Koagulaciju sam napravila, povisen mi je samo taj ACPR.
Kod mpo idem sredinom 2.mj sa svim nalazima pa cu vidjeti sta ce reci. Prvo moram obaviti endokrinologa i ponoviti bris na ureaplazmu. Iz 5 postupka sam imala 4 transfera i ostalo nam je 2 smrzlica, nakon zadnjeg neuspjelog me poslala na pretrage za stitnjacu, torch, trombofiliju, koagulaciju i antifosfilipidna antitijela. Ispostavilo se da mi je stitnjca u komi, tsh 48, rekla mi je da obavim endokrinologa i sredinom 2.mj dodjem sa svim nalazima kod nje na konzultacije o daljnjem lijecenju.
Koagulaciju sam napravila, povisen mi je samo taj ACPR.
Kod mpo idem sredinom 2.mj sa svim nalazima pa cu vidjeti sta ce reci. Prvo moram obaviti endokrinologa i ponoviti bris na ureaplazmu. Iz 5 postupka sam imala 4 transfera i ostalo nam je 2 smrzlica, nakon zadnjeg neuspjelog me poslala na pretrage za stitnjacu, torch, trombofiliju, koagulaciju i antifosfilipidna antitijela. Ispostavilo se da mi je stitnjca u komi, tsh 48, rekla mi je da obavim endokrinologa i sredinom 2.mj dodjem sa svim nalazima kod nje na konzultacije o daljnjem lijecenju.
Ja sam nakon 3 neuspjesnog transfera dobila recept za fragmin.. Ja sam Pai i mthfr heterozigot...
Jeste se vi odlucili za dalje? Jel imaju jos neke pretrage koje bi mogla napraviti da vide zbog cega dolazi do spontanih ili si vecinu toga napravila?
Jeste se vi odlucili za dalje? Jel imaju jos neke pretrage koje bi mogla napraviti da vide zbog cega dolazi do spontanih ili si vecinu toga napravila?
Pisala, sam ranije, sve pretrage smo manje vise obavili nemam sta vise ni za vaditi pun mi je fascikl papira. Godinu dana sam samo vadila i vadila krv i isla na razne pretrage nista nisu nasli...
Koma 😕 zao mi je, nadam se da ce se ipak jednom zvijezde posloziti i da cete ipak docekati svoju srecu kad se odlucite za dalje.
Drage ženice, znate li je li moguće prirodno zanijeti odmah u prvom ciklusu nakon stimulacije i neuspjelog IVFa? Znam da se ciklus nakon toga produži, nekad nema ni ovulacije, ali danas mi je 39dc i napravila sam test i pozitivan je!! Ne usudim se nadati, pomozite do ponedjeljka kad mogu kod ginekologa..
Marta ako zelis smrsati ja Sam radila dijetu prije icsi I Evo primilo se, ne mogu reci da je zbog toga Ali vrijedi pokusati, sa 90 kg Sam Sisla na 79 kg za mjesec I po dana
Sunshine I samo sanja hvala vam na podrsci I ja se nadam ozdravljenju, pored svih simptoma jos Sam I gluhava 😭😢
Ma to će proći sa lijekovima, tako je to sa upalama..
I ja sam na dijeti.. Kad sam krenula na mpo bila sam 91 kg, u 7 mjesecu sam krenula na dijetu, izbacila slatko i ugljikohidrate, u 11 mjesecu me vagao 78 kg sam imala tad.. Onda me vagao sad u 1 mj 80 kg, rekao da je to ok jer sam malo popustila zbog blagdana, sad sam se vratila na strogu dijetu i u četvrtak sam imala 77.. Sad je je rekao da gladujem 16 sati (računa se i dok spavam ponoći) i u tom vremenu smijem samo piti vodu.. U ponedeljak idem na folikulumetriju i vaganje..nadam se da će bit barem 2 kg manje... Rekao mi je "nisi ti debela, ali si na granici zbog indexa tj mase" za IVF mora biti ispod 30 a moj je 29.
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Drage ženice, znate li je li moguće prirodno zanijeti odmah u prvom ciklusu nakon stimulacije i neuspjelog IVFa? Znam da se ciklus nakon toga produži, nekad nema ni ovulacije, ali danas mi je 39dc i napravila sam test i pozitivan je!! Ne usudim se nadati, pomozite do ponedjeljka kad mogu kod ginekologa..
Mozes ostati trudna odmah u prvom ciklusu, cak sam citala da se povecava vjerojatnost... ako je test pozitivan... odi u pon ginekologu da potvrdi ... i nadam se da je to to ❤️
Mozes ostati trudna odmah u prvom ciklusu, cak sam citala da se povecava vjerojatnost… ako je test pozitivan… odi u pon ginekologu da potvrdi … i nadam se da je to to ❤️
Hvala puno.. 💞 Prelijepo mi je da bi bilo istinito pa sam puna sumnji..
MalaMartina
I meni veceras stoperica u devet
U ponedjeljak punkcija
Strah me svega uf
Sortiraj odgovore
Najstariji