Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kiki989
    14. Prosinac 2019. 19:08

Nadalica

Dobro jutro, 10 dt, rezultat testa https://ibb.co/pJFMZ8t

Citam zaostatke, cestitaaam! ❤️😍☺️

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

• avama
    14. Prosinac 2019. 19:37

Inspiracija cestitam i zelim ti srecu! 
    A meni je dr rekla kao u postupcima se ne mogu podijeliti na dva (naravno nisam to uzela za ozbiljno, jer sam cula puno puta da se podijeli).  I upravo zato je mene strah vracat po 2.

A da li mozda netko zna da li se u bolnicama, npr sv.duh moze trazitu smrzavanje jednog u slamcicu. (Kao sto sam vec pisala kad sam ja pitala onda mi je receno da je to skupo.) 
    Sad mene zanima da li je to moguce i da li se to moze platiti? 
    Ok sad imam jednog smrzlica , ali ako budem morala ici pomovno na stimulacijune znam da li bi opet tu isla.

• Inspiracija
    14. Prosinac 2019. 19:44

Rose1 hvala ti na podršci. 
    Avama očito da se može podijeliti na dva, ili su zabunom umjesto 2 blastociste stavili više. 😔  Jako jako rijetko se to dogodi tako da mislim da sam ja ta koju je potrefilo ove godine. Ja se nadam da će ti uskoro upaliti, a ako ne idi kod privatnika koji transferira 1. čisto da budeš mirna.

• Gelica
    14. Prosinac 2019. 20:00

avama

A meni je dr rekla kao u postupcima se ne mogu podijeliti na dva (naravno nisam to uzela za ozbiljno, jer sam cula puno puta da se podijeli). I upravo zato je mene strah vracat po 2.

A da li mozda netko zna da li se u bolnicama, npr sv.duh moze trazitu smrzavanje jednog u slamcicu. (Kao sto sam vec pisala kad sam ja pitala onda mi je receno da je to skupo.)
    Ok sad imam jednog smrzlica , ali ako budem morala ici pomovno na stimulacijune znam da li bi opet tu isla.

Koja ti je to doktorica rekla da se u postupcima ne moze podijeliti?? Pa naravno da može, a ako se radi icsi postotak je malo veći nego inače. Ali svejedno je to jako rijetko, ali ipak se desi. 

vuky
    14. Prosinac 2019. 20:01

Gelice ja sam bas ok, poslozila sam se i prihvatila i mogucnost zivota bez djece... neka bude kako mora biti... pokusati cemo u prvom mjesecu opet... u Cito... a dogovoriti cu pregled kod dr. Vrčića pa onda preko hzzo u Petrovu ....  svakako do tad necu samo o tome misliti... kako sam zadnjih 6mj... je to nije zivot...

14. Prosinac 2019. 20:30

Cure koje ste bile u Cita, koga od njih troje doktora bi preporucile i imaju li embryoglue?

Lemon
    14. Prosinac 2019. 20:37

Cure evo i mene opet, tko me se sjeća a nažalost vidim da vas ima. Malo sam bolje, iako ima dana da sam u takvoj depresiji da ne znam kud sa sobom. Do nedavno nisam nikud ni išla jer samo gutam da ne plačem i nije mi se dalo a sad već moram jer kako ću na poslu. Nalaze čekamo, još ništa ne znamo i tako još mjesec dana, teško mi je kad ne mogu razmišljati o budućnosti kakvoj god. Iako ne razmišljam o novim pokušajima trenutno jer me ovo dotuklo. Sve se više privikavam na činjenicu da ćemo možda mi biti oni koji nikad ne uspiju. Znam da je grozno kad vam ne uspije nakon toliko postupaka ali to što ja ostanem trudna isto je kao i da ne mogu osim što boli užasno poslije svakog gubitka. Snage ću negdje naći ako mi netko kaže što da radimo, Belgiju sam sama iskopala ali eto ni to nije pomoglo, nema garancije, a samo nam je svima cilj dobiti zdravo dijete i ne mogu vjerovati što moramo proći. Zanima me jel još netko razmišlja na način da su svi neuspjesi neki znak da treba odustati i da nas netko čuva od nečeg goreg? Ne izlazi mi to iz glave i jako se bojim što ako forsiramo a nebi trebali

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

14. Prosinac 2019. 20:58

joj Lemon, i ja koja sam puno manje toga prosla nego ti razmisljam o tome. Prije par godina mi nisu bile jasne žene koje imaju iza sebe stotine postupaka i život im se sveo samo na to, a sad sam i ja takva a krenula sam u to samo eto da pokusam jos i to da mi jednog dana ne bude krivo jer nismo sve pokusali... I svaki put kažem još ovaj put i gotovo, neću više, nema smisla i godine su tu i onda nakon par dana vec razmisljam kako se pokrpat s financijama i gdje u novi postupak.  Baš to što se ti pitaš se i ja pitam ovih dana jer mi se pred svaki postupak desi nesto ili vise toga sto ga odgodi na par mjeseci...možda se to sve s razlogom događa

14. Prosinac 2019. 21:01

avama

A meni je dr rekla kao u postupcima se ne mogu podijeliti na dva (naravno nisam to uzela za ozbiljno, jer sam cula puno puta da se podijeli). I upravo zato je mene strah vracat po 2.

U svakoj bolnici bi se TREBALO dati na izbor paru zele li ili ne vratiti 2. Oni mogu nesto predložiti no ne i inzistirati. I moje 2 poznanice su Isle u petrovu u obje ih se pitalo koliko zele i ne to se nista ne placa! Placa se samo kod privatnika slamka u bolnicama NE! 

JECIKA
    14. Prosinac 2019. 21:02

Lemon ja mislim da meni i mom muzu nije sudjeno da ostanemo zajedno jer se previse volimo.. Mene nije strah nemanja djece vec toga da cu njega izgubiti. Jer ja znam sebe.. Ja cu ga ostaviti da ne dijelimo zajedno moju muku jer on ima toliko kvalitetan materijal (u svakom smislu ) da ce sa zdravom zenom odmah imati uspijeh.  Moji roditelji vec imaju petoro unucadi. Njegovi nijedno. Vjerovatno je negdje tamo drugacije zaspisano za mene.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.