Sunshine Da, pričala sam sa doktorom da vidim šta on planira za dalje, rekao je da bi on uveo TSH bez tabletica, znači Puregon +Orgalutran, kao u prvoj stimulaciji ( kod Skvorca) ali manje doze, od 125 Puregona jer kaže da nema smisla veće doze kod mene obzirom na godine. Kaže da mogu ako sam spremna psihički odmah u prvom mjesecu ponovo, jer su doze bile minimalne hormona i da ne treba čekat. Ali ja sam pitala šta misli da pijem m.mlijec i koenzim q10 za j.s. Kaže odlično! A za DHEA dodatke kaže da kod mene to ne bi nešto promijenilo jer mi ipak amh nije toliko nizak. A ja sam baš bila nabrijana na DHEA. I sad šta? Uglavnom dogovorili da se javim kad odradim kuru bildanja j.s. . Tako da u 3 mjesecu planiram ponovo.
Kod škvorca si 250 iu puregona primala jel? Stvarno dobro pamtim, ali ne mogu se sjetiti koliko si tad puregona uzimala 😂 ne kontam ovo za tsh. Ti piješ euthyrox sad? Znam da ti je ono bio nizak, tog se sjećam. Ma uzimaj ti i dhea, ne može odmoći. Daj si pročitaj malo i o shatavari.
Pinkfairydust, ženo, glavu gore i ajmo!! Šta misliš kak će ti bit u postupku? Još nakrcana hormonima. Kamo sreće da uspije od prve, ali ako ne uspije, prva beta je najgora. Druge sve su: meeeh, bit će bolje 😂 zato, sad se priberi, napravite još jedan spermio (sumnjam da je azoo) i idemo. Žena si, možeš sve 💪💪 p.s. ja bih sad ubila za malo tog kupinovog..... 😍
Marijaiva, i meni čudno kak unaprijed planiraju transfer, a još se ne zna ni koliko je oplođenih, a ni koliko je js. Bezveze od klinike
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
E da Gelice, jel su ti kod škvorca radili icsi prvo? Ili su samo na zaleđenim js? Jel sad kod Alebića bio ivf ili icsi?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Evo i mene nakon nekolilo dana, jednostavno sam si uzela vremena da se psihicki pripremim za punkciju. Punkciju imala danas prije podne, proslo sve dobro i ja sam zacudo bila skroz opustena. Izvadili su mi cak 15 folikula! Sutra zovemo da vidimo kakva je situacija s oplodnjom. Embriotransfer u ponedjeljak. Osjecam se dobro, nema bolova samo neki pritisak u jajnicima.
Gelice zao mi je, glavu gore i u nove pobjede!
Veliki pozdrav svima i svima puno srece! 😉
Super superrr... drzim fige da ih se sto vise oplodiii, jel u svakom bila js?
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
@sunshine25 - fakat si sunshine :D <3 hvala ti <3
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
E sutra cu znati tek jel u svakom bila jajna stanica. Mi radimo ICSI, prvi put, u Njemackoj. Nama je doktorica preporucila s obzirom da sam ja mlada i zdrava da je bolje 3.dan embriotransfer nego blastice pa smo tako i odlucili. A ako bude za smrznuti, smrzavamo! Nadam se nadalje dobrim vijestima 😊
Sunshine Da, pričala sam sa doktorom da vidim šta on planira za dalje, rekao je da bi on uveo TSH bez tabletica, znači Puregon +Orgalutran, kao u prvoj stimulaciji ( kod Skvorca) ali manje doze, od 125 Puregona jer kaže da nema smisla veće doze kod mene obzirom na godine. Kaže da mogu ako sam spremna psihički odmah u prvom mjesecu ponovo, jer su doze bile minimalne hormona i da ne treba čekat. Ali ja sam pitala šta misli da pijem m.mlijec i koenzim q10 za j.s. Kaže odlično! A za DHEA dodatke kaže da kod mene to ne bi nešto promijenilo jer mi ipak amh nije toliko nizak. A ja sam baš bila nabrijana na DHEA. I sad šta? Uglavnom dogovorili da se javim kad odradim kuru bildanja j.s. . Tako da u 3 mjesecu planiram ponovo.
Draga ovo je sve super da imaš plan za dalje 😀a što se tiče dr Alebića on je nešto najdivnije što mi se desilo u ovim MPO vodama 😂 meni je on baš sjeo na prvo baš je stručan i duhovit...a ja sam stvarno šmizla i čim legnen na onu stolicu sva se pokočim, on ima toliko strpljenja i vremena čekati da se ja "pripremim" 🙈i toliko je duhovit baš se trudi olakšati. Baš sam danas rekla muž ako ne uspije sad da idem i dalje kod njega stvarno je genijalan žene su puno gore barem moje iskustvo na pregledima, 🙄. Ti si ga zvala danas ili mailom ste se čuli. Ju u nedjelju na a spiraciju a sutra ispit 🙈bi ne stignem misliti o tom i to mi je ok 😳. Ali ako padnem ispit i beta bude 0 u Siječnju će mi trebati četa p sg ihologa 😂😂😂.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Lala aaa bas si srce ❤️
Sunshine nisam shvatila, znaci uspjela si odoljeti testu ili nisi? 🤪 ja svog jos uvijek obilazim 😂
Bozma ja ti imam PTSP od torzije želuca. Prije 6 godina mi je bernardinka uginula od nje... tako da jos dan danas svaki put kad mi psi jedu ja cekam da podrignu 🙈 jel tvoj peso sad dobro? Inače teška operacija... saljem mu zagrljaje 🤗😍
Blacky89, hvala. Je, sad je dobro...upravo ga doveli doma. Izvadili su mu slazenu i dio zeluca je bio odumro, valjda ce bit OK. Sreca da sam bila doma, inace pazimo na to da nema aktivnosti nakon jela, a desilo se ujutro, bez ikakve aktivnosti.
Blacky89, hvala. Je, sad je dobro…upravo ga doveli doma. Izvadili su mu slazenu i dio zeluca je bio odumro, valjda ce bit OK. Sreca da sam bila doma, inace pazimo na to da nema aktivnosti nakon jela, a desilo se ujutro, bez ikakve aktivnosti.
Joj sad čitam 😢😢jel ok, a kaj mu se desilo točno, moje čudo malo grickalice kao i većinu fine hrane samo guta 🙈 i leti ko mali lujo 🙈 dođemo iz šetnje on malo malo pa izgreban.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji