Cure citam vase strahove za muzeve. Strasno. Ja u toj svoj nesreci mislim da je jedina "sreca" sto imamo problem jedno i drugo pa ne mozemo duboko u sebi kriviti jedan drugog za neuspjeh. S druge strane to nam umanjuje sanse za uspjeh. Sad imamo jedno drugo. Al uzasno me strah neuspjeha i da ostanemo sami. Ja sam jedinica i uvjek sam htjela barem 2 djece a mozda necu imati ni jedno. Bojim se opce reci mm da nocu dok ne mogu spavati molim boga da ako ostanemo sami mene uzme prvu jer bez njega jednog dana nebih mogla podnijeti svu tu bijedu i jad.
I meni se ovakve misli motaju po glavi,on je puno jači i staloženiji od mene što se tiče prihvaćanja nekih stvari, ja sam sad toliko bila izvan sebe kad smo ostali bez bebe da ne znam kako bih živjela bez njega.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure, ne trebamo traziti krivca u sebi…. nije ni jedna od nas kriva ni za što… može biti sve ok kod oboje i jednostavno se još nije dogodilo/poklopilo… ne stavljajte još dodatni pritisak na sebe… iako kužim, i sama sam u svom ludilu rekla muzu da nade drugu! I realno, mozda bi oboje sa drugim partnerima bez bada ostvarili trudnoću, ali ja zelim sa njim bebu, ne samo jer želim dijete… pa razmisljam da je tako i kod njega… Biti ce, doci ce i nasa sreca u vidu bebice, samo nama evo trnovitiji put…
Btw. Mi smo pokrili Ovulaciju, ako cu vjerovati pik-u, malo je kasnija bila, sto mislite da koristim progesteron? ostalo mi od postupka?
I ja sam tako pokrila ovulaciju i meni je bila malo kasnije...nekako smo slicno bile u proslom postupku. I ja koristim ostatke progesterona ali stavim samo navecer, ne moze skodit. I npr.ovaj ciklus nemam problem sa niskom temperaturom nakon ovulacije. Jesi ti mjerila bazalnu?
Bozma, mozda onda budem i ja tako... meni je pik bio u cetvrtak navecer pa prepostavljam da mi je O bila u petak, od jucer su pocele biti cice osjetljive...temperatura nije niska kao podlje transfera, ali tek je 2 dpo... Jesmo, da... mislim da si ti nekako thedan prije mene bila... znaci moguce da je O kasnijezbog ivf? i ja cu onda stavljati utrogestan, tako navecer.... ako nista, koza mi bude super od prog🤣
Lemon to su acibadem bolnice, ima ih puno. Javi se nasem predstavniku i on to sreduje. Bilo je mjesta u acibadem fuyla u istanbulu pa su tamo poslani. Imas i prevoditelja i sve je top. Uguglaj, ima i na netu
💙
Lemonto su acibadem bolnice, ima ih puno. Javi se nasem predstavniku i on to sreduje. Bilo je mjesta u acibadem fuyla u istanbulu pa su tamo poslani. Imas i prevoditelja i sve je top. Uguglaj, ima i na netu
Hvala, kad dobijemo nalaze poslat ću im da vidim njihovo mišljenje i mogućnosti.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon ja mislim da meni i mom muzu nije sudjeno da ostanemo zajedno jer se previse volimo.. Mene nije strah nemanja djece vec toga da cu njega izgubiti. Jer ja znam sebe.. Ja cu ga ostaviti da ne dijelimo zajedno moju muku jer on ima toliko kvalitetan materijal (u svakom smislu) da ce sa zdravom zenom odmah imati uspijeh. Moji roditelji vec imaju petoro unucadi. Njegovi nijedno. Vjerovatno je negdje tamo drugacije zaspisano za mene..
Tako i ja, identično… volimo se najviše na svijetu i sad nakon ovog zadnjeg neuspjeha pitala sam ga šta ako uopće ne uspijemo, nikad? A on kaže da hoćemo, i on u to vjeruje i ne želi niti razmišljati o neuspjehu. On je mladi od mene i ima super materijal ( kako ti kažeš u svakom smislu) i sa nekom drugom bi odmah dobio dijete, i to sam mu i rekla kroz suze, uglavnom naljutio se što to govorim i rekao da ne moze uopće vjerovati da to govorim. Ja znam da on neće otići, ali bojim se sebe da to ne napravim.. jer on bi bio najbolji tata na svijetu, ja želim da on to doživi.Gelice ja drzim palceve da to dozivite zajedno :) najgore sto nema nacina da se izborimo sa negativnim mislima i bojim se da to utice i na sami postupak. Ako je neko nasao nacin kako da suzbijemo ovo negativno - nek prijavi :)
Hvala ti draga Budvanka, i ja to isto želim vama i svim curama tu na forumu. 😘🥰🤰
Lemonto su acibadem bolnice, ima ih puno. Javi se nasem predstavniku i on to sreduje. Bilo je mjesta u acibadem fuyla u istanbulu pa su tamo poslani. Imas i prevoditelja i sve je top. Uguglaj, ima i na netu
Hvala, kad dobijemo nalaze poslat ću im da vidim njihovo mišljenje i mogućnosti.
Da, poznanica ih jako hvali, kaze da mi na takav tretman nismo navikli, a hvale bome i po internetu. Ko ima mogucnosti, vrijedi pokusati. Sretnooo
💙
Hvala vam curke, I Nemojte razmisljat tako negativno. Nama su nakon 3 godine pokusaja rekli da nikada necemo imati zajednicko dijete, vec da trazimo donora I da je to nasa jedina Sansa. Muz ima azoo I klinefelderov sindrom. Evo ja trudna sa Nase dvije mrvice. Nista nije nemoguce, sve dodje, samo neke od nas moraju duze cekati
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Malo sam sad kopala cjenike klinika i vidim da samo ova moja ima opciju ili stimulirani ili prirodni, nista izmedju, Cito uz to ima i polustimulirani, a neki imaju cijene po broju stanica.
Šta bi značio polustimulirani? Kako oni odluče do koliko ljekova je polustimulirani, gdje je granica?
Drage moje, vidim ima puno novih cura, nisam se dugo javljala, neke me se i sjecaju, Grizli, Nikita.. Grizli posebno mi je drago zbog tebe sto si ostvarila trudnocu,vidim i curka je bravoo👼❤️
Lemon strasno je ovo sto ti se dogodilo,, izdrzi i budi jaka.. 😘
Mi smo ovu godinu pauzirali jer sam imala vanmatericnu trudnocu u 1mj.u području carskog reza odlucili smo probati u polikliniku Skvorc, prije smo bili na Vv. Treba nam promjena i drugo misljenje, idemo na konzultacije u 1mj.a cemo vidjeti sto ce nam reci, pusa svima i zelim da, se sve ostvarite kao majke❤️😘☺️
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji