Gelica kako si? Ne dolazim punona forum jer sam bas sva bila u ovome... ali povremeno citam... bas ste puno
natipkale
Bozma zelim da pasic brzo bude ok ... sami šokovi...
kako si ti?
ike nisam dugo nista procitala od tebe, ti si u 1 ili 2.mj za postupak?
sunshine ti si u iscekicanju? Kada je beta? izvini ako sam pobrkala....
Hanica ja sam imala 8 folikula u blagoj stimulaciji, ali samo 2js, mozda ce tvojih 3 biti sve dobitne... to je sve takva lutrija... pokusaj se ne zivcirati oko stvari na koje ne mozes utjecati... znam znam, lako reci... tesko postici... ali pokusaj... lakse je ❤️💗💕
Nadalica čestitam... napokon plusic neki ❤️❤️❤️ neka si otvorila sezonu i da dalje sve ide školski🤞🏻 nisam popratila da li jos netko ima novi plusic?!
Vuky, kad ces ti u sljedeci postupak? Ti si bila u CITO, jesi zadovoljna? Ja se mislim da malo promijenim kad i ako skupim lovu za jos jedan, a nemam bas tu izbora. Ili Cito ili u ZG pa probat preko uputnice ali onda dok platim put i smjestaj i nekoga da mi pricuva bestije dodjem na isto.
Bozma neke prevelike komunikacine sa dr u Cito ( bar kod mene) nije bilo... ne objasnjava nista puno, što je meni pasalo, mislila sam da necu kod njih ponovo, ali kad sam popricala sa frendicama koje prolaze ili su prosle slicno, dosla sam do zakljucka, da je manje vise svuda ista stvar i da je dobro bar 2x u istoj klinici probati.. Inace bi mogla sa ovim ciklusom, ali pasti ce mi bas izmedu Bozica i Nove, pa cemo u 1.mj... lovila sam O lh trakicana pa smo pokusali sad prirodno! Želim malo uzivati za praznike, pa onda u akciju! Ja sam bila uvjerrna da cemo mi odmah uspjeti i da ce biti blizanci tako da... sad sam se opustila, ne mogu tu nista promjeniti... kad i ako beba odluci doci nama, doci ce... nece silom... ☺️ ali trebalo mi je da to osvjestim... jer ne zelim biti toliko tuzna....
Hannicao bas je bzv sto se tako od starta Dr postavio. Jesu ti pojacali dozu? Meni je bila slicna situacija ali ja me bih na tvom mjestu pristala na inseminaciju. Vjerovatnoca je mnogo manja i plus imas rizik od vanmatericne. S obzirom na trenutnu velicinu mislim da ces imati dobre velicine za tri dana. Samo ne daj da te Dr oneraspolozi nego razmisljaj pozitivno
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Jutros isla opet. Jedan je na 15.8 jedan na 14.3 i 14.4
Doktor kaze da bi isao na inseminaciju ako ostanu dva. veceras krece i orgalutran. :/
Zašto na inseminaciju? Pa tek tu su šanse minimalne? Toliko para, pa na kraju na inseminaciju?
Hvala na savjetima. Poslusat cu vas ;)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Pinkfairydust, tak ja sebe tješim 😂
Bozma, ajme, i ja tek sad vidim za psa.. a zlato malo, nek se brzo oporavi 💚
Gelice, da, baš sam htjela reći da ide icsi svakako, da su kod škvorca išli tako, sigurno bi bio bolji rezultat. Onda na bildanje jaja, imat ćeš najjača!! 😁😁
Blacky, ma kakvi, nema testova 😁 a bogme ni simptoma 😂
Hannnica, kakav vam je spermio? Ako je ok, bolje na insemenaciju, pa ako bude neuspješno, mijenjati protokol. Gdje si ti u postupku?
Nadalice, ajme ženo, pa tebi je sigurno beta već ogromna 😁😁 čestitam!! 💚
Sunshine Da, u Škvorcu ne mogu oprostiti tih 19 j.s. I oni idu raditi samo ivf na svima, a prvi put u postupku i još s mojim godinama! Trebala je pola pola probat, što inače recimo u Mariboru uvijek rade 30:70 icsi /ivf kad ima više stanica.
A zašto kažeš da je bolje inseminaciju raditi kod Hannice ako su spermici ok? Zar nije veća šansa ako idu na ivf?
Vuky dobro sam, hvala :) Još jedan minus, ali evo u planovima i pripremama za sljedeći pokušaj. :) 😘
A ti, šta je kod tebe? :)
Sunshine meni ovo tvoje bez simptoma zvuči super!! 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji