Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Inspiracija
    14. Prosinac 2019. 14:45

Bok cure, željela bih podijeliti s vama moje iskustvo. Prvi IVF Petrova, trojčeki. Blastocista jedna se podijelila, a i druga se oplodila. Imam 37 godina. U apsolutnom sam šoku i iskreno očajna. Jako rizična trudnoća, bebice se rađaju puno prerano itd itd. Žao mi je što nisam išla privatno gdje stavljaju 1 blastocistu. Da li ste čuli za sličan primjer i kakav je bio ishod? Hvala... 

PinkFairydust
    14. Prosinac 2019. 14:52

Inspiracija

Bok cure, željela bih podijeliti s vama moje iskustvo. Prvi IVF Petrova, trojčeki. Blastocista jedna se podijelila, a i druga se oplodila. Imam 37 godina. U apsolutnom sam šoku i iskreno očajna. Jako rizična trudnoća, bebice se rađaju puno prerano itd itd. Žao mi je što nisam išla privatno gdje stavljaju 1 blastocistu. Da li ste čuli za sličan primjer i kakav je bio ishod? Hvala…

Uvijek su viseplodne trudnoce rizicnije, al nije to vise ko nekad. Slusat doktore i bit ce sve ok. Znam da je shock, kako ne, al nema razloga za ocajavanje. Ako i budu malci trebali koji tjedan inkubatora, nije kraj svijeta. Ja sam bas neki dan gledala na neonatologiji neko dijete rodeno sa 700g, sad je skroz okej, ko zmaj:) Tako da samo hrabro, bude okej <3

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Rose1
    14. Prosinac 2019. 15:05

Inspiracija

Bok cure, željela bih podijeliti s vama moje iskustvo. Prvi IVF Petrova, trojčeki. Blastocista jedna se podijelila, a i druga se oplodila. Imam 37 godina. U apsolutnom sam šoku i iskreno očajna. Jako rizična trudnoća, bebice se rađaju puno prerano itd itd. Žao mi je što nisam išla privatno gdje stavljaju 1 blastocistu. Da li ste čuli za sličan primjer i kakav je bio ishod? Hvala…

Nemoj se sekirati unaprijed...da, rizicno je, ali ima puno lijepih prica. Ja sam isla u Ri i meni nisu htjeli prebaciti 2. U Ri im to nije bas praksa,a i sitnije sam grade i zbog godina...tako da to nema veze s drzavnim bolnicama. Ja vidim da bas kod privatnika cesto vracaju 2. Koliko si trudna?

💙

Rose1
    14. Prosinac 2019. 15:06

Znam puno cura s blizicima i sve ok pa ce biti i s trojcekima😉

💙

• Gelica
    14. Prosinac 2019. 15:17

Inspiracija

Vjerujem da si u strahu, ali evo kao što su ti cure već rekle, nije to baš tako kao što je nekad bilo. I ja imam prijateljicu koja je u ivf dobila blizance, izgurala do termina i sve prošlo super. I još jedna prijateljica također. Obje su tvojih godina. Eto Pinkfairydust radi u bolnici pa je stručnija i zna kako to ide. Ne brini, doktori sve to drže pod kontrolom, i vjerujem a će sve biti super i da ćeš uživati sa svojim trojcekima.  

• Inspiracija
    14. Prosinac 2019. 16:05

Hvala vam od srca na podršci. Mislim da će trebati još vremena proći dok mi ne sjedne situacija. Ne mogu si zamisliti porodiljni s troje male bebice , ni s jednim nemam iskustva. Izgleda da je jako malo trojčeka,ali eto mene se to dogodilo. Radja ih se oko 8 godišnje u cijeloj Hrvatskoj. Sad sam 6/7 tjedan trudnoće.

JECIKA
    14. Prosinac 2019. 16:14

Inspiracija ti si srecna zena.. Samo se cuvaj i ne sjekira.. I UZIVAJ 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Inspiracija
    14. Prosinac 2019. 16:20

Hvala ti Budvanka! Svu sreću ti želim da brzo dobiješ bebicu.

Rose1
    14. Prosinac 2019. 17:06

Inspiracija

Hvala vam od srca na podršci. Mislim da će trebati još vremena proći dok mi ne sjedne situacija. Ne mogu si zamisliti porodiljni s troje male bebice , ni s jednim nemam iskustva. Izgleda da je jako malo trojčeka,ali eto mene se to dogodilo. Radja ih se oko 8 godišnje u cijeloj Hrvatskoj. Sad sam 6/7 tjedan trudnoće.

Draga, budi sretna, ja sam oduvijek htjela blizance i nadala se njima...bit ce to sve super

💙

Marta...
    14. Prosinac 2019. 17:37

Hannica0

Marta...

Hannica0

Moj ciklus je 28 dana. I 14 dan je O. Ma nije da odustaje al je kao razocaran. A meni na isto dodje njegovo razocarenje kao startni neuspjeh.

Gdje si u postupku, koji ti je dan protokola, i moji sporije rastu a dr kaže da su ok 3 su vodeća jedan je mrvicu napredniji.

Ivf poliklinika. 11dc je danas.. Krenula sam a elonvom 2dc. Zatim od 6dc menopur 75 i od 7dc 150 menopur. Danasih eto imam 3.

Inamo sličnu terapiju kod mene isto elnova menopur 15 bočica krenuli po 3 pa na kraju 4 i orgalutran.
    Jedi zadovoljna sa  ivf klinikom kod koga si dr, kako je tamo općenito ako može info i koje su im cijene. Kad ti je planirana aspiracija i koliko imaš godina, možda se budemo i patile meni u pon. A te tri su dovoljne samo da budu zdrave i da stigne beba. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.