Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Iskra💞

Broj poruka: 283

Prijavi adminu
    Ženske moje evo mog nalaza za vit.D sam pretpostavila da će biti niži s obzirom na godišnje doba,tako mi je i rekao gin.da bi mi mogao biti niži.Ostalo mislim da je u redu što Vi kažete😊
    Ženske moje evo mog nalaza za vit.D sam pretpostavila da će biti niži s obzirom na godišnje doba,tako mi je i rekao gin.da bi mi mogao biti niži.Ostalo mislim da je u redu što Vi kažete😊

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• Nika5555

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

Hani

Kengu, mali prasaci to u tobolcu! Već vidim krizu identitetanaoružaj se živcimaUmut, di si u postupku?
    Nika5555, zašto ne uspjeh iz prirodnog? Jesi li na klomifenu?
    Ima li još koja "obični" ivf ovaj mjesec? Kao da su sve curke ili u fetu ili u prirodnom?

Nisam na nicemu ovaj put 😂,doktor je rekao da zeli vidjet sta majka priroda kaze pa eto..
    I sretno nam svima,bit ce cekanja betatovajtmj puno 🙏😘❤

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermiaPokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Umut

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Hani iz BiH sam, u jednoj privatnoj klinici. 

👱‍♀️37 amh 0.76,IR
    👨32 oligoasthenozoospermija
    2018 pocetak ivf, 1et;
    2019 1fet ❌
    2019 prirodna trudnoca ✔imamo curicu🙏🤲
    2023 u postupku ivf za 2gu bebicu

• Ema1987

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Hani, ja sam ti u običnom Ivf,   jučer imala transfer.. U kojoj si ti fazi? 

Broj poruka: 1379

Prijavi adminu

Kengurica

marijaiva dobro je da se smijemo sad tome. Stvarno ti drzim ogrome fige da sad to bude to pa da sve to padne u neku proslost.
    Hanihahahahah jadno to moje dijete ;)

Mislim da nikad nist od ovog necu zaboraviti.. Toliko pamtim sve detalje od ono prije 4 godine.. No nema veze.. Samo da uspije nista meni nije zao jer znam da sam se borila i borim kao lavica da budem klokanica😂
    Hvala ti😍🤩🤩

• Hani

Broj poruka: 888

Prijavi adminu

Ema1987

Hani, ja sam ti u običnom Ivf, jučer imala transfer.. U kojoj si ti fazi?

Ti si već čekalica, meni tek 8. dc. Isabella čeka hoće li biti transfera. Možda nas bude još.
    Iskra, zgodna i plodnamisliš li svejedno uzimati vit d?

• Nonina

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

medo2711

Hvala cure na podrski.Nisu nista rekli osim da nista nema.Ja mislim da je ovo sve bilo zbrda dola.Ja i dragi isplakali i idemo dalje u pobjede.Necemo pasti…izborit cemo se.ne uspijem sve citati malo sam izvan sebe i jos dijeluje malo narkoza.🙄😪…svima drzim fige.Ima koja koji savjet sta ubaciti od vitamina za jajne stanice? Jedna dr rekla da nisam dobro reagirala na terapiju koju su mi dali ocito.Tijesim se sama sebe🤞

Medo znam kako ti je. Stvarno te razumijem  😢
    Isti slucaj pred par dana. Ni negativna beta me toliko ne ubije kako me ovo ubilo. Ja sam bila jos dva puta napomenula da mje prosla stimulacija dobra a svejedno mi dokt.mjenjala i onda rezultat nula. Na kraju kao nije ni bilo stanice tj drugim rijecima da kao i  provjerena stimulacija nebi dala rezultat. Ma da.... Sad mi mozes rec svasta .., nisam ja gledala u mikroskop.  Jos sam i  ljuta i tuzna istovremeno. 🙁 
    Ja sam pila puno tog  i rezultat je do sada  uvijek bio dobar,  a ovaj put nije. Tako da mislim da je zaista stimulacija sve zeznula. 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Sunshine ma koji iduci put ovo ti je dobitan i to je to. Ne znam odakle si i kad trebas krenut sa terpaijom, al ako mislis da ce ti na fetu htjet mjenjat terapiju mogu ti ja poslat nekako crinone imam ih od prosli put pola kutije i danas dobila novu kutiju tako da imam viska.
    Hani ima jos vremena da bude jos js na kraju ih moze biti i vise jer ne mogu vidjet sve na uzv a do srijede ima jos vremena da porastu. Sretno!
    Marijaiva o đizs koliko toga ti imas sada! Nadam se da ce ovaj biti uspjesan postupak. 

Broj poruka: 1379

Prijavi adminu

Grizli

Sunshine ma koji iduci put ovo ti je dobitan i to je to. Ne znam odakle si i kad trebas krenut sa terpaijom, al ako mislis da ce ti na fetu htjet mjenjat terapiju mogu ti ja poslat nekako crinone imam ih od prosli put pola kutije i danas dobila novu kutiju tako da imam viska.
    Hani ima jos vremena da bude jos js na kraju ih moze biti i vise jer ne mogu vidjet sve na uzv a do srijede ima jos vremena da porastu. Sretno!
    Marijaiva o đizs koliko toga ti imas sada! Nadam se da ce ovaj biti uspjesan postupak.

Daaaa... Sve sto postoji su vec isprobali na meni.. 
    Osim chirone gela eto to jos nisam😂
    Pokrivena full🙄😁

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Ninna pa nek ti bas majka priroda pomogne u prirodnjaku da uspije. Nista se ne smije odbaciti kao sansa za uspijeh.
     Iskra na tvom mjestu bi uzimala vitamin d da ga podignem. Nizak vit d moze biti uzork ranih spontanih tako su meni rekli. A sto se godisnjeg doba tice imala bi ga vjeorjatno dovoljno samo od suncanja tek u 9 mj pa ako paniras tek onda u postupak cak ni ne moras uzimat nista samo dovoljno vremena provoditi vani.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.