Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    13. Prosinac 2019. 20:48

Da sreća pa si bila doma. Ja nisam 3 sata bila doma, a prije nego sam otišla dala joj jest. Kad sam se vratila vise nije bilo pomoći, uginula je za pola sata. Ajme i sad mi se place kad se sjetim. Zato sad nema trčanja dok fino ne podrignu. Pogotovo bernardinka i ovčar. 
    Marta neke pasmine bas imaju vece predispozicije za to, tako da ako vidiš da tvom to ne smeta, samo nek nastavi trčkarat i veselit se... al prvo podriganac 😁😉

13. Prosinac 2019. 20:50

Marta...

Bozma

Blacky89, hvala. Je, sad je dobro…upravo ga doveli doma. Izvadili su mu slazenu i dio zeluca je bio odumro, valjda ce bit OK. Sreca da sam bila doma, inace pazimo na to da nema aktivnosti nakon jela, a desilo se ujutro, bez ikakve aktivnosti.

Joj sad čitam 😢😢jel ok, a kaj mu se desilo točno, moje čudo malo grickalice kao i većinu fine hrane samo guta 🙈 i leti ko mali lujo 🙈 dođemo iz šetnje on malo malo pa izgreban.

Ove torzije zeluca se desavaju velikim psima....nemas brige. I ja imam i jos jednog malog kojem je 14 godina, koliko je kutija tampona pojeo, plastike, ručnika....i nikad mu nista, sta stariji to ludji.
    Kaze muz nakon njih dva i šokova ovaj tjedan nama će dijete bit pizdarija za odgajat 😂.

• Gelica
    13. Prosinac 2019. 21:27

Marta sretno u nedjelju! :) Da, i meni je sjeo, i opet cu kod njega. Zvala sam ga, pa smo porazgovarali. :) 
    Sunshine ma krivo sam napisala, mislila sam FSH. Ne pijem ništa za štitnjaču niti sam pila ikad, samo je došlo na svoje kad sam prestala one vitamine uzimat. 
    225j Puregona sam dobivala kod Skvorca. Radili su Ivf na svih 12 stanica. A na zaleđenim j.s. icsi. Sad kod Podobnika su radili icsi, rekao biolog da on preferira i inače icsi, a i zbog mojih godina da bi radje  icsi u slučaju da je ovojnica j.s. malo tvrđa. 

Marta...
    13. Prosinac 2019. 21:46

Bozma

Marta...

Bozma

Blacky89, hvala. Je, sad je dobro…upravo ga doveli doma. Izvadili su mu slazenu i dio zeluca je bio odumro, valjda ce bit OK. Sreca da sam bila doma, inace pazimo na to da nema aktivnosti nakon jela, a desilo se ujutro, bez ikakve aktivnosti.

Joj sad čitam 😢😢jel ok, a kaj mu se desilo točno, moje čudo malo grickalice kao i većinu fine hrane samo guta 🙈 i leti ko mali lujo 🙈 dođemo iz šetnje on malo malo pa izgreban.

Ove torzije zeluca se desavaju velikim psima….nemas brige. I ja imam i jos jednog malog kojem je 14 godina, koliko je kutija tampona pojeo, plastike, ručnika….i nikad mu nista, sta stariji to ludji.
    Kaze muz nakon njih dva i šokova ovaj tjedan nama će dijete bit pizdarija za odgajat 😂.

Dobar je muž 😂😂😂,nije moj baš mali  pas australski govedar je ima 20kg i 2 godine ☀ moje.
    Kaže moj muž da mu se nekad čini da volim više 🐶 nego njega 😂🙈. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    13. Prosinac 2019. 21:47

Gelica

Martasretno u nedjelju! :) Da, i meni je sjeo, i opet cu kod njega. Zvala sam ga, pa smo porazgovarali. :)
    Sunshinema krivo sam napisala, mislila sam FSH. Ne pijem ništa za štitnjaču niti sam pila ikad, samo je došlo na svoje kad sam prestala one vitamine uzimat.
    225j Puregona sam dobivala kod Skvorca. Radili su Ivf na svih 12 stanica. A na zaleđenim j.s. icsi. Sad kod Podobnika su radili icsi, rekao biolog da on preferira i inače icsi, a i zbog mojih godina da bi radje icsi u slučaju da je ovojnica j.s. malo tvrđa.

Hvala ti puno 😘, evo me na wc strah od ispita je jači od svih laksativa 🙈🙄

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Hannica0 👧
    13. Prosinac 2019. 21:52

Gelica rekao je da kupim jos menopura. 8kom vise sam uzela.  Pa ce do nednprobat napumpat to jos. Sutra valjda krece i orgulatran. Nije zadovoljan jer je ocekivao puno bolju stimulaciju i razvoj situacije.  No dobro.
    Bozma  da vidim da ima i manjih.od 11. Al njih je otpisao malte ne. Jer stoje valjda. Ne mrdaju ni vamo ni tamo. :/

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Gelica
    13. Prosinac 2019. 21:58

Hannica0

Gelica rekao je da kupim jos menopura. 8kom vise sam uzela. Pa ce do nednprobat napumpat to jos. Sutra valjda krece i orgulatran. Nije zadovoljan jer je ocekivao puno bolju stimulaciju i razvoj situacije. No dobro.
    Bozmada vidim da ima i manjih.od 11. Al njih je otpisao malte ne. Jer stoje valjda. Ne mrdaju ni vamo ni tamo. :/

Možda ti menopur ne odgovara pa je zato slabiji odgovor. Ja sam bolje reagirala na Puregon nego na Menopur,  tako da ćemo u sljedeći opet sa Puregonom

Hannica0 👧
    13. Prosinac 2019. 22:03

Kazem ti da sam s femarom od 100kn imala isto kao sad s ovim cudesima od 6000kn. To mi bas nekak razocaravajuce

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Gelica
    13. Prosinac 2019. 22:33

Hannica0

Kazem ti da sam s femarom od 100kn imala isto kao sad s ovim cudesima od 6000kn. To mi bas nekak razocaravajuce

Pa i je razočarenje, razlika u cijeni ogromna, a dodjes skoro na isto sa j.s. Ajde neka se iz ovih sad j.s. desi trudnoća, pa će imat smisla sve. :) 

• Gelica
    13. Prosinac 2019. 22:35

Bozma, joj tako brzinski čitam danas sve na forumu i stignem mali pisat tek sad skuzila za psa, joj jadnica mali.. Nadam se da će sve biti ok i da će se oporaviti. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.