Medo, stvarno mi je žao. Jesu li zakasnili s punkcijom? Što kažu?
Ema1987, blastice? Navijamo za twinse Kako su embriji bili ocijenjeni?
Grizli i Sunshine, osjeti se vaše uzbuđenjebit će tu pozitive (na testu)
Kate, posudim ti ja svog donatorapa ćemo trgovat ako su ti dobra jaja, jedno meni, jedno tebi
Kengurice, ja zaboravim da si ti trudna koliko si nenametljiva, a uvijek si tu sa savjetima. Hvala ti. Kako se ti osjećaš? Baš čitam postove od prije dvije godine kad su tjerane trudnice s foruma jer su se previše raspričale o mučninamaNisi se valjda prepala?Ne boj se, ja ti grizem samo u pms-uHaha ja sam jedna od tih koja je bila potjerana i to bas od Kengurice😀😀ali sve ok,nista ne zamjeram😊😊
Joj Kengurica oprosti,nisi to ti bila već Zoya..oprosti stvarno😊
..Žena sam, Mogu sve..
Curke sto se tjeranja tiče s teme iskreno ni meni ne bi bilo lako citati ovdje na ovoj temi da sad nekoliko cura raspravlja o svojim trudnickim temama na 20 stranica i da se odmakne od zapravo onoga sto je bit ove teme jer puno nas je ovo bio prvi pravi izvor informacija. To sto tu i tamo nam nase trudnice napisu kako su meni je to super jer zelim biti u toku sto se s njima dogadja i kako su nam a ne da moram skicati po temama o bebama po godisnjim dobima. Zato ne treba nikoga protjerivati, posebno sto trudnice uvijek imaju neke dobro savjete za nam dati ipak je njima uspjelo, a s druge strane mene bi bilo strah navuci njihov bijes 🤪
Nikita razvoj pocetni kod icsi je brzi, a ne rast bete. Npr 3. dan kod icsi ce najcesce vec biti 8-stanicni embrij dok ce kod ivf samo uredno se smatrat i 5- ili 6-stanicni iako najcesce u klinikama ga oznace losijom ocjenom jer ocjene nisu podjeljenje prema metodama oplodnje. Ako sam sprckala sto u starijem postu zbog kojeg ovog pitas ispravljam se ne mogu sad nac jer bas puca po savovima forum kad krenem listat. Nadam se ako sam krivo napisala da nisam nekom dala krivu info. I obećanje necu vise tipkat dok sam na full "interesantnim" sastancima 😏.
Posto se velika vecina buni na rad ove teme zbog pretrpanosti otvaram novu temu Potpomognuta oplodnja vol. 2
Cure da se javim,nista nisu nasli jajnih stanica.Druge kozutacije ima 4.6.Nadam se boljem sljedeci put.Ovo me slomilo da nema bas nista.😪😪😪😪😪Ajme Medo baš tražim, kopam da pročitam ššto se desilo. Žao mi je draga, drži se! Isplači se izbacintugu i onda za koji dan opet u borbu. Molim te probaj sa shatavarijem i aswaghandom sad dok si u pauzi, meni je to moja ayuravedska terapeutkinja preporučila za reproduktivni sustav i hormonalni balans. Znaš da mi je bio koma.
Hvala ti puno...proci ce samo treba vremena za to.Budem pokusala nema sta izgubiti.Hvala na savjetu.Kako si ti?Bebica dobro?🤞🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Medo ako te što bude zanimalo u vezi onih tretmana slobodno pitaj. Možeš mi poslati i privatnu poruku. Najiskrenije bi volila da tebi upali, od srca navijam za tebe! Alternativa se meni pokazala pun pogodak, ne vjerujem u čarobne štapiće..šanse su mi bile i za mpo minimalne, isto tako nisam imala što izgubiti. Tako i ti draga, nemaš što izgubit, možeš samo dobit dok imaš barem jedan jajnik koji ovulira i prohodan jajovod. Inače sam dobro, sve štima, srce kuca, sve se razvija normalno. Pretrage sam sve obavila za sad. Malo imam strahove ponekad, al sve je to normalno valjda u ovim mojim godinama. Ako sve bude ok što se najiskrenije nadam, nakon prestanka dojenja ću opet nastaviti piti te ayu-pripravke zbog regulacije hormona.. Prije trudnoće ipak su mi dijagnosticirali ukazak u pof.
Medo ako te što bude zanimalo u vezi onih tretmana slobodno pitaj. Možeš mi poslati i privatnu poruku. Najiskrenije bi volila da tebi upali, od srca navijam za tebe! Alternativa se meni pokazala pun pogodak, ne vjerujem u čarobne štapiće..šanse su mi bile i za mpo minimalne, isto tako nisam imala što izgubiti. Tako i ti draga, nemaš što izgubit, možeš samo dobit dok imaš barem jedan jajnik koji ovulira i prohodan jajovod. Inače sam dobro, sve štima, srce kuca, sve se razvija normalno. Pretrage sam sve obavila za sad. Malo imam strahove ponekad, al sve je to normalno valjda u ovim mojim godinama. Ako sve bude ok što se najiskrenije nadam, nakon prestanka dojenja ću opet nastaviti piti te ayu-pripravke zbog regulacije hormona.. Prije trudnoće ipak su mi dijagnosticirali ukazak u pof.
Imas fejs da se malo tipkamo,htijela sam te pitati bas za ove preparate!Naravno ti mene mozes pitati sve u vezi trudnoce sta te zanima.Puno i hvala draga moja🤗🤗💞
Lh 8.3
🤞🤗
Ig strecnulo me. Mislim si pa kak ja, sjecam se da je meni bas bilo zao kaj se cure tjeraju. Shvacala sam i poantu da je ovo tema za potpomognutu, ali svejedno nisam taj tip da bi meni osobno zasmetalo pa da ja idem reda raditi :).
Grizli sad vidim da imamo volume 2, idem ga naci, al zeznuto je jer ne mozes ovo zatvoriti i bojim se da ce se pisati na sve strane.
Medo ako te što bude zanimalo u vezi onih tretmana slobodno pitaj. Možeš mi poslati i privatnu poruku. Najiskrenije bi volila da tebi upali, od srca navijam za tebe! Alternativa se meni pokazala pun pogodak, ne vjerujem u čarobne štapiće..šanse su mi bile i za mpo minimalne, isto tako nisam imala što izgubiti. Tako i ti draga, nemaš što izgubit, možeš samo dobit dok imaš barem jedan jajnik koji ovulira i prohodan jajovod. Inače sam dobro, sve štima, srce kuca, sve se razvija normalno. Pretrage sam sve obavila za sad. Malo imam strahove ponekad, al sve je to normalno valjda u ovim mojim godinama. Ako sve bude ok što se najiskrenije nadam, nakon prestanka dojenja ću opet nastaviti piti te ayu-pripravke zbog regulacije hormona.. Prije trudnoće ipak su mi dijagnosticirali ukazak u pof.Imas fejs da se malo tipkamo,htijela sam te pitati bas za ove preparate!Naravno ti mene mozes pitati sve u vezi trudnoce sta te zanima.Puno i hvala draga moja🤗🤗💞
Br.mog mobitela 0958652713 pa mi se javi💞
Lh 8.3
🤞🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji