰😰😰😰
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Cure pozdrav jel mi možete reći koliko se čeka rješenje s hzzo? unaprijed hvala!!
Misliš za postupak vani? Mi smo čekali samo dva tjedna za Belgiju.
Da na to mislim, i kako to funkcionira u Belgiji kako se zove klinika?
Sortiraj odgovore
Najstariji