Sunshine ma koji iduci put ovo ti je dobitan i to je to. Ne znam odakle si i kad trebas krenut sa terpaijom, al ako mislis da ce ti na fetu htjet mjenjat terapiju mogu ti ja poslat nekako crinone imam ih od prosli put pola kutije i danas dobila novu kutiju tako da imam viska.
Hani ima jos vremena da bude jos js na kraju ih moze biti i vise jer ne mogu vidjet sve na uzv a do srijede ima jos vremena da porastu. Sretno!
Marijaiva o đizs koliko toga ti imas sada! Nadam se da ce ovaj biti uspjesan postupak.Daaaa… Sve sto postoji su vec isprobali na meni..
Osim chirone gela eto to jos nisam😂
Pokrivena full🙄😁
Zato mi doktor i kaze da Sta mi vrijedi kopat jos nalaza kad mi sve daju sto mogu...
Kengu jep cesce su kao rana krvarenja koja nemaju veze sa uspjehom trudnoce al je nesto bolji rezultat zivorodjene djece bar sam ja tako nasla u istraživanjima. Al da je prakticno bogami jeste. I nemoj nas napustat dobro dodju savjeti uspjesnica.
Umut jesi bila u stimulaciji ovaj ciklus? Zao mi je da je minus. A za fetove imamo skoro sve tu iskustva. Pa pitaj sto te zanima?
Medo joooj bas mi je krivo!
Hani da uzbuđenje ja sam skroz high… Jos mi ovih dana preostaje samo neke feste i druzenja.
Pocela ja danas sa decortinom pa da cujem curke koje su najcesce nuspojave i kad ste ga pile?
Ja pila i pijem decortin trenutno, svakih 12 sati, ja pijem 9 i 21, al nemam níkakve nuspojave 😁
[/url
Grizli nisam znala ovo za veci broj zivorodjene djece. To mi je bome bolji razlog za Crinone. Utrici su pain in the skoro pa ass, odem u goste i idem u wc si staviti terapiju, katastrofa. Da su bar jednom dnevno, al dobro sad ih vec stavljam da i zaboravim jel jesam ili nisam, toliko mi preslo u naviku. Bas me zanima do kojeg tt cu ih koristiti.
I ne brini nikam ja ne idem. Dok ti i jos par cura ne objavite trudnoce ne mrdam pa pliz nemojte da dugo tu sjedim ;)Eto meni ce sad uvest prvi put chirone gel pa Mozda i ja konacno rodim dijete🙄😂
Inace sam koristila utrogestan, dufaston, proluton injekcije progesterona i jos neke tablete koje se guraju 2 put dnevno sad sam zabb kak se zovu…
Buduci da chirone nisam koristila pa cu sad njega i dufaston, decortin(od kojeg ja nikad nikakve nuspojave nemam) estrofem, fragmin i andol🙄😂😂… Ima li jos Sta za fet?? 🙄🙄
Muko moja
E daaaa.. I Decapeptylom cu se pikat prvih 7 dana, malo da i to oprobamo😂😂😂
Kaj je to decapeptyl?
[/url
Joj grizli, baš si srce! Hvala ti, ali ostat ću sad na utrićima. Ma ja sam realna, a dobila sam dojam da si i ti :) ja se nadam, ali kako bude..
Hani, ma narast će još jajca 😁😁
Iskra, na sunčanje! :)
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Ima li koja cura da ce u ned bit kod skvorca, da se upoznamo 😁
Medo, jako mi je zao kaj ti se to dogodilo. Al moras bit jaka. Ja kad sam sa svime krenula prije 5 godina bila puna pozitive i nade, sv duh me ubio, pa sam otisla skvorcu i eto opet nade. Toliko se stvari bilo dogadalo, svi oko mene trudni, ja ljubomorna, ljuta na cijeli svijet. Pa prvi spontani, pa drugi, pa treci, muz i ja isplakali sve. Zadnja trudnoca u 11.mj 2017 kad su mi otkrili da je molarna, ubilo me, povukla sam se u sebe, nikam nisam isla, s muzem sam se svadala, maknula fejs jer su mi se samo bebe i prijateljice trudne pojavljivale, bila sam bas u rasulu, nista me nije veselilo, pogotovo zato kaj sam morala imat pauzu od godine dana. Cak sam u nekim trenucima pomislila, gótovo, odustajem od svega, i od bebe, i muza, odlazim. Al neki klik se dogodio i rekla sam site pa nema sanse, idem do kraja. Strah me za poludit, kaj ak se ne primi, kaj ak bu spontani opet, kaj da napravim. Al idem dalje pod svaku cijenu, izborit cu se za to dijete kaj god morala pretrpit! Tak da glavu gore, guraj do kraja, kako god tesko bilo. Napij se sad, odi nekam i brzo ce doc 6 mjesec!
[/url
Hani, ja sam ti u običnom Ivf, jučer imala transfer.. U kojoj si ti fazi?Ti si već čekalica, meni tek 8. dc. Isabella čeka hoće li biti transfera. Možda nas bude još.
Iskra, zgodna iplodnamisliš li svejedno uzimati vit d?
