Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije

Broj poruka: 523

Prijavi adminu

Jutro cure. Nisam neko vrijeme bila tu...mi smo u odmoru do 9 mj kada idemo ponovno na stimulirani...
    Noooo, jucer mi je bio 13 ili 14 dpo, skocila mi bazalna, i odem ja popiskit test, kad ono slaba crtica i plus. Mozete misliti moje iznenadjenje, s nasom dijagnozom ravno cudu da je prirodno uspijelo lol. I odem ja odmah betu radit i beta je 25,55. Zvala sam dr odmah. Naravno da je vristala :)! Ali beta je realno manja, i u sub moram ju ponavljati. Bed je kaj sam ovu radila jucer predvecer, a u sub mi lab radi taj do 12. Tak da ce to zapravo proci dan i pola. 
    Ima tko kakva iskustva s nizom betom na taj dan? Jel se mogu icemu nadati?

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Nemasekirancije ajme suuper zeno! Drzim fige da je to to. Posto se radi o spontanom zacecu mogla je implantacija biti tek 12dpo pa zato moze biti da je manja. Nadam se sa ce biti sve u redu i da ces ovaj 9 mj setat po gredu s trbuhom, a ne po klinici na folikulometrije. Inace mi smo ti sve presle na temu istog imena samo je nastavak pise Potpomognuta oplodnja vol. 2! 

• nemasekirancije

Broj poruka: 523

Prijavi adminu

Grizli

Nemasekirancije ajme suuper zeno! Drzim fige da je to to. Posto se radi o spontanom zacecu mogla je implantacija biti tek 12dpo pa zato moze biti da je manja. Nadam se sa ce biti sve u redu i da ces ovaj 9 mj setat po gredu s trbuhom, a ne po klinici na folikulometrije. Inace mi smo ti sve presle na temu istog imena samo je nastavak pise Potpomognuta oplodnja vol. 2!

Uuuuu nisam skuzila haha. Predugo me nije bilo..idem ga odmah tam kopirati :) haha

• Snjeska

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

Curke iskustva sa stimulacijom  3 do 6 dan ovaleap  i menopaur jeli ste uspijeli sta da se folikuli razviju....malo sporo rastu  dokt  nista ne govori kao nije dobro   danas mi je 10 dan pikanja.....nisam bila na ovakvoj stimulaciji uvijek na gonalima dobijem i folikule i stanice  ...pa molim vase iskustvo  ☺

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Evo linka na novu temu. Prebacile smo se tamo jer se tu teško učitavaju stranice zbog puno postova. https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-2-17360 [miss7mama.24sata.hr]

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Inače nemam iskustva s tim lijekovima, ali mi nije jasno zašto ti nije ubacio neki drugi lijek ako vidi da nisi dobro reagirala na ovu kombinaciju. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Snjeska

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

Vaki

Inače nemam iskustva s tim lijekovima, ali mi nije jasno zašto ti nije ubacio neki drugi lijek ako vidi da nisi dobro reagirala na ovu kombinaciju.

Ubacio je menopaur  jer jw rekao da sporo rastu kao 1 mmm a ne 2mm kako bi trebalo nist ga ne kuzim nista ne govori  kao nece za sada prestati  a ja reko ako rastu a sporo valjda ce narasti al ako se nw micu sa mrtve tocke onda se prekida  po mom ocito stimulacija kriva

Vita26

Broj poruka: 1298

Prijavi adminu

Dali netko od vas imao je implantacijsko krvarenje i pozitivnu trudnocu?molim vas javljate

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Iskra💞

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Vita26

Dali netko od vas imao je implantacijsko krvarenje i pozitivnu trudnocu?molim vas javljate

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-2-17360
    Prepačeno je na ovu temu,pa se tamo javi.
    😊

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

ladybug40

Broj poruka: 77

Prijavi adminu

Pozdrav svima. Odlucila sam vam se pridruzit. Par dana vas citam i zracite ogromnom pozitivnom energijom. Ja sam si upravo dala brevactid 5000 i decapepty 0,2. Punkcija mi je u utorak u 8, sad sam u dilemi anestezija ili kombinacija dolantin i normabel. Ima oko 10 do 15 folikula. Trebam odluciti sutra i zvat da mogu pozvat anesteziologa. Za sad sve ide ok, malo me nakon enolve grcilo i imala sam migrena, zaustavila se menga, a dalje ok, ono malo osjetim nrlagodu u jajnicima i prsima. Citam vas i dalje 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.