Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

JECIKA

Broj poruka: 593

Prijavi adminu

Zdravo djevojke,I ja sam se skoro pridruzila.. Imam pitanje. 22.10 sam imala transfer dvodnevnih embrija - dvocelijski i petocelijski. 18og uvece sam primila stop inekciju ovitrelle (tako nesto se zove). Da li neko zna koliko u tijelu traje taj hcg iz inekcije? 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Mala 1

Broj poruka: 293

Prijavi adminu

Ovitrelle je štoperica, daje se prije punkcije js. Mislim da u njoj nema hcg-a. Decapeptyl i Brevactid imaju hcg, i oni su kao boosteri koji idu nakon transfera embrija, barem kod mene. 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• kikiniki

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Pozdrav cure...10.ti dan mi je nakon transfera i imam kad se obrišem roskasto na papiru..jeli ima iko slicno da mu je bilo? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ beta mi je tek 14.dan izludit cu

Vita26

Broj poruka: 1298

Prijavi adminu

kikiniki

Pozdrav cure…10.ti dan mi je nakon transfera i imam kad se obrišem roskasto na papiru..jeli ima iko slicno da mu je bilo? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ beta mi je tek 14.dan izludit cu

Ja sam to imala daj boze da je implantacijsko,meni nije bilo😔

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26

Broj poruka: 1298

Prijavi adminu

Kako ste curke,kako je Nikita,Grizli ?sta ima kod vas novog?nisam bila neku vrjeme,prvi transfer imak nije bio implantacijsko,a sad smo vec bili na drugi tranafer u prirodni ciklus,bez ljekova proslo sve super sad držimo fige ☺️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Hannica0 👧

Broj poruka: 676

Prijavi adminu

Pozdrav.  iduci ciklus idemo na ivf. Dobili smo protokol stimulacije. Krecemo s Elonvom, zatim Menopur i Orgalutran. Kakva su iskustva? Nuspojave? Hvala ;)

baby girl 2020Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧

Broj poruka: 676

Prijavi adminu

Takodjer i skladistenje istih me zanima. Stavila sam ih u hladnjak. Valjda je to ok

baby girl 2020Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Snjeska

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

Cure drage Očito nakon stimuli ranog ostao mi je folikul od 18mm od prošlog ciklusa a na lijevom ima dva tri manja pa ćemo probati prirodni u što čisto sumnjam da će uspjeti jer sa stimuli ranim je loša kvaliteta Da li je ko imao postupak u prirodnom ciklusu ohrabri te molim vas

• Kalli

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Lemon

Wau ja ti idem u Belgiju na PGD. Baš čekam rezultate, imamo 3 embrija zamrznuta. Traži kod nas u RH uputnicu za kariogram, i kada dobiješ nalaz gdje se vidi suprugov sindrom na genetskom savjetovanju traži da ti napišu da si kandidat za PGD u inozemstvu. I onda šalješ sve nalaze u zavod da ti odobre odlazak tamo. Možeš prvo poslati nalaze u Belgiju (UZ Brussel je bolnica) i da vidiš šta će ti reći. Zavod pokriva skoro sav putni trošak i postupak jer je to državna bolnica za razliku od Praga. Ukupni iznos je oko 6-7.000 eur a nama su rekli da ćemo mi platiti nekih 750 eur i platili smo 150 eur konzultacije.

Lemon, jesi li imala odobren zahtjev za naknadnu od Hzzo-a prije konzultacijskog termina u briselu ili si slala papire nakon prve konzultacije u Briselu? mi smo dobili termin za konzultaciju (20.1.2020.), imamo sve genetske pretrage, e sad, mislis li da bih trebala odmah sada poslati zahtjev hzzo-u za odobrenje pgd i troskova ili tek nakon konzultacije?taj dio mi nije bas jasan. nekako kao da sam skuzila te iz brisela da nakon konzultacije dobijem jos nekakvu dokumentaciju od njih i onda trazim odobrenje od hzzo-a, ali jucer smo dobili invitation letter gdje pise da bismo vec trebali imati potvrdjen taj obrazac (za prvu konzultaciju) hoce li nam drzava platiti ili ne. malo sam zbunjena, a nitko mi od nasih lijecnika ne zna tocnu informaciju, ovi u hzzo-u tek ne znaju nista. please help 
    i drugi dio, vidim da si napisala da zavod pokriva sav putni trosak,kako oni znaju koji je nas tosak? jel se to odnosi samo na avionsku kartu? trebam li onda i avionsku kartu kupiti tek kad mi zavod odobri? 
    sori na ovoliko pitanja,ali sad smo u tom procesu i svaka informacija je dobrodosla.

• hurem

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Pozdrav svima, nova sam na forumu. Čitam vas dugo, lakse mi je kad pročitam ostala iskustva. Naime, radila sam inseminaciju prije 14 dana, jutros test negativan, ali idem dalje, jos vjerujem da ce biti nešto sve dok ne vidim vjestica.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.