Neznam jel tko od vas bio na VV, al zanima me kakva je politika kad izvade jajne stanice dali mozes preko telefona saznati jel se oplodilo ili moram gore doci? Posto sam 200km od Zagreba.
Ja kad sam isla nije se zvalo vec ti na dan punkcije kazu ovisno o broju dobivenih stanica kad da dodjes na transfer.. Ja imam skoro 300km i 2 puta smo morali doc treci dan pa nam rekli da dodjemo peti dan eto. Katastrofa
Joj cure moje pa to je grozno sa svih strana nas samo ugnjetavaju 😒
Da,nazalost! Danas sam isla kod svog soc.ginekologa i jedva dobila bolovanje…prvo je rekao kako on nista ne zna o MPO,a drugo trazio me nalaz,kao na oanovu cega da mi da bolovanje,a ja od ovig friškog potupka jos uvijek nemam nalaz kad sam dosad samo na folikulometrije isla,nalaz dobijem poslje punkcije…i ugl..jedva on meni to da,i jos mi stavi šifru AO, To je obicno bolovanje,a zadnji put kad sam bila u ppatupku bio mi je drugi soc.ginekolog on bez problema dao bolovanje i stavio šifru GO, znaci s place mi bilo nesto jako malo skinuto…ugl…danas sam ludaaaa 🙈🙈🙈🙈
To me tako ljuti kao da nije dovoljno što si u tome svemu 😥, mislim da ti šifra nema veze sa isplatom plaće za taj dio se ne brini. Drž se i misli na sebe i da sve bude uredu. 🤗
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Neznam jel tko od vas bio na VV, al zanima me kakva je politika kad izvade jajne stanice dali mozes preko telefona saznati jel se oplodilo ili moram gore doci? Posto sam 200km od Zagreba.
Ja kad sam isla nije se zvalo vec ti na dan punkcije kazu ovisno o broju dobivenih stanica kad da dodjes na transfer.. Ja imam skoro 300km i 2 puta smo morali doc treci dan pa nam rekli da dodjemo peti dan eto. Katastrofa
Da,nazalost! Danas sam isla kod svog soc.ginekologa i jedva dobila bolovanje…prvo je rekao kako on nista ne zna o MPO,a drugo trazio me nalaz,kao na oanovu cega da mi da bolovanje,a ja od ovig friškog potupka jos uvijek nemam nalaz kad sam dosad samo na folikulometrije isla,nalaz dobijem poslje punkcije…i ugl..jedva on meni to da,i jos mi stavi šifru AO, To je obicno bolovanje,a zadnji put kad sam bila u ppatupku bio mi je drugi soc.ginekolog on bez problema dao bolovanje i stavio šifru GO, znaci s place mi bilo nesto jako malo skinuto…ugl…danas sam ludaaaa 🙈🙈🙈🙈
To me tako ljuti kao da nije dovoljno što si u tome svemu 😥, mislim da ti šifra nema veze sa isplatom plaće za taj dio se ne brini. Drž se i misli na sebe i da sve bude uredu. 🤗
Hvala Marta! I ja tebi zelim svu sreću svijeta! Danas me cijeli dan probada dole u jajnicima,a na gacicama onako sluz kao bjelanjak,sad me muci da mi folikuli nece puknut prije punkcije,neznam koliko je to moguce??
Bez obzira koliko dobijes js dolazis treci dan opet na VV,obavis razg s biologicom i tamo ti kazu jel imas et ili opet dolazis peti dan..Uglavnom nista telefonski moras osobno sa suprugom doci...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Hvala Marta! I ja tebi zelim svu sreću svijeta! Danas me cijeli dan probada dole u jajnicima,a na gacicama onako sluz kao bjelanjak,sad me muci da mi folikuli nece puknut prije punkcije,neznam koliko je to moguce??
Ja sam uvijek imala tu sluz...al nisu mi folikuli hvala bogu nikad pukli prije punkcije,bio prirodni postupak a stimulirani...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Ja sam uvijek imala tu sluz…al nisu mi folikuli hvala bogu nikad pukli prije punkcije,bio prirodni postupak a stimulirani…
I ja sam imala tu sluz ne brini bit će sve uredu i kod tebe i to probadanje je normalno :-)
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Mala_martina1990, bit ce to sve ok ovaj put, nisam nikad cula da su nekome puknuli folikuli u stimuliranon a i tesko da ti se opet moze desit sto i prvi put. Prvi pit je najgore jer ne znaju kako funkcionoramo, na sto reagiramo na sto ne, sigurno su sad nesto promijenili i bit ce to ok ovaj put.
Meto, ima li kod tebe sta nova, znas li kad je punkcija?
Ovo sa dolazenjem da bi ti samo rekli kad je transfer je uzas, lakse je da su ljudi 3 dana u neznanju i da se voze po 300km da bi saznali ima li uopce transfera nego da im se sestra javi na telefon i kaze to dan iza punkcije.
A ovo sa bolovanjem, i meni se cini da mi je u zadnjem postupku manje skinilo s place za 5 dana bolovanja koje mi je dao ginekolog bas za postupak nego sad za ovaj 1 dan kojeg mi je dao dr.opce prakse jer nije radio ginekolog
Mala_martina1990, bit ce to sve ok ovaj put, nisam nikad cula da su nekome puknuli folikuli u stimuliranon a i tesko da ti se opet moze desit sto i prvi put. Prvi pit je najgore jer ne znaju kako funkcionoramo, na sto reagiramo na sto ne, sigurno su sad nesto promijenili i bit ce to ok ovaj put.
Meto, ima li kod tebe sta nova, znas li kad je punkcija?
Ovo sa dolazenjem da bi ti samo rekli kad je transfer je uzas, lakse je da su ljudi 3 dana u neznanju i da se voze po 300km da bi saznali ima li uopce transfera nego da im se sestra javi na telefon i kaze to dan iza punkcije.
A ovo sa bolovanjem, i meni se cini da mi je u zadnjem postupku manje skinilo s place za 5 dana bolovanja koje mi je dao ginekolog bas za postupak nego sad za ovaj 1 dan kojeg mi je dao dr.opce prakse jer nije radio ginekolog
Hvala Bozma,sad si me malo smirila..❤
Ja imam AMH 8,8 i od bemfole i menoputa dobila cini mi se 14 stanica, mislim da je 12 bilo dobrih, a oplodilo se 8, na kraju je jedna doala do blastociste. A ona jedna se nije primila. I dobila sam blagi hiper, a dr mi je rekla da se toga ne moram bojati jer imam nizak AMH. Ni sama nije vjerovala sta se dogodilo. Ja ne zna kako na Sv Duhu nema razgovora s biologom. To mi je bas glupo
Evo cure da se i ja malo javim…ovih dana samo listam forume,citam,tražim,ne znam ni ja sta vise trazim…🤣 ugl. U postupku sam na VV danas 10dc, od 3dc sam na menopuru i Centrotidu,stanje nije bas nesto previse bajno,hormoni mi stalno niski,na desnom jajniku imam 4 folikula na lijevom nijedan zasad,mislim ima ih al su mali…sutra opet gore,u ponedjeljak doktorica planira punkciju…Iza sebe imam 2 inseminacije i 1IVF, u kojem nije bilo nijedne dobivene stanice…uh…luda sam ovih dana,svim curama u postupku zelim puuuuno srece!!❤❤
Da, to je baš čudno da sa toliko AMH dobiješ malo stanica.. A šta kažu doktori na to, zašto je tak9?
Nitko nista,zadnji put poslje punkcije kad sam pitala zasto nijedna stanica doktorica mi rekla kao vjerovatno anovulaciski ciklus…i sad nakon 7mjeseci kad sam dosla ta ista doktorica kad je vidla papire ne moze se nacudit kako nijedna stanica nije dobivena…🙈🙈🙈🙈
Eh, i oni jednom kažu jedno, drugi put drugo..
Nadam se da će ovaj put biti bolje, i da će dobiti barem jednu koja će biti dobitna. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji