Kengu, mali prasaci to u tobolcu! Već vidim krizu identitetanaoružaj se živcimaUmut, di si u postupku?
Nika5555, zašto ne uspjeh iz prirodnog? Jesi li na klomifenu?
Ima li još koja "obični" ivf ovaj mjesec? Kao da su sve curke ili u fetu ili u prirodnom?
Nisam na nicemu ovaj put 😂,doktor je rekao da zeli vidjet sta majka priroda kaze pa eto..
I sretno nam svima,bit ce cekanja betatovajtmj puno 🙏😘❤
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermiaPokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
marijaiva dobro je da se smijemo sad tome. Stvarno ti drzim ogrome fige da sad to bude to pa da sve to padne u neku proslost.
Hanihahahahah jadno to moje dijete ;)
Mislim da nikad nist od ovog necu zaboraviti.. Toliko pamtim sve detalje od ono prije 4 godine.. No nema veze.. Samo da uspije nista meni nije zao jer znam da sam se borila i borim kao lavica da budem klokanica😂
Hvala ti😍🤩🤩
Hvala cure na podrski.Nisu nista rekli osim da nista nema.Ja mislim da je ovo sve bilo zbrda dola.Ja i dragi isplakali i idemo dalje u pobjede.Necemo pasti…izborit cemo se.ne uspijem sve citati malo sam izvan sebe i jos dijeluje malo narkoza.🙄😪…svima drzim fige.Ima koja koji savjet sta ubaciti od vitamina za jajne stanice? Jedna dr rekla da nisam dobro reagirala na terapiju koju su mi dali ocito.Tijesim se sama sebe🤞
Medo znam kako ti je. Stvarno te razumijem 😢
Isti slucaj pred par dana. Ni negativna beta me toliko ne ubije kako me ovo ubilo. Ja sam bila jos dva puta napomenula da mje prosla stimulacija dobra a svejedno mi dokt.mjenjala i onda rezultat nula. Na kraju kao nije ni bilo stanice tj drugim rijecima da kao i provjerena stimulacija nebi dala rezultat. Ma da.... Sad mi mozes rec svasta .., nisam ja gledala u mikroskop. Jos sam i ljuta i tuzna istovremeno. 🙁
Ja sam pila puno tog i rezultat je do sada uvijek bio dobar, a ovaj put nije. Tako da mislim da je zaista stimulacija sve zeznula.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Sunshine ma koji iduci put ovo ti je dobitan i to je to. Ne znam odakle si i kad trebas krenut sa terpaijom, al ako mislis da ce ti na fetu htjet mjenjat terapiju mogu ti ja poslat nekako crinone imam ih od prosli put pola kutije i danas dobila novu kutiju tako da imam viska.
Hani ima jos vremena da bude jos js na kraju ih moze biti i vise jer ne mogu vidjet sve na uzv a do srijede ima jos vremena da porastu. Sretno!
Marijaiva o đizs koliko toga ti imas sada! Nadam se da ce ovaj biti uspjesan postupak.
Sunshine ma koji iduci put ovo ti je dobitan i to je to. Ne znam odakle si i kad trebas krenut sa terpaijom, al ako mislis da ce ti na fetu htjet mjenjat terapiju mogu ti ja poslat nekako crinone imam ih od prosli put pola kutije i danas dobila novu kutiju tako da imam viska.
Hani ima jos vremena da bude jos js na kraju ih moze biti i vise jer ne mogu vidjet sve na uzv a do srijede ima jos vremena da porastu. Sretno!
Marijaiva o đizs koliko toga ti imas sada! Nadam se da ce ovaj biti uspjesan postupak.
Daaaa... Sve sto postoji su vec isprobali na meni..
Osim chirone gela eto to jos nisam😂
Pokrivena full🙄😁
Ninna pa nek ti bas majka priroda pomogne u prirodnjaku da uspije. Nista se ne smije odbaciti kao sansa za uspijeh.
Iskra na tvom mjestu bi uzimala vitamin d da ga podignem. Nizak vit d moze biti uzork ranih spontanih tako su meni rekli. A sto se godisnjeg doba tice imala bi ga vjeorjatno dovoljno samo od suncanja tek u 9 mj pa ako paniras tek onda u postupak cak ni ne moras uzimat nista samo dovoljno vremena provoditi vani.
Sortiraj odgovore
Najstariji