Hani al'si mi izmamila osmijeh na usta😘
Pa dr.moj gin soc.mi je napisao recept ta mogu al"svaki mj jednu ampulu da se ne "predoziram"ali ipak ću ja provijerit i s specijalistom što kaže pa onda odlučit.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Medo, jako mi je zao kaj ti se to dogodilo. Al moras bit jaka. Ja kad sam sa svime krenula prije 5 godina bila puna pozitive i nade, sv duh me ubio, pa sam otisla skvorcu i eto opet nade. Toliko se stvari bilo dogadalo, svi oko mene trudni, ja ljubomorna, ljuta na cijeli svijet. Pa prvi spontani, pa drugi, pa treci, muz i ja isplakali sve. Zadnja trudnoca u 11.mj 2017 kad su mi otkrili da je molarna, ubilo me, povukla sam se u sebe, nikam nisam isla, s muzem sam se svadala, maknula fejs jer su mi se samo bebe i prijateljice trudne pojavljivale, bila sam bas u rasulu, nista me nije veselilo, pogotovo zato kaj sam morala imat pauzu od godine dana. Cak sam u nekim trenucima pomislila, gótovo, odustajem od svega, i od bebe, i muza, odlazim. Al neki klik se dogodio i rekla sam site pa nema sanse, idem do kraja. Strah me za poludit, kaj ak se ne primi, kaj ak bu spontani opet, kaj da napravim. Al idem dalje pod svaku cijenu, izborit cu se za to dijete kaj god morala pretrpit! Tak da glavu gore, guraj do kraja, kako god tesko bilo. Napij se sad, odi nekam i brzo ce doc 6 mjesec!
Hvala draga na lijepim rijecima.🙏🤞i mene ulovi ljubomora.Od muza sestra zatrudnila iz prve ivf bas me ono to jako bacilo u bed.Zasto ja,samo malo trazim za svoju srecu.Inace placam za sve zivo jer sam takva.Danas cu isplakat sta imam od sutra sam rekla da cu se boriti do kraja.Koliko to boli i nekad nemozes.samo cu pomisliti na bebu koju jako zelim.Nisu oni losi u petrovoj,toliko su dragi svi.Jednostavno kriva terapija.Ovako sam mogla i prirodno ici.Tebi zelim puno srece i skupa se borimo.I pratimo🤗🙏
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Cure, jel ima nacin da razaznam dal me bole jajnici il mjehur, znam da je smijesno pitanje, al sad sam se uplasila da nemam upalu mjehura. Boli me nisko u trbuhu, i sad ne znam dal je to jos od punkcije il kaj, dok piskim me zaboli kad pustim mlaz, al ne pece tijekom i to. Nemrem skuzit kaj me boli 😅
[/url
Medo, jako mi je zao kaj ti se to dogodilo. Al moras bit jaka. Ja kad sam sa svime krenula prije 5 godina bila puna pozitive i nade, sv duh me ubio, pa sam otisla skvorcu i eto opet nade. Toliko se stvari bilo dogadalo, svi oko mene trudni, ja ljubomorna, ljuta na cijeli svijet. Pa prvi spontani, pa drugi, pa treci, muz i ja isplakali sve. Zadnja trudnoca u 11.mj 2017 kad su mi otkrili da je molarna, ubilo me, povukla sam se u sebe, nikam nisam isla, s muzem sam se svadala, maknula fejs jer su mi se samo bebe i prijateljice trudne pojavljivale, bila sam bas u rasulu, nista me nije veselilo, pogotovo zato kaj sam morala imat pauzu od godine dana. Cak sam u nekim trenucima pomislila, gótovo, odustajem od svega, i od bebe, i muza, odlazim. Al neki klik se dogodio i rekla sam site pa nema sanse, idem do kraja. Strah me za poludit, kaj ak se ne primi, kaj ak bu spontani opet, kaj da napravim. Al idem dalje pod svaku cijenu, izborit cu se za to dijete kaj god morala pretrpit! Tak da glavu gore, guraj do kraja, kako god tesko bilo. Napij se sad, odi nekam i brzo ce doc 6 mjesec!Hvala draga na lijepim rijecima.🙏🤞i mene ulovi ljubomora.Od muza sestra zatrudnila iz prve ivf bas me ono to jako bacilo u bed.Zasto ja,samo malo trazim za svoju srecu.Inace placam za sve zivo jer sam takva.Danas cu isplakat sta imam od sutra sam rekla da cu se boriti do kraja.Koliko to boli i nekad nemozes.samo cu pomisliti na bebu koju jako zelim.Nisu oni losi u petrovoj,toliko su dragi svi.Jednostavno kriva terapija.Ovako sam mogla i prirodno ici.Tebi zelim puno srece i skupa se borimo.I pratimo🤗🙏
Mene ti je tak isto sve bacalo u depru, ma lagala bi kad bi rekla da jos uvijek nije tak. Cula sam da su u petrovoj super, tak da imaj vjere! Mozda ima razlog zakaj se to sad tak dogodilo!lipanj je iza ugla, bit ce puno sunca i jedna mala slatka bebica, mozda i dvije 😁
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji