Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    14. Prosinac 2019. 09:27

Sunshine25 da i sutra folikulometrija. Ako se ta tri izvuku do 17 18 za stopericu. vjerovatno ce onda ici ivf. Al steta :/ znam da imam jedan jajnik. Ali kad s femarom dobijem 2 folikula. Sad sam mislila da ce ici glatko s ovim dozama enolve menopura. Iako nema pravila - moze biti i jedna ali vrijedna. Samo psihicki bi bolje podnjeli veci broj. I vece su sanse.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

sunshine25
    14. Prosinac 2019. 09:31

Hannica0

Sunshine25da i sutra folikulometrija. Ako se ta tri izvuku do 17 18 za stopericu. vjerovatno ce onda ici ivf. Al steta :/ znam da imam jedan jajnik. Ali kad s femarom dobijem 2 folikula. Sad sam mislila da ce ici glatko s ovim dozama enolve menopura. Iako nema pravila - moze biti i jedna ali vrijedna. Samo psihicki bi bolje podnjeli veci broj. I vece su sanse.

Ma znam, sve mi je jasno. Baš kako kažeš nema pravila. Ja sam imala 5 blastica pa ništa, a ima X žena koje su dobile 1 js i eto, trudne. Nemoj se sekirati unaprijed, znam da je teško, ali korak po korak i bit će bebač 💚

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Hannica0 👧
    14. Prosinac 2019. 09:35

A jel netko zna ako rasti ovako sporo, jel to u startu znaci da nisu bas najkvalitetnije ili nema pravila? 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

JECIKA
    14. Prosinac 2019. 09:52

Hannicao ja ne bih pristala na inseminaciju (ako sam dobro shvatila) . Kad vec si krenula u postupak sa stimulacijama odradi do kraja vto.  Meni je Dr otpisao svaki manji od 15 a isto su sporo rasli. Samo su dva bila preko 20 na dan punkcije. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    14. Prosinac 2019. 09:53

I sada i mene interesuje da li je sporiji rast znak nekvaliteta

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Hannica0 👧
    14. Prosinac 2019. 09:58

Budvanka  meni rastu po 1 mm na dan. Otprilike. Kazem danas mi je 11dc i onak dva kom od 14 nesto i jedan 15 nesto. Bas idu pomalo ... kroz tri dana bi trebala stoperica biti. Mislim da ce se ta tri izvuci. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

14. Prosinac 2019. 10:18

Hanicao. Kad su ti inace ovulacije? Ako inace imas kasnje ovulacije pvo bi moglo bit ok.
    Ja inace imam ovulacije 12 dan i folikuli mi brzo rastu i do 10 dana su preko 20mm i estradiol visok pa na kraju budu nezrele stanice pa ih sad drze koji dan duze do punkcije i budu ok.
    Nije mi jasno zasto doktor vec odustaje, pa bilo je cura koje su imale punkcije i 17.dan i kasnije i sigurno onda nisu na 10-ti imale folikule od 18mm

Hannica0 👧
    14. Prosinac 2019. 10:33

Moj ciklus je 28 dana. I 14 dan je O.  Ma nije da odustaje al je kao razocaran. A meni na isto dodje njegovo razocarenje kao startni neuspjeh. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta...
    14. Prosinac 2019. 11:13

Hannica0

Moj ciklus je 28 dana. I 14 dan je O. Ma nije da odustaje al je kao razocaran. A meni na isto dodje njegovo razocarenje kao startni neuspjeh.

Gdje si u postupku, koji ti je dan protokola, i moji sporije rastu a dr kaže da su ok 3 su vodeća jedan je mrvicu napredniji. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Hannica0 👧
    14. Prosinac 2019. 11:26

Marta...

Hannica0

Moj ciklus je 28 dana. I 14 dan je O. Ma nije da odustaje al je kao razocaran. A meni na isto dodje njegovo razocarenje kao startni neuspjeh.

Gdje si u postupku, koji ti je dan protokola, i moji sporije rastu a dr kaže da su ok 3 su vodeća jedan je mrvicu napredniji.

Ivf poliklinika. 11dc je danas.. Krenula sam a elonvom 2dc. Zatim od 6dc menopur 75 i od 7dc 150 menopur.  Danasih eto imam 3. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.