Jutro cure. Nisam neko vrijeme bila tu...mi smo u odmoru do 9 mj kada idemo ponovno na stimulirani...
Noooo, jucer mi je bio 13 ili 14 dpo, skocila mi bazalna, i odem ja popiskit test, kad ono slaba crtica i plus. Mozete misliti moje iznenadjenje, s nasom dijagnozom ravno cudu da je prirodno uspijelo lol. I odem ja odmah betu radit i beta je 25,55. Zvala sam dr odmah. Naravno da je vristala :)! Ali beta je realno manja, i u sub moram ju ponavljati. Bed je kaj sam ovu radila jucer predvecer, a u sub mi lab radi taj do 12. Tak da ce to zapravo proci dan i pola.
Ima tko kakva iskustva s nizom betom na taj dan? Jel se mogu icemu nadati?
Nemasekirancije ajme suuper zeno! Drzim fige da je to to. Posto se radi o spontanom zacecu mogla je implantacija biti tek 12dpo pa zato moze biti da je manja. Nadam se sa ce biti sve u redu i da ces ovaj 9 mj setat po gredu s trbuhom, a ne po klinici na folikulometrije. Inace mi smo ti sve presle na temu istog imena samo je nastavak pise Potpomognuta oplodnja vol. 2!
Nemasekirancije ajme suuper zeno! Drzim fige da je to to. Posto se radi o spontanom zacecu mogla je implantacija biti tek 12dpo pa zato moze biti da je manja. Nadam se sa ce biti sve u redu i da ces ovaj 9 mj setat po gredu s trbuhom, a ne po klinici na folikulometrije. Inace mi smo ti sve presle na temu istog imena samo je nastavak pise Potpomognuta oplodnja vol. 2!
Uuuuu nisam skuzila haha. Predugo me nije bilo..idem ga odmah tam kopirati :) haha
Curke iskustva sa stimulacijom 3 do 6 dan ovaleap i menopaur jeli ste uspijeli sta da se folikuli razviju....malo sporo rastu dokt nista ne govori kao nije dobro danas mi je 10 dan pikanja.....nisam bila na ovakvoj stimulaciji uvijek na gonalima dobijem i folikule i stanice ...pa molim vase iskustvo ☺
Inače nemam iskustva s tim lijekovima, ali mi nije jasno zašto ti nije ubacio neki drugi lijek ako vidi da nisi dobro reagirala na ovu kombinaciju.
Ubacio je menopaur jer jw rekao da sporo rastu kao 1 mmm a ne 2mm kako bi trebalo nist ga ne kuzim nista ne govori kao nece za sada prestati a ja reko ako rastu a sporo valjda ce narasti al ako se nw micu sa mrtve tocke onda se prekida po mom ocito stimulacija kriva
Dali netko od vas imao je implantacijsko krvarenje i pozitivnu trudnocu?molim vas javljate
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-2-17360
Prepačeno je na ovu temu,pa se tamo javi.
😊
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Pozdrav svima. Odlucila sam vam se pridruzit. Par dana vas citam i zracite ogromnom pozitivnom energijom. Ja sam si upravo dala brevactid 5000 i decapepty 0,2. Punkcija mi je u utorak u 8, sad sam u dilemi anestezija ili kombinacija dolantin i normabel. Ima oko 10 do 15 folikula. Trebam odluciti sutra i zvat da mogu pozvat anesteziologa. Za sad sve ide ok, malo me nakon enolve grcilo i imala sam migrena, zaustavila se menga, a dalje ok, ono malo osjetim nrlagodu u jajnicima i prsima. Citam vas i dalje
Sortiraj odgovore
Najstariji