Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 1379

Prijavi adminu

umut

Grizli

Kengu jep cesce su kao rana krvarenja koja nemaju veze sa uspjehom trudnoce al je nesto bolji rezultat zivorodjene djece bar sam ja tako nasla u istraživanjima. Al da je prakticno bogami jeste. I nemoj nas napustat dobro dodju savjeti uspjesnica.
    Umut jesi bila u stimulaciji ovaj ciklus? Zao mi je da je minus. A za fetove imamo skoro sve tu iskustva. Pa pitaj sto te zanima?
    Medo joooj bas mi je krivo!
    Hani da uzbuđenje ja sam skroz high… Jos mi ovih dana preostaje samo neke feste i druzenja.
    Pocela ja danas sa decortinom pa da cujem curke koje su najcesce nuspojave i kad ste ga pile?
    Jesam, kratki protokol. Bar mislim po brzini samog postupka🤭
    Malo me strah da nakon odmrzavanja ne bude embrion dobar, da li se desavalo nekoj od vas ne daj Boze?😔

Ja sam to prvi fet pitala biologica i ona mi je rekla da su to jako rijetki slucajevi, a ako i budu znaci da embrij nikako ne bi ni do trudnoce doveo..
    Ja sam imala do sad 10 odmrznutih blastica i sve su se nastavile lijepo dijeliti nakon odmrzavanja a tako vjerujem i u ove 2 u skrinji🤩🤩

Prijavi adminu

Hani

Marija iva, ma to će biti dobitna kombinacija, NAPOKON!
    Što se iskustva s fetom tiče, htjela sam reći da bih rado to probala, pošto nisam došla ni do blastice još. Prije ulaska u mpo, ja sam uzimala zdravo za gotovo: ok, dobit ću desetak embrija, znači bar nekoliko smrzlića, to je još nekoliko šansi iz jednog postupka, aaahaaaa, ne ide po planu, dječica su zimogrozna na mamu, koje smrzavanje

Joj dao Bog vise.. Svima nama
    Hehe tako sam i ja mislila, kad ono prvi stimulirani hladan tus.. Brdo stanica a samo 2 embrija, smrzlica nista.. No kasnije su valjda shvatili sto kod mene treba pa eto dolazimo do blastica no za sad ne i one prave.. Nadam se da je u skrinji🙄😂

• Kengurica

Broj poruka: 2472

Prijavi adminu

Hani pa sad tek vidim simboliku mog nadimka, a zapravo forum se zvao klokanica pa ja to prebacila na srpski i nazvala se Kengurica. A kad ono sad mi ti rasvijetlis da sam si bas simbolicno ime dala. How odd :o
    Kao da citam o sebi. Moj amh bio u startu 32, imala 35 godina i puno antralaca i nakon savjetovanja sa socijalnom radnicom na Vuku ja dosla doma s dilemom kako cu ja sve te smrzlice ostaviti u bolnici (jer ce ih biti čudo cijelo, a ja odmah zatrudniti). Kad ono hladan tus. Nikad nista za smrznuti, jedva i za transfer, al eto jedan mali prasac odlucio da on zeli postati zivot i hvala mu. 
    Marijaiva ma s ovim arsenalom ima da nam budes uskoro i ti klokanica ;)

• Hani

Broj poruka: 888

Prijavi adminu

Škrinja s blagom 
    Što se reagiranja na terapiju tiče, ja sam ovaj put triput povraćala. Nadam se da će biti nešto simptoma i na kraju mjeseca

• Umut

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Eto kod mene od 9 js, 3 blastice, jedna vracena, neuspjeli et, 2 su u posebnim slamicama, sto znaci jos 2 pokusaja🤭

👱‍♀️37 amh 0.76,IR
    👨32 oligoasthenozoospermija
    2018 pocetak ivf, 1et;
    2019 1fet ❌
    2019 prirodna trudnoca ✔imamo curicu🙏🤲
    2023 u postupku ivf za 2gu bebicu

Prijavi adminu

Kengurica

Hani pa sad tek vidim simboliku mog nadimka, a zapravo forum se zvao klokanica pa ja to prebacila na srpski i nazvala se Kengurica. A kad ono sad mi ti rasvijetlis da sam si bas simbolicno ime dala. How odd :o
    Kao da citam o sebi. Moj amh bio u startu 32, imala 35 godina i puno antralaca i nakon savjetovanja sa socijalnom radnicom na Vuku ja dosla doma s dilemom kako cu ja sve te smrzlice ostaviti u bolnici (jer ce ih biti čudo cijelo, a ja odmah zatrudniti). Kad ono hladan tus. Nikad nista za smrznuti, jedva i za transfer, al eto jedan mali prasac odlucio da on zeli postati zivot i hvala mu.
    Marijaiva ma s ovim arsenalom ima da nam budes uskoro i ti klokanica ;)

A zamisli i  mene, 31 god. Amh 25 muzev spg super.. Na ultrazvuku brdooo folikulaaa, 14 stanica, sve kao super zrele... Dodjem ja 3 dan ono sam 2 ostale nist za zamznut🙄🙄🙄.. A ja vec mislila ok blizanci ce bit u meni (jer sam ja uvijek 2 vracala) pa Sta cu onda s ostalim embriji a a nist ici cemo i po njih za 2 godine a ono ajmeee🙄😂😂😂... 

• Nika5555

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

Evo i mene krecemo u prirodni,danas 5 dan ciklusa,doktor odradio schratching,u pon folikolumetrija,ima ih dosta,najveci se vec izdvaja tak da eto,ne dajem neke sanse za prirodnjak al mozda Bog da srece 🙏

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermiaPokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Hani

Broj poruka: 888

Prijavi adminu

Kengu, mali prasac i to u tobolcu! Već vidim krizu identitetanaoružaj se živcima
    Umut, di si u postupku?
    Nika5555, zašto ne uspjeh iz prirodnog? Jesi li na klomifenu?
    Ima li još koja "obični" ivf ovaj mjesec? Kao da su sve curke ili u fetu ili u prirodnom?

• Medo2711

Broj poruka: 415

Prijavi adminu

Hvala cure na podrski.Nisu nista rekli osim da nista nema.Ja mislim da je ovo sve bilo zbrda dola.Ja i dragi isplakali i idemo dalje u pobjede.Necemo pasti...izborit cemo se.ne uspijem sve citati malo sam izvan sebe i jos dijeluje malo narkoza.🙄😪...svima drzim fige.Ima koja koji savjet sta ubaciti od vitamina za jajne stanice? Jedna dr rekla da nisam dobro reagirala na terapiju koju su mi dali ocito.Tijesim se sama sebe🤞

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Kengurica

Broj poruka: 2472

Prijavi adminu

marijaiva dobro je da se smijemo sad tome. Stvarno ti drzim ogrome fige da sad to bude to pa da sve to padne u neku proslost.
    Hani hahahahah jadno to moje dijete ;)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.