Hvala cure na podrski.Nisu nista rekli osim da nista nema.Ja mislim da je ovo sve bilo zbrda dola.Ja i dragi isplakali i idemo dalje u pobjede.Necemo pasti…izborit cemo se.ne uspijem sve citati malo sam izvan sebe i jos dijeluje malo narkoza.🙄😪…svima drzim fige.Ima koja koji savjet sta ubaciti od vitamina za jajne stanice? Jedna dr rekla da nisam dobro reagirala na terapiju koju su mi dali ocito.Tijesim se sama sebe🤞Medo znam kako ti je. Stvarno te razumijem 😢
Isti slucaj pred par dana. Ni negativna beta me toliko ne ubije kako me ovo ubilo. Ja sam bila jos dva puta napomenula da mje prosla stimulacija dobra a svejedno mi dokt.mjenjala i onda rezultat nula. Na kraju kao nije ni bilo stanice tj drugim rijecima da kao i provjerena stimulacija nebi dala rezultat. Ma da…. Sad mi mozes rec svasta .., nisam ja gledala u mikroskop. Jos sam i ljuta i tuzna istovremeno. 🙁
Ja sam pila puno tog i rezultat je do sada uvijek bio dobar, a ovaj put nije. Tako da mislim da je zaista stimulacija sve zeznula.
Hvala,da ima cura sta su to nazalost prosle i da si mozemo razmjeniti iskustva.Kod mene su sve zakasnili ja mislim i imala nalaz ko da sam prirodno isla ne sa stimulacijom.To kad ti dr.na godisnjem i svako svoje.Uspjela sam vitaminima sniziti taj fsh napokon,ali jajne stanice nigdje.Pokusat su sa masazama i jos nesto ubaciti u koktele "tablete".Reci cu joj da mi da sve moguce sta mogu i ne samo jedan ljek.Mogu mislit tak se i ja malo osjecam.Ljuto i tuzno jako.Meni netreba simulacija da dobim dva folikuma,kojih znam imat i vise u prirodnom.Ko je tu lud🙃🙃😮🤞🤗...tebi drzim fige za dalje.Sory nemogu poloviti vise,kod tebe je koji problem?
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Cure, jel ima nacin da razaznam dal me bole jajnici il mjehur, znam da je smijesno pitanje, al sad sam se uplasila da nemam upalu mjehura. Boli me nisko u trbuhu, i sad ne znam dal je to jos od punkcije il kaj, dok piskim me zaboli kad pustim mlaz, al ne pece tijekom i to. Nemrem skuzit kaj me boli 😅
Ja ti imala ceste upale dok nisam rijesila to,vise te boli gore sredina nize o pupka.Tako bar mene bolilo,i kad ides na wc uzasno pece i boli.Ako ti je tamna mokraca moguce.Imas u ljekarni kupiti trakice da vidis jel upala.
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Ninna pa nek ti bas majka priroda pomogne u prirodnjaku da uspije. Nista se ne smije odbaciti kao sansa za uspijeh.
Iskra na tvom mjestu bi uzimala vitamin d da ga podignem. Nizak vit d moze biti uzork ranih spontanih tako su meni rekli. A sto se godisnjeg doba tice imala bi ga vjeorjatno dovoljno samo od suncanja tek u 9 mj pa ako paniras tek onda u postupak cak ni ne moras uzimat nista samo dovoljno vremena provoditi vani.
Moja Grizli da pitanje je oću li uspit u postupak prije 9 mj zbog njihovih godišnjih,pa ni sama nisam pametna što ću dok ne čujem mišljenje spec.
Jer moram ponovno na laparo pa zbog oporavka poslije koliko ću moći u postupak a da me ne uvate godišnji.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Joj grizli, baš si srce! Hvala ti, ali ostat ću sad na utrićima. Ma ja sam realna, a dobila sam dojam da si i ti :) ja se nadam, ali kako bude..
Hani, ma narast će još jajca 😁😁
Iskra, na sunčanje! :)
Oćuuu draga sunshine25 to se neće zaobići😂😂 ipak sam iz Dalmacije to je najbitnija stvar lita 😃😃
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Ninna pa nek ti bas majka priroda pomogne u prirodnjaku da uspije. Nista se ne smije odbaciti kao sansa za uspijeh.
Iskra na tvom mjestu bi uzimala vitamin d da ga podignem. Nizak vit d moze biti uzork ranih spontanih tako su meni rekli. A sto se godisnjeg doba tice imala bi ga vjeorjatno dovoljno samo od suncanja tek u 9 mj pa ako paniras tek onda u postupak cak ni ne moras uzimat nista samo dovoljno vremena provoditi vani.Moja Grizli da pitanje je oću li uspit u postupak prije 9 mj zbog njihovih godišnjih,pa ni sama nisam pametna što ću dok ne čujem mišljenje spec.
Jer moram ponovno na laparo pa zbog oporavka poslije koliko ću moći u postupak a da me ne uvate godišnji.
Zasto ponovno laparaskopiju?
Cure, jel ima nacin da razaznam dal me bole jajnici il mjehur, znam da je smijesno pitanje, al sad sam se uplasila da nemam upalu mjehura. Boli me nisko u trbuhu, i sad ne znam dal je to jos od punkcije il kaj, dok piskim me zaboli kad pustim mlaz, al ne pece tijekom i to. Nemrem skuzit kaj me boli 😅Ja ti imala ceste upale dok nisam rijesila to,vise te boli gore sredina nize o pupka.Tako bar mene bolilo,i kad ides na wc uzasno pece i boli.Ako ti je tamna mokraca moguce.Imas u ljekarni kupiti trakice da vidis jel upala.
A onda nije to. Mene boli dolje skroz, al nemrem skuzit jel sredina il strane. Mokraca mi normalna, ma valjda sam umislila, al svejedno cu rec muzu da mi kupi trakice onda, za svaki slucaj
[/url
Iskra na tvom mjestu bi uzimala vitamin d da ga podignem. Nizak vit d moze biti uzork ranih spontanih tako su meni rekli. A sto se godisnjeg doba tice imala bi ga vjeorjatno dovoljno samo od suncanja tek u 9 mj pa ako paniras tek onda u postupak cak ni ne moras uzimat nista samo dovoljno vremena provoditi vani.Moja Grizli da pitanje je oću li uspit u postupak prije 9 mj zbog njihovih godišnjih,pa ni sama nisam pametna što ću dok ne čujem mišljenje spec.
Jer moram ponovno na laparo pa zbog oporavka poslije koliko ću moći u postupak a da me ne uvate godišnji.Zasto ponovno laparaskopiju?
marijaiva razlog zbog kojeg moram ponovno na laparo je taj što dr.Matas nije htio izvadit jajovod koji je malo propustio plavo modrilo odnosno bio je jako teško prohodan ali prohodan. I sad na konz.kod prof.Vrčića on ipak želi da ga odstranim da nebi puštao tekućinu otrovnu za embri,u biti jednomriječju rečeno laički želi što bolju uspješnost ivf-a.
Jer prema njegovim riječima ja sam dobar kandidat za uspješnost iz prvog puta,a sad otompotom ( s moje strane optimistična sam😊 ali u ovakvim situacijama ipak želim prvenstveno sigurnu potvrdu uspješnosti onda to uopće izgovorit ).
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
isabelagregorijan,nemaš baš nekog pozitivnog iskustva sv. Duhom?
Pitam jer sam ja tamo, al još sam "nova" u ovom..
Pa evo, ja zbilja nemam. Tam su me tretirali kó da sam nebitna, mlada sam kaj ja ocu kao. Kod koje si dr? One njihóve tablice tam, koje nitko nemre procitat, pet zena odjednom u sobi za folikulometriju, kaj god pitas ne dobis odgovor, na tel ih nemres dobit, ak ti o padne na vikend jao si ga tebi, dodes tam, stoperica vec istekla, ja znala cekat od 8 ujutro do 1 popodne, ma meni je bilo strasno. Al ne mora bit da je tako i drugima.
[/url
Iskra Vrcic je to isto mojoj frendici napravio i fakat je iz prvog ivf ostala trudna. Nitko joj nije planirao vadiri jajovode, ali on je.
Znas sta ja nisam sigurna, jel 3,3 malo nizak secer za nakon 120 minuta. Pokusavam izguglat, al nisam nasla. Cini se da ne smije ispod 3 biti. Al to ce ti on pogledati i znati.
Sortiraj odgovore
Najstariji