Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711

Broj poruka: 415

Prijavi adminu

isabelagregorijan

medo2711

isabelagregorijan

Cure, jel ima nacin da razaznam dal me bole jajnici il mjehur, znam da je smijesno pitanje, al sad sam se uplasila da nemam upalu mjehura. Boli me nisko u trbuhu, i sad ne znam dal je to jos od punkcije il kaj, dok piskim me zaboli kad pustim mlaz, al ne pece tijekom i to. Nemrem skuzit kaj me boli 😅
    Ja ti imala ceste upale dok nisam rijesila to,vise te boli gore sredina nize o pupka.Tako bar mene bolilo,i kad ides na wc uzasno pece i boli.Ako ti je tamna mokraca moguce.Imas u ljekarni kupiti trakice da vidis jel upala.
    A onda nije to. Mene boli dolje skroz, al nemrem skuzit jel sredina il strane. Mokraca mi normalna, ma valjda sam umislila, al svejedno cu rec muzu da mi kupi trakice onda, za svaki slucaj

Onda nije to,jel bi umirala i peklo bi te jako...za svaki slucaj si popi caj od brusnice preventivo 🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Lucy_

Broj poruka: 80

Prijavi adminu

isabelagregorijan

Lucielle

isabelagregorijan,nemaš baš nekog pozitivnog iskustva sv. Duhom?
    Pitam jer sam ja tamo, al još sam "nova" u ovom..
    Pa evo, ja zbilja nemam. Tam su me tretirali kó da sam nebitna, mlada sam kaj ja ocu kao. Kod koje si dr? One njihóve tablice tam, koje nitko nemre procitat, pet zena odjednom u sobi za folikulometriju, kaj god pitas ne dobis odgovor, na tel ih nemres dobit, ak ti o padne na vikend jao si ga tebi, dodes tam, stoperica vec istekla, ja znala cekat od 8 ujutro do 1 popodne, ma meni je bilo strasno. Al ne mora bit da je tako i drugima.

Vodim se kod dr. Turudić al često je i dr. Tikvica mjenja. Ono, s jednom obaviš razgovor, druga odrađiva.. I tako, šibnu ti terapiju, po nekoj pretpostavci, kao ne može odnemoć.. Zbog toga svega se preispitivam, al dobro, tek drugi transfer odrađivam pa dam im još priliku.. 

Iskra💞

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Kengurica

Iskra Vrcic je to isto mojoj frendici napravio i fakat je iz prvog ivf ostala trudna. Nitko joj nije planirao vadiri jajovode, ali on je.
    Znas sta ja nisam sigurna, jel 3,3 malo nizak secer za nakon 120 minuta. Pokusavam izguglat, al nisam nasla. Cini se da ne smije ispod 3 biti. Al to ce ti on pogledati i znati.

Kengurica ja nisam iskreno ni guglala jer vridnije i točnije mi je Vaše mišljenje i komentar nego od googla💪😉,da vidit ćemo što kaže prof.Vrčić.
    A baš  mogu reći da se dosta posvetio meni kad sam bila na konz.i ulio mi toliku dozu povijerenja da samo idem dalje i slijedim ono što je rekao,čak mi je dr.Matas( koji mi je radio prvu laparo i jedini je u Zadarskoj bolnici za humanu),kad sam išla na pregled rekao da se čuo s prof.Vrčićem što me još i više razveselilo i ulilo mi veliku nadu da će sve to biti pozitivno.

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Boa35

Broj poruka: 1537

Prijavi adminu

Grizli

Kengu jep cesce su kao rana krvarenja koja nemaju veze sa uspjehom trudnoce al je nesto bolji rezultat zivorodjene djece bar sam ja tako nasla u istraživanjima. Al da je prakticno bogami jeste. I nemoj nas napustat dobro dodju savjeti uspjesnica.
    Umut jesi bila u stimulaciji ovaj ciklus? Zao mi je da je minus. A za fetove imamo skoro sve tu iskustva. Pa pitaj sto te zanima?
    Medo joooj bas mi je krivo!
    Hani da uzbuđenje ja sam skroz high… Jos mi ovih dana preostaje samo neke feste i druzenja.
    Pocela ja danas sa decortinom pa da cujem curke koje su najcesce nuspojave i kad ste ga pile?

Ja sam pila decortin u svakom postupku i nisam imala uopće nikavih nuspojava..mada ni danas ne znam točno čemu on služi.. 

Broj poruka: 858

Prijavi adminu

Kod mene u obitelji nekoliko jednojajčanih i dvojajcani blizanaca, s muževe strane brat jednojajcane samo mi nista , ne znam jel bi se smijala ili plakala 😂😂
    Cure koji razlog može biti blago povišenog AMH , a nisu policistični jajnici u pitanju?!

isabelagregorijan

Broj poruka: 690

Prijavi adminu

Lucielle

isabelagregorijan

Lucielle

isabelagregorijan,nemaš baš nekog pozitivnog iskustva sv. Duhom?
    Pitam jer sam ja tamo, al još sam "nova" u ovom..
    Pa evo, ja zbilja nemam. Tam su me tretirali kó da sam nebitna, mlada sam kaj ja ocu kao. Kod koje si dr? One njihóve tablice tam, koje nitko nemre procitat, pet zena odjednom u sobi za folikulometriju, kaj god pitas ne dobis odgovor, na tel ih nemres dobit, ak ti o padne na vikend jao si ga tebi, dodes tam, stoperica vec istekla, ja znala cekat od 8 ujutro do 1 popodne, ma meni je bilo strasno. Al ne mora bit da je tako i drugima.
    Upravo se tako osjećam, nebitna. Mlada sam, kao ima vremena. 😤
    Vodim se kod dr. Turudić al često je i dr. Tikvica mjenja. Ono, s jednom obaviš razgovor, druga odrađiva.. I tako, šibnu ti terapiju, po nekoj pretpostavci, kao ne može odnemoć.. Zbog toga svega se preispitivam, al dobro, tek drugi transfer odrađivam pa dam im još priliku..

E i ja sam kod nje bila, i ne zelim se uopce prisjecat. Nadjm se da ce ti uspjeti! Al ak se odlucis maknut, svakako preporucam skvorca, ja jedino njemu vjerujem i tam se ósjecam bas onak dobro!

[/url

isabelagregorijan

Broj poruka: 690

Prijavi adminu

Karla89

Grizli

Kengu jep cesce su kao rana krvarenja koja nemaju veze sa uspjehom trudnoce al je nesto bolji rezultat zivorodjene djece bar sam ja tako nasla u istraživanjima. Al da je prakticno bogami jeste. I nemoj nas napustat dobro dodju savjeti uspjesnica.
    Umut jesi bila u stimulaciji ovaj ciklus? Zao mi je da je minus. A za fetove imamo skoro sve tu iskustva. Pa pitaj sto te zanima?
    Medo joooj bas mi je krivo!
    Hani da uzbuđenje ja sam skroz high… Jos mi ovih dana preostaje samo neke feste i druzenja.
    Pocela ja danas sa decortinom pa da cujem curke koje su najcesce nuspojave i kad ste ga pile?
    Ja sam pila decortin u svakom postupku i nisam imala uopće nikavih nuspojava..mada ni danas ne znam točno čemu on služi..

Koliko ja znam, sluzi za smanjivanje imuniteta da tijelo nebi odbacilo zametak, tak nesto

[/url

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Karla decortin je inace kortikosteriod koji sluzi u lijecenju autoimumih bolesti, bronhialne astme, nekakvih jakih alergijskih reakcija... U ivf ih se korstiti da bi se zeni doslovno oslabio imuno odgovor tijela na embij jer nase tijelo u pocetku signalizira embij kao nametnika i zato kod nekih dolazi do odbacivanja ploda ili nemogucnosti implantacije. Time se pokusava zapravo povecat tijelu prag tolerancije na sve nepoznate organizme pa samim time postajemo sklonije upalama, bakterijama, virusima i sl al postoji sansa i nasim embicima. 

Nasty

Broj poruka: 1791

Prijavi adminu

medo2711

Cure da se javim,nista nisu nasli jajnih stanica.Druge kozutacije ima 4.6.Nadam se boljem sljedeci put.Ovo me slomilo da nema bas nista.😪😪😪😪😪

Ajme Medo baš tražim, kopam da pročitam ššto se desilo. Žao mi je draga, drži se! Isplači se izbacintugu i onda za koji dan opet u borbu. Molim te probaj sa shatavarijem i aswaghandom sad dok si u pauzi, meni je to moja ayuravedska terapeutkinja preporučila za reproduktivni sustav i hormonalni balans. Znaš da mi je bio koma. 

Ig

Broj poruka: 57

Prijavi adminu

Hani

Medo, stvarno mi je žao. Jesu li zakasnili s punkcijom? Što kažu?
    Ema1987, blastice? Navijamo za twinse Kako su embriji bili ocijenjeni?
    Grizli i Sunshine, osjeti se vaše uzbuđenjebit će tu pozitive (na testu)
    Kate, posudim ti ja svog donatorapa ćemo trgovat ako su ti dobra jaja, jedno meni, jedno tebi
    Kengurice, ja zaboravim da si ti trudna koliko si nenametljiva, a uvijek si tu sa savjetima. Hvala ti. Kako se ti osjećaš? Baš čitam postove od prije dvije godine kad su tjerane trudnice s foruma jer su se previše raspričale o mučninamaNisi se valjda prepala?Ne boj se, ja ti grizem samo u pms-u

Haha ja sam jedna od tih koja je bila potjerana i to bas od Kengurice😀😀ali sve ok,nista ne zamjeram😊😊

..Žena sam, Mogu sve..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.