Zdravo djevojke,I ja sam se skoro pridruzila.. Imam pitanje. 22.10 sam imala transfer dvodnevnih embrija - dvocelijski i petocelijski. 18og uvece sam primila stop inekciju ovitrelle (tako nesto se zove). Da li neko zna koliko u tijelu traje taj hcg iz inekcije?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Wau ja ti idem u Belgiju na PGD. Baš čekam rezultate, imamo 3 embrija zamrznuta. Traži kod nas u RH uputnicu za kariogram, i kada dobiješ nalaz gdje se vidi suprugov sindrom na genetskom savjetovanju traži da ti napišu da si kandidat za PGD u inozemstvu. I onda šalješ sve nalaze u zavod da ti odobre odlazak tamo. Možeš prvo poslati nalaze u Belgiju (UZ Brussel je bolnica) i da vidiš šta će ti reći. Zavod pokriva skoro sav putni trošak i postupak jer je to državna bolnica za razliku od Praga. Ukupni iznos je oko 6-7.000 eur a nama su rekli da ćemo mi platiti nekih 750 eur i platili smo 150 eur konzultacije.
Lemon, jesi li imala odobren zahtjev za naknadnu od Hzzo-a prije konzultacijskog termina u briselu ili si slala papire nakon prve konzultacije u Briselu? mi smo dobili termin za konzultaciju (20.1.2020.), imamo sve genetske pretrage, e sad, mislis li da bih trebala odmah sada poslati zahtjev hzzo-u za odobrenje pgd i troskova ili tek nakon konzultacije?taj dio mi nije bas jasan. nekako kao da sam skuzila te iz brisela da nakon konzultacije dobijem jos nekakvu dokumentaciju od njih i onda trazim odobrenje od hzzo-a, ali jucer smo dobili invitation letter gdje pise da bismo vec trebali imati potvrdjen taj obrazac (za prvu konzultaciju) hoce li nam drzava platiti ili ne. malo sam zbunjena, a nitko mi od nasih lijecnika ne zna tocnu informaciju, ovi u hzzo-u tek ne znaju nista. please help
i drugi dio, vidim da si napisala da zavod pokriva sav putni trosak,kako oni znaju koji je nas tosak? jel se to odnosi samo na avionsku kartu? trebam li onda i avionsku kartu kupiti tek kad mi zavod odobri?
sori na ovoliko pitanja,ali sad smo u tom procesu i svaka informacija je dobrodosla.
Sortiraj odgovore
Najstariji