Hani pa sad tek vidim simboliku mog nadimka, a zapravo forum se zvao klokanica pa ja to prebacila na srpski i nazvala se Kengurica. A kad ono sad mi ti rasvijetlis da sam si bas simbolicno ime dala. How odd :o
Kao da citam o sebi. Moj amh bio u startu 32, imala 35 godina i puno antralaca i nakon savjetovanja sa socijalnom radnicom na Vuku ja dosla doma s dilemom kako cu ja sve te smrzlice ostaviti u bolnici (jer ce ih biti čudo cijelo, a ja odmah zatrudniti). Kad ono hladan tus. Nikad nista za smrznuti, jedva i za transfer, al eto jedan mali prasac odlucio da on zeli postati zivot i hvala mu.
Marijaiva ma s ovim arsenalom ima da nam budes uskoro i ti klokanica ;)

Škrinja s blagom
Što se reagiranja na terapiju tiče, ja sam ovaj put triput povraćala. Nadam se da će biti nešto simptoma i na kraju mjeseca
🙋♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
8./'25.- ⏳️
Eto kod mene od 9 js, 3 blastice, jedna vracena, neuspjeli et, 2 su u posebnim slamicama, sto znaci jos 2 pokusaja🤭
👱♀️37 amh 0.76,IR
👨32 oligoasthenozoospermija
2018 pocetak ivf, 1et;
2019 1fet ❌
2019 prirodna trudnoca ✔imamo curicu🙏🤲
2023 u postupku ivf za 2gu bebicu
Hani pa sad tek vidim simboliku mog nadimka, a zapravo forum se zvao klokanica pa ja to prebacila na srpski i nazvala se Kengurica. A kad ono sad mi ti rasvijetlis da sam si bas simbolicno ime dala. How odd :o
Kao da citam o sebi. Moj amh bio u startu 32, imala 35 godina i puno antralaca i nakon savjetovanja sa socijalnom radnicom na Vuku ja dosla doma s dilemom kako cu ja sve te smrzlice ostaviti u bolnici (jer ce ih biti čudo cijelo, a ja odmah zatrudniti). Kad ono hladan tus. Nikad nista za smrznuti, jedva i za transfer, al eto jedan mali prasac odlucio da on zeli postati zivot i hvala mu.
Marijaiva ma s ovim arsenalom ima da nam budes uskoro i ti klokanica ;)
A zamisli i mene, 31 god. Amh 25 muzev spg super.. Na ultrazvuku brdooo folikulaaa, 14 stanica, sve kao super zrele... Dodjem ja 3 dan ono sam 2 ostale nist za zamznut🙄🙄🙄.. A ja vec mislila ok blizanci ce bit u meni (jer sam ja uvijek 2 vracala) pa Sta cu onda s ostalim embriji a a nist ici cemo i po njih za 2 godine a ono ajmeee🙄😂😂😂...
Evo i mene krecemo u prirodni,danas 5 dan ciklusa,doktor odradio schratching,u pon folikolumetrija,ima ih dosta,najveci se vec izdvaja tak da eto,ne dajem neke sanse za prirodnjak al mozda Bog da srece 🙏
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Kengu, mali prasac i to u tobolcu! Već vidim krizu identiteta
naoružaj se živcima
Umut, di si u postupku?
Nika5555, zašto ne uspjeh iz prirodnog? Jesi li na klomifenu?
Ima li još koja "obični" ivf ovaj mjesec? Kao da su sve curke ili u fetu ili u prirodnom?
🙋♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
8./'25.- ⏳️
Hvala cure na podrski.Nisu nista rekli osim da nista nema.Ja mislim da je ovo sve bilo zbrda dola.Ja i dragi isplakali i idemo dalje u pobjede.Necemo pasti...izborit cemo se.ne uspijem sve citati malo sam izvan sebe i jos dijeluje malo narkoza.🙄😪...svima drzim fige.Ima koja koji savjet sta ubaciti od vitamina za jajne stanice? Jedna dr rekla da nisam dobro reagirala na terapiju koju su mi dali ocito.Tijesim se sama sebe🤞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
marijaiva dobro je da se smijemo sad tome. Stvarno ti drzim ogrome fige da sad to bude to pa da sve to padne u neku proslost.
Hani hahahahah jadno to moje dijete ;)

🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Kengu, mali prasaci to u tobolcu! Već vidim krizu identiteta
naoružaj se živcima
Umut, di si u postupku?
Nika5555, zašto ne uspjeh iz prirodnog? Jesi li na klomifenu?
Ima li još koja "obični" ivf ovaj mjesec? Kao da su sve curke ili u fetu ili u prirodnom?
Nisam na nicemu ovaj put 😂,doktor je rekao da zeli vidjet sta majka priroda kaze pa eto..
I sretno nam svima,bit ce cekanja betatovajtmj puno 🙏😘❤
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